Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - vivanov

Страници: [1] 2 3 ... 390
1
Днес от 18:30 ч. на ст. "Дунав" е контролата срещу отбора на Спартак II Варна, който ще се състезава в първенствтото на Североизточна Трета лига през предстоящия сезон.

Срещата няма да се предава по FCDlive.

2
В петък, 23 юли, от 18:30 ще се изиграе контрола на стадион "Дунав" срещу дублиращия отбор на Спартак Варна, който ще участва в първенството на СИ Трета лига.

Ако някой все още не е видял дизайна на новите екипи, може да прочете в сайта: НОВИЯТ ЕКИП НА ДУНАВ СИМВОЛИЗИРА ИДЕЯТА ЗА СТЪПВАНЕ ВЪРХУ ИЗГРАДЕНОТО ПРЕЗ ДЕСЕТКИТЕ ГОДИНИ ИСТОРИЯ

3
Очертава се градско дерби в СИ Трета лига. Локомотив Русе са подали заявка за участие и тя е одобрена от ЗС на БФС - Варна, след като покриват всички изисквания. Ще домакинстват на стадион "Локомотив". Много вероятно е да вземат някои не влизащи в широкия състав юноши на Дунав.

4
Първа тренировка е запланувана на 5 юли.

При контролите има договорки със Спартак Варна и Спартак Плевен. Други спаринг партньори ще са третодивизионни отбори от Букурещ - Стяуа II, Прогресул, Динамо II. Цел е да има повече летни контроли на клубната база и да се генерират приходи от кетъринг.

Към този момент сезон 2021/22 в Североизточна Трета лига се очертава да се изиграе с 14 отбора, като се включва дублиращ състав на Спартак Варна.

5
Кофтито в случая е, че Лудогорец 3 са си решили да променят датата и ЗС на БФС - Варна са приели, без да се допитат до съперника - нас. За Лудогорец е удобна датата, защото ще могат да вземат участие всичките им налични футболисти, които днес нямаше да може да играят, заради важни срещи при елитните формации.

Отделно началният час не е съобразен. Спокойно можеше да е поне от 18 или 18:30 часа. Базата в Разград разполага с осветление и можеше да се проведе и в по-късен вечерен час, удобен за присъствие на повече публика в мач през седмицата, но уви.

6
Мачът с Лудогорец 3 е отложен за четвъртък, 27 май 2021.

7
В предпоследен кръг на сезона гостуваме в Разград. Мачът е за престиж, доказване и постигане на възможно най-предна позиция в крайното класиране.

9
В събота, веднага след полуфинала за Купата на АФЛ във Враца, домакинстваме на клубната база в Русе.

Съперник е отборът на Шумен, срещу който ще търсим реванш за загубата в първата среща.

Пуснати са в предварителна онлайн продажба билети за мача в събота. Пропуски за стадион "Дунав" могат да бъдат закупени ТУК.

10
Да, планира се пряко излъчване на полуфинала от Враца.

11
Събота - сряда - неделя - сряда - събота е цикълът в първата половина на месец май. Истински финален спринт.

Отборът ще пътува за Враца ден преди мача с Марек.

12
Срещата с Тополи 2010 ще се играе на стадиона в Долни чифлик, заради амортизиран терен в Тополи.

Този път няма да има пряко излъчване в клубната фейсбук страница.

13
Полуфиналът с Марек ще се играе в сряда, 12 май 2021, от 17:00 часа на ст. "Христо Ботев" във Враца.

14
Гостуване край Варна за задължителни 3 точки и по-предна позиция в крайното класиране.

15
Дебютни попадения в официален мач за Василен Марков и Кристиян Маринов.

По два гола отбелязаха Джан Хасан и Огнян Николов. Преслав Петков се разписа един път.

Алекс Кирилов почва рехабилитация. След месец маха шината.

Страници: [1] 2 3 ... 390