Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Pycku

Страници: [1] 2 3 ... 47
1
Силно се надявам да не загубим този мач. При лоши атмосферни условия може би двата отбора ще спукат топката безцелно и 0-0 или 1-1 е добро развитие.

2
Силно се надявам да ги "излъжем" и да си вземем точките, че вече доста изоставаме.

3
Сега ще са по-негативно настроени срещу нас, все пак нали изкараха, че заради Дунав не играят в Европа...

4
А ремонтът за чия сметка е в крайна сметка?

5
Освен ако не му се плаща от едно друго място... И въпреки всичко силно се надявам да не е партенка и наистина да дойде халф. Иначе не знам защо от заглавието се сетих за един руснак, дето щеше да ни купува :)
6
На мястото на Димов, можеха да дръпнат Патев в центъра (играем с Етър все пак!), а защо не и Шопов? Не го разбирам това с пускането на невъзстановени играчи.


Е Шопов също е с контузия играл. Проблемът е късата скамейка и вместо този сезон да направим нещо по въпроса ние задълбахме проблема.

7
Нито една медия не обяви какво точно е "скочил" - заял ли се е, посегнал да го бие ли и т.н. Според мен са се разменили 2 реплики и от това някой е избързал да направи сензация и новина как Веско бил изпуснал юздите в съблекалнята...

8
От анкетата мачът е троен :D Очаквам съдийски тесли, защото Левски 2 мача да паднат не е допустимо. Играта на нашите не е на високо ниво в момента, така че не съм оптимист за този мач. Но това не пречи да подкрепим Веско и играчите!

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Offtopic
« -: 07 Август, 2017, 11:16 »
Абе какво да кажем накратко - смешна история на пране на много пари, чак се обърках с нулите и размерите. Сума сравнима с бюджет на национална агенция примерно. Откъде идват, е друг въпрос.


Какво пране, то зад отбора стои на практика цяла държава.

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: ГМО полуфабрикати
« -: 03 Август, 2017, 16:02 »
Догодина могат и да се разминат и авиаторите дори да са в по-горна дивизия. Припознавачите ще трябва да припознават наново...

11
Сезон 2017/2018 / Re: Лига Европа (Europa League)
« -: 03 Август, 2017, 16:00 »
Медиите започнаха да "уволняват" чичо Гошо:
https://www.sportal.bg/news.php?news=677402


Вчера след мача това го питаха и това каза.

12
И аз приветствам търновци, но не мога да им пожелая успех в този мач. Очаквам тегав двубой и силно се надявам да победим, защото следващите мачове ще са тежки и при негативен развой като нищо могат да посегнат на Великов. Затова, както казва тренерът, "дано ги излъжем" :)

13
Това, което El rio обяснява, е че това не е наем, макар че така се тръби по медиите. Сонер прекратява договора си с Дунав и отива в Локомотив. Тоест, ако привлече интерес на някой друг отбор, той може да го вземе, без да плати трансферна сума на Дунав.

14
Според мен излишно се драматизират даването под наем на Хюсеин и продажбата на Аяс. За първия е нормален ход, за втория без да знаем срещу каква сума напуска, е неоправдано да се отчита като грешка. Мисля, че Шопов може да играе по-изтеглен назад в халфовата линия на мястото на Аяс, а Димитър Георгиев да почва като втори нападател. Поне от включванията му досега ми хареса как се представя. Васко пък има поглед върху играта и дава добри пасове, а това са подходящи качества за офанзивен халф.

Съгласен съм, че е хубаво да имаме втори отбор, където да обиграваме юношите. Не знам дали ще ни стигнат средствата за Б група, но спокойно може да участва във В, където организационните разходи на домакинствата ще са по-малко, а всички гостувания са наблизо и може да се пътува в деня на мача.


Ако ще е за В група, то и Локото вършат чудесно работа. За Аяс си е отвсякъде грешен ход от гледна точка на представянето ни, трансферната сума само би оправдало действията на ръководството, но със сигурност ще липсва на отбора, още повече че нямаме готов заместник и най-малкото ще се налагат промени в движение, при започнало първенство.

15
А иначе във евентуален трансфер на Камбуров в Дунав, аз не виждам нищо повече от един кух опит за PR и отвличане на вниманието на масите и да се оставят да блеят.


Ще натресат на Веско Камбуров, който е стар и въобще не се вписва в неговата философия. После като не играе ще чакат публиката да се настрои срещу Велков.

Камбуров, при цялото ми уважение към уменията и постиженията му, ама нито е провел подготовка с Дунав, нито има дълго бъдеще на терена. При това положение всякакви опити да заменяме нашия стил, в който чудесно се вписва Будинов, с Камбуров ми изглежда безсмислен. Освен да влиза по 15-на минути на някой закучен мач, друга полза не виждам. Не го знам в съблекалнята какво влияние ще има, може да е готин човек, но заплатата му със сигурност ще се отличава от другите и това не е добре за колектива.


Страници: [1] 2 3 ... 47