Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ЧИЧО МЪРИ

Страници: [1] 2 3 ... 205
1
Чудесна победа! С изключение на грешката при гола на Монтана Дунав доминираше на терена с една игра доста различна от тази в загубените мачове. Дълбока но гъвкава преса в полето на противника, изпъстрена с качествени и умни изпълнения. Това е играта на Дунав която ще върне публиката на Градския стадион в Русе. Целият отбор се представи на много добро ниво , но над всички бе Йордан Димитров!!! С тази схема на игра , и с непримиримостта на играчите, би трябвало да отстраним с лекота Хасково за купата на РБ. Само Дунав, напред и нагоре!!!

2
Монтана - Дунав
 Можем и трябва да ги бием, за да се измъкнем най-после от инфарктната зона. Резултатите от вчерашните мачове във Втора лига показаха, че всеки може да бие всеки в групата. Феро ще се срещне със старите си познайници Диян Димов и Мартин Ковачев. Дано сблъсъкът изтласка Дунав нагоре в таблицата за класиране. Защо Димитър Тодоров го няма в групата? Наказан ли е?

3
Е, да ни е честит новият стар треньор. Дано за последните 2 години се е "надградил". Само резултатите от следващите мачове ще покажат как се справя новият щаб. Иначе се чудя защо толкова реват  за Цирков хора(предимно жени!?), които досега не съм чувал да дават мнение за отбора. Защо го освободили, кой го уволнил и т.н. Ами за слаби резултати го освободиха. За 5 мача само 1 точка как ви се струва? След мача с Марица и особено след срамната загуба от Созопол феновете непрекъснато негодуваха от играта на отбора - без желание, вяло, отпуснато, без мисъл, примирено, "кюскане" на топката напред и каквото там стане. Ама то без идея и креативност нищо не става. Разбира се вина за това безхаберие имаха и играчите, но в такива случаи пръв го "отнася" треньора. Така, че затова бе освободен Цирков. И го освободи ръководството на клуба. Кой друг да го направи? Какво точно е ставало в съблекалнята след загубите знаят само тези които са били там. По-важно е от сега нататък какво ще става на терена. Ако се заредят хубави игри и победи -добре, ако ли не - час по-скоро трябва да се търсят нови попълнения. Най-късно на зима.

4
Дунав - Ботев II  5:0
Най-после резултатна победа! Това е и първият ни мач в който не допускаме гол!!! Може би защото защитата беше в титулярния си състав, а Диян Димов отново бе опорен халф. До втория гол обяснимо бяхме доста притеснени и играта ни не блестеше с някакви майсторски изпълнения, но после се отпушихме и публиката се събуди. Дано сега не си въобразим нещо, защото всъщност бихме един детскоюношески отбор. Браво на Иво Кирилов за правилния избор на титулярен състав и точните смени.

5
Е да де. Шест опитни попълнения бяха привлечени, но колко са стойностни е друг въпрос. Но поне седмото попълнение Юго ми изглежда стойностен. Във всеки случай за "2 лева" толкова! Русенските бизнесмени явно са стиснати и не им пука за Дунав. Публиката вместо да се завърне на стадиона от мач на мач оредява(по обясними причини). В тази обстановка ръководството прави каквото може и аз не бих ги упрекнал. Да не забравяме, че ако Деян Йорданов и компания ги нямаше и Дунав нямаше да го има. Надявам се, че до края на есента ще се съвземем. Следва дълга зимна подготовка и напролет с Божията помощ Дунав напред и нагоре!!!

6
Крумовград - Дунав 1:0
Помъчихме се но не успяхме да вземем поне точка. Съдията май че ни удари яка тесла. Домакините имат поне трима играчи на ниво Първа лига и не е изненада , че ни вкараха един гол. Лошото е, че ние нямаме средна линия която да подготвя атаките ни и така не можем да застрашим вратата на противника и да вкараме на свой ред. Като добавим към това и двата пропуска които направихме, ето я причината за загубата. Който и да е новият треньор, ще му трябват качествени попълнения. Иначе ще е ...язък за усилията по съхраняването на клуба и промоцията за втора лига!
Нали имало някакви играчи на проба, някой знае ли нещо по въпроса?

