Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - HeBuguM

Страници: [1] 2 3 ... 13
1
2011 / Re: Дунав пред (не) закриване !
« -: 11 Август, 2010, 13:10 »
Ако си достатъчно пиян може и апартамента да си дадеш...

2
2011 / Re: Дунав пред (не) закриване !
« -: 11 Август, 2010, 00:19 »
Като знаете, че е откраднал някакви пари сигнализирайте на които органи трябва и да ги закопчават :)

3
2011 / Re: Дунав пред (не) закриване !
« -: 07 Август, 2010, 10:02 »
Ахааааа появи се нотката Лафчис. Сега се оказа, че мача с Черноморец е решаващият за всички беди на Дунав и единствено при победа ще има нови собственици щото видиш ли ако загубим това значи, че инвестицията му няма да е добра и човека ще се откаже. Смях и ужас в залата, молете се да впечатлим бизнесмена с джапанките днеска... :)

4
2011 / Re: Дунав пред (не) закриване !
« -: 05 Август, 2010, 00:34 »
Да не им светите на тия спонсори и нови собственици, че толкова много ги знаете всеки път и накрая историята свършва по един и същ начин. Ако не сте подписали договор за конфиденциалност то чувствайте се свободни да им кажете имената и да се спре с безсмислените подмятания. Той ако някой е дошъл със сериозни намерения никой няма да му ги развали. Не е дошъл да купува играч, че слуховете за това да му вдигнат цената и да се откаже от покупката. В момента ако някой е дошъл то той е наясно, че купува каруца заседнала в калта и това, че хората в селото са почнали да говорят, че е дошъл някой да я вади идвали ще го откаже от намеренията му. Та или говорете по същество или не говорете изобщо щото тия приказки вече мисля се изтъркаха до безкрайност и както ръководството върти едни и същи циркове така и сред феновете се повтарят едни и същи истории и само си чешем езиците. Лично мене изобщо не ме интересува кой е спонсора стига да е реален, като си подпише каквото има да подписва и излезе публично ще съм доволен и Networx-Bulgaria да е стига да се вижда, че има желание да изкара клуба от мястото където се намира. Но тия работи "знам ама няма да кажа" са малко като в детската градина.

5
Определено няма грам база за сравнение с Англия. Спонсорите осигуряват много малка част от издръжката на клубовете. Един договор със спонсора, който е на екипите на отбора осигурява 10-15 милиона на сезон. От друга страна имаш 60 000 стадион - 35 000 сезонни билета на цена от ?900 до ?1800 + 6700 VIP сезонни билети на цена от ?2750 до ?4750 ти правят приход от 65 милиона паунда преди да си започнал сезона! И пак ти остават почти 20 000 билета които ще продаваш при всяко домакинство на цена от 40 до 150 паунда... Като добавим и смяната на екипи всеки сезон (домакинския на 2 години, резервния всеки сезон), които купуват стотици хиляди фенове от цял свят... и парите от генералния ти спонсор стават смешни :)

Да се върнем към нашата действителност защото това става само в клуб, при който се върши толкова работа извън терена колкото и на него, докато при нас изобщо не може да се говори, че се върши каквото и да било от "ръководството".

Та по темата за спонсора... Никой сериозен бизнесмен/фирма изкарал парите си хвърляйки сериозни усилия да развие това, което прави няма да даде пари на "организация" в случая футболен отбор, който няма никакви планове за развитие в бъдещето и разчита всяка година на случайни пари за да изкара сезона симулирайки някаква дейност. Още по-малко ще дойде някой от чужбина да ги даде. Именно поради тази причина всяка година гледаме един и същ сценарий както на терена - Селската "Б" група, така и извън него - предсезонните саги за осигуряване на бюджет за новия сезон (симулиране на дейност). Изхода от този омагьосан кръг е община Русе в лицето на нейният Кмет и Началник Кабинет да разберат, че не могат да управляват футболен клуб паралелно с останалите си задължения и да се намерят не нови спонсори на отбора ами нови собственици, които да си докарат ръководни лица да ръководят дейностите на клуба и хора имащи ясни представи за развитието на този клуб в следващите не 2 ами 20 години. Тогава евентуално ще се намерят и фирми от страната, а защо не и в чужбина, които да се доверят на хората стоящи зад името "Футболен Клуб Дунав Русе" и да им поверят нужните финанси, с които да изпълняват дългосрочните планове за развитието на КЛУБА на първо място и на отбора защитаващ неговото име по футболните ни "терени". И понеже това няма да се случи скоро можем само да се надяваме, че и този сезон 10-15 малки фирми от града ще се излъжат и ще осигурят нужните пари, с които да започнем сезона и да издържаме играчите си поне в по-голямата част от сезона, понеже е ясно, че в неговия край ще играят с няколко неизплатени задължения и без каквото и да било желание да вкарат отбора в "елита" на българския футбол.

