DUNAV Fans

Архив => Архив - други теми (само за четене) => 2012 => Темата е започната от: El rio gigante в 27 Септември, 2012, 22:33

Титла: 3. Георги Кр. Георгиев
Публикувано от: El rio gigante в 27 Септември, 2012, 22:33
(http://http://prikachi.com/images/686/5317686R.jpg)
Титла: Re: ??. Георги Кр. Георгиев
Публикувано от: dunavfc в 28 Септември, 2012, 00:23
Много добро впечатление ми е правил винаги,когато съм имал възможност да гледам мачове с негово участие,щаслив съм,че вече е част от нашият тим и му пожелавам много здраве,късмет и успехи ;)
Титла: Re: ??. Георги Кр. Георгиев
Публикувано от: El rio gigante в 30 Септември, 2012, 22:03
Георги Кр. Георгиев: "Приех офертата на "Дунав" за една минута"

Защитникът на "Дунав" Георги Кр. Георгиев направи своя дебют за "драконите". Ето какви бяха неговите първи думи пред медиите:

Дебютирахте с отбора на "Дунав" с един впечатляващ резултат, макар и противникът да не е много определящ. Впечатлението ви за мача и за отбора?

- Отборът на "Преслав" не е критерий за нашия тим. Мисля, че успяхме да съхраним и сили за следващия си двубой, който е по-важен. Първото полувреме 5:0 и след това намалихме оборотите с мисъл за следващия мач.

Впечатленията ви от отбора на "Дунав"?

- Мога да кажа, че  всичко е нормално. В отбора играят млади момчета, надявам се да се сработя бързо, да помогна с опита си и да постигнем целта си.

Как пристигнахте в отбора на "Дунав"?

- Проведох разговор с треньора Диян Божилов, след това говорих и с президента и се разбрахме буквално за една минутка - много бързо беше и след това дойдох в отбора.

Какви са шансовете на "Дунав" да спечели промоция този сезон?

- От това, което виждам от нашия отбор, смятам, че шансовете ни са много големи и се надявам да успеем, защото мястото ни не е във "В" група.

http://www.fcdunav.com/site/news/dunav- ... dna-minuta (http://www.fcdunav.com/site/news/dunav-news/411-georgi-georgiev-prieh-ofertata-na-dunav-za-edna-minuta)
Титла: Re: 3. Георги Кр. Георгиев
Публикувано от: glezlio в 13 Ноември, 2012, 23:44
Много стабилен!