7
Цирков не можа да се справи с предизвикателството Втора лига и това е факт. Но вината за загубите не е само негова. Селекцията ни включва доста посредствени играчи поради ниския бюджет с който разполагаме. За съжаление те са на ключови постове по цялата надлъжна ос на отбора. Вижда се че ръководството прави всичко по силите си да подобри статуквото докато не е станало много късно. Цирков трябва да продължи да се учи и да трупа опит може би и като помощник на опитни треньори в професионалния футбол. На Дунав обаче сега му трябва знаещ и можещ треньор защото потенциалните рекламодатели не са склонни да дават пари ако всички мачове на Градския не се дават по телевизията. Тоест целта Първа лига не трябва да се бави много за да привличаме състоятелни спонсори. Но без сериозни пари как да стане? Получава се нещо като омагьосан кръг и тук ролята на русенската публика е решаваща. На този етап колкото повече толкова по-добре! :) Това е пътят за сега. Ако искате да гледате хубава игра и победи идвайте редовно на мачовете за да капе нещо в касата на клуба и да има с какво да привлечем качествени попълнения като Юго Комано!!!

8
Дано да не е Орачев. Недолюбван е от феновете и ще трябва да работи в много тежка атмосфера. Пък и не е бил успешен треньор досега, не е и чак толкова опитен. Анатоли Нанков би бил добър избор , стига да се навие и да няма много високи финансови претенции.

9
За пореден път Цирков се оправдава с неопитността и младостта на играчите. А повече от половината титуляри са от опитни по-опитни играчи - Димов, Предев, Мартин Костадинов, Никола Колев, Будинов, Димитров, Митко Тодоров дори.
А не малшансът е причина за пропуснатите чисти положения за гол, а некадърността на Будинов(справка видеото от сайта на Дунав)!!! Сега като имаме Юго, той трябва да е титуляр, а Будинов да си търси отбор в Трета лига!!!

10
Дунав - Добруджа 1:1

Продължават мъките на Дунав. Цяло първо полувреме отново проспано, отново дупки в защитата ни, безкрайни неточности, немощно нападение.  И голямо браво на Юго !!!С влизането му играта ни малко живна и отбеляза и гол. Този французин е светлият лъч  в черната дупка в която изпадна Дунав. Очевидно обаче само Юго няма да е достатъчен, ще трябва да привлечем още Дюма и Балзак.  :(

11
Лудогорец II - Дунав 3:1

След 3 поредни загуби всеки треньор ако не е тепегьоз би се замислил дали да не подаде оставка. Цирков обаче е фактор в Сдружението и ще се натиска до последно. Жал ми е обаче за момчетата които си заложиха името, времето, някои и парите за да спасят Дунав. Не жалят сили и нерви и дано да имат вече резервен вариант. Стискам палци на Деян Йорданов, Венелин Иванов, Велизар Кънчев, Васил Тодоров да превъзмогнат кризата като вземат най-правилното решение. Хубаво е, че се търсят нови футболисти, но трябва да се помисли и справят ли се треньорите?!

12
tipin, благодаря за информацията! Дано испанците да не ни мотаят дълго. Не знам въобще има ли някакъв срок който трябва да спазят...?

13
Моля някой да разкрие в какво се състои "Испанската загадка" и "подводните камъни" при евентуално картотекиране на Митко Русанов!?

14
Митко Русанов тренира ли още с Дунав и въобще какви са му намеренията занапред? След напускането на Тасков особено актуално е картотекирането на Митко. Пък и въобще необходимостта от подсилване на отбора е очевидна, дори крещяща!!! Не знам можем ли да си го позволим, но имаме спешна нужда от качествен централен защитник и креативен разиграващ халф който да "прави" играта в средата на терена.

15
Седемте точки които бяхме спечелили дотук ги спечелихме с голяма доза късмет. Но народът е казал: Веднъж стомна за вода, втори път и на третия път стомната се счупилаааааааааааа. Обаче ефира е залят от "бравоооо, супер, велики стеее". И аз много се кефех на успешните ни игри, но виждах и многото грешки в защита(нямаме суха мрежа въпреки самопожертвувателната игра на Енчев), не ме впечатли Колев в средната линия, треньорът сбърка(да ме прощава че аз , един лаик по футболните въпроси го казвам) смените срещу Созопол, в атака пропускаме доста възможности за гол...и т.н. Снощи имахме 2 много чисти положения, на Миро и на Теодор в последните секунди. Ако ги бяхме вкарали всичко казано до тук щеше да е само в розови краски, независимо от грешките в защита всеки мач.  >:(:-\

Страници: [1] 2 3 ... 205