6
Цитат
БФС потвърди отборите, които не получиха лиценз за участие в Б група. Днес футболната централа публикува списъците с по 10 отбора в двете Б групи, които на този етап имат лиценз. Чака се и лицензирането на новите членове.

Както се очакваше от Източната Б група без лиценз остават Спартак Варна, Шумен, Свиленград и Ботев Пловдив. От Западната Б група в професионалния футбол няма да играят Марек, Ботев Криводол, Рилски спортист и Локомотив Мездра.

Тепърва ще се разглеждат лицензите на новите членове, които в Западната Б група трябва да бъдат Малеш Микрево и Чавдар Бяла Слатина, а на Изток са Равда и Доростол Силистра.

То още не е ясно колко ще са отборите, пък чак след това вече като им е кеф ще я изтеглят :)

7
2010 / Re: Световно първенство ЮАР 2010
« -: 11 Юни, 2010, 15:34 »
Холандия мисля ще стигнат далече и като цяло мисля европейски отбор ще го спечели.

8
Цитат
И през следващия сезон Б група ще бъде разделена на две – Източна и Западна. Това реши Изпълкома на днешното си заседание. Двете Б групи обаче ще са с по 12 отбора, тъй като много клубове не са получили лиценз.

Тези 12 отбора ще играят всеки срещу всеки по 3 пъти. Първите два мача ще бъдат на разменено гостуване, а за третия ще бъде теглен жребий, като ще се взима предвид и класирането на отборите.

Шампионите в двете Б групи ще се класират директно в А група. Заелите вторите места ще играят бараж. Победителят от този бараж пък ще срещне заелия 14-о място в А група и спечелилият ще заеме третото вакантно място в елита.

Тук ще има още повече доза късмет в програмите. Като я изтеглят ще видим какъв ще е нашия :)

9
Една група само ще доведе до отпадане на още повече отбори, този път не заради лиценз, а поради невъзможност да се издържат. И сега малките отбори едвам се издържат, какво ще стане като им се наложи да се разкарват из цяла България.

10
Цитат на: "DUNAV-RUSE"
Уникално тъпо, просташко, скучно първенство се очаква.
Наще ще им коства уникални усилия да не се класират в елита, но ние вярваме, че ще успеят да се справят и да постигнат третото място и следващия сезон.


А иначе за това с баража им го признавам на БФС, уникални идиоти са.

11
И кой да играе на този нов модерен струващ милиони стадион. Отбор от източната "Б" Група ли? Не виждате ли, че никой не иска да се наеме да подхване отбора и с доста по скромни капиталовложения да закара отбора в елита, където сега се вливат не малко пари от ТВ права и с най-многобройната публика в БГ може да издържа не чак толкова трудно отбора и за напред. Вие искате някой си да дойде и да построи стадион за 10-15 милиона :) Общината пък ще е последния, който ще го направи. Мястото на стадион "Дунав" е малко и дори да се построи стадион с малък капацитет (не че ни трябва голям стадион) то си има някакви изисквания колко да е размера на терена за определения капацитет и надали този терен ще го покрие. А и щом ще се строи нещо модерно то е по-добре да се строи на подобаващ терен, а не да се търсят условия, които да покриват минимума на даден проект.

12
Благодаря за сигнала, оправих ги и двете :) Ако забележите други разминавания казвайте да ги отстраняваме.

13
Всичко трябва да се промени в този клуб и в същото време нищо няма да се промени. Всичко ще си остане по старому. Някой ще си заминат някой ще дойде, класата няма да се вдигне, а ръководството ