DUNAV Fans

DUNAVFANS.ORG => DUNAVfans.org => Темата е започната от: DUNAVfans.org в 07 Август, 2016, 22:51

Титла: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
Публикувано от: DUNAVfans.org в 07 Август, 2016, 22:51
От днес целият екип, който стои за Интернет платформата за феновете на Дунав, съществуваща вече над 11 години категорично се разграничава от проекта fcdunav.eu, като всички позиции в сайта не следва да се считат за такива на ръководството на клуба, освен ако изрично не е посочено друго.
Титла: Re: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
Публикувано от: NITRO в 07 Август, 2016, 23:05
Мога само да приветствам това разграничение. На ръководството на ФК повече няма да му се налага да се разграничава от феновете, да се извинява и оправдава пред "г-н Петричев" и останалите властимеющи в българския футбол. А ние, феновете, няма да се чудим ръководството казва ли нещо или не. Между впрочем, днес д-р Симеонов много ясно даде да се разбере, че не иска да има нищо общо с нас, освен парите, които даваме за билети.
Титла: Re: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
Публикувано от: FCD в 08 Август, 2016, 00:06
По подходящ адрес щеше да е: razgranicheniinenazovanidunavfenove.BG, които трябва само да плащат и да си мълчат.
Срамота.
Титла: Re: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
Публикувано от: SKCH в 08 Август, 2016, 00:42
И нека си направят официален сайт на отбора в който да си изразяват официалните позиции. Може да има и връзка към сайта на Делиормана, за по-прегледно... Бахти нещастниците, честно. Винаги съм искал да съм позитивен спрямо клуба и ръководството, да се поставя на тяхно място за някои на пръв поглед странни решения и в крайна сметка - все пак докараха отбора дотук, докъдето хора с повече претенции за опит във футбола не успяха. Обаче такива изказвания са скандални и не им прави чест. Естествено, че като се върнем в Русе пак ще е пълен стадионът и че ще подкрепяме Дунав каквото и да стане, но кому е нужно всичко това. Киро Гела ли задоволяваме с такива приказки.
Титла: Re: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
Публикувано от: rusensko_vareno в 08 Август, 2016, 13:37
А fcdunav го завещаваме на ФК-то ли?
На всички ръководства от 2005-2006 досега им беше лесно като феновете се грижеха за онлайн платформата на отбора, нека да видим какво могат да направят на своя глава  ::)
Титла: Re: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
Публикувано от: NITRO в 08 Август, 2016, 13:58
В момента има fcdunav.eu, който пренасочва към dunavfans.org. В същото време обаче всички новини и статии до вчера си стоят на fcdunav.eu. Няма ли начин да бъдат прехвърлени в нещо като архив, който да се достъпва от dunavfans.org?
Титла: Re: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
Публикувано от: rusensko_vareno в 08 Август, 2016, 16:10
Линкът за пренасочване от стария форум към новия е сгрешен:
http://dunavfans.orgforum/index.php
Титла: Re: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
Публикувано от: SKCH в 10 Август, 2016, 20:12
А страницата във фейсбук сега от кого се поддържа - в смисъл от хората, поддържащи форума или и тя ще се трансформира по някакъв начин.
Титла: Re: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
Публикувано от: DUNAVfans.org в 10 Август, 2016, 21:15
Няма да има трансформация на Фейсбук страницата, ясното разграничение е по адрес на сайтовете, макар че например някои вече бивши членове на този форум още пишат и ще продължат да пишат материали и за официалния сайт. При всички положения обаче каквото има да се казва ще се казва и няма да има ограничения що се касае до свободата на изразяване, нещо с което сме уникален случай в България. Феновете ще продължат да контролират всичко що касае уеб присъствието и да задават дневния ред на общността.
В допълнение към това има определено развитие и по темата, която предизвика този разрив, но по това може би ще има информация в следващите дни. Целият уеб медиен екип е обединен и твърдо убеден в правотата си по отношение на тази тема и борбата с всички средства ще продължи до ликвидирането на всякакви теоретични шансове.