Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Dunav Ruse

Страници: [1]
1

ЖЕНИТЕ С ВИЦЕШАМПИОНСКА ТИТЛА ВЪВ ВИДИН!
В последния кръг от отборния шампионат на А група север , дамския отбор на СКТМ “Дунав” завоюва сребърните медали. Екатерина Петрова, Мейджан Бакалова и Светослава Николова отстъпиха първото място на ОСК “Две Могили” с разлика само от един гейм, след като си бяха разменили през сезона по една победа!
Въпреки това, отбора получава правото да играе бараж за влизане във Висша лига в началото на юли и също като мъжкия отбор ще търси класиране и от новия сезон да се състезават в елитната дивизия.
В последните си мачове момичетата победиха “Бдинци” /Видин/ с 4:2, “Свилоза -2? /Свищов/ и “Спортист – 92? /Генерал Тошево/.
Успех на баражите!
http://www.sktm-dunav.com/news/vidinwomen.tenis

2

Сайтът на СКТМ Дунав:http://www.sktm-dunav.com/
Харесайте и страницата ни във Фейсбук:https://www.facebook.com/sktmdunavruse/?fref=ts

3
https://www.youtube.com/channel/UCsBYIKPQ28AHfn8T820ehbA


Каналът на СКТМ"Дунав"Русе.Тук можете да гледате срещите от 1 и 2 ден на състезанието ;)

4
П Р О Г Р А М А за провеждане на ВТОРИ ЕТАП – ІІ-ри турнир „А” РГ мъже – Северна България
09 – 10 април 2016 г. – „ Дунав”, Русе(залата до Градски стадион)

09 АПРИЛ /събота/15.00   - ІV-ти кръг 
Враца-І   - Габрово-І
Комфорт   - Академик’2001
Комета плюс-І   - Роко
Дунав-І   - Етър   

17.00 ч.   - V-ти кръг   
Габрово-І   - Академик’2001
Враца-І   - Роко
Комфорт - Етър
Комета плюс-І   - Дунав-І

10 АПРИЛ /неделя/

09.30 ч.   - VІ-ти кръг   
Роко   - Габрово-І
Академик’2001   -Етър
Враца-І   - Дунав-І
Комфорт   - Комета плюс-І
-
13.00 ч.   - VІІ-ри кръг   
Габрово-І   - Етър
Роко   - Дунав-І   
Академик’2001   - Комета плюс-І   
Враца-І   - Комфорт

Заповядайте да подкрепите Дунав по пътя за Висшата лига!

5
Ще започнем подготовката след няколко дена ,а ние още не знаем 3 та чужденка,което ме озадачава  :D !Някой да знае нещо?

6
Започна се  :) :) !Първи трансфер в Дунав 8806.Това е сръбският център -Биляна Степанович. Висока е 191 см и играе на позиция център. Започва да тренира баскетбол на 12 г. по настояване на майка си, но още след първата си среща с оранжевата топка се влюбва в този спортЗапочва в местния гранд "Партизан", където изкарва 5 години. След това отива в "Радивое Корач", където играе с някои от най-талантливите сръбски баскетболистки. Първият си международен опит трупа в отбора на "Цмоки" Минск, с който играе и в турнира за Еврокупата на ФИБА. Ето и какво е споделила тя самата пред медиите:"Когато агентът ми се обади и каза, че за мен има оферта от "Дунав 8806", потърсих приятелката ми Тамара Баич. Тя ми каза само хубави неща за всичко и всички в клуба. Чух много добри отзиви и за треньора Георги Божков и стила, на който залага. Това беше достатъчно да взема решение да дойда в Русе".

7
НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ-Тамара Баич в Нефтохимик :P :P !Ние какво още чакаме не мога да разбера!Другите отбори си завършиха както се казва селекциите,ние тука в Русе сме тъмна Индия.След като се разбра ,че ще участваме в Еврокъп,Божков трябва да направи трансферни удари,ако искаме да вземем победи от отборите в нашата група!Да се надяваме ако привлечем американка(то е задължително),да е новата Ейдриън Джонсън, че в последно времеее не успяваме да уцелим свестни.Да,в медиите се спомена за две млади българки,една от които е Петя Бояджиева,която в момента играе за Левски,но в интервю на Божков,той спомена,че такъв трансфер е възможен ,само ако реши дали ще продължи образованието си в Русе,така че продължава чакането ни за новини около трансфери в Дунав  ;) !

Страници: [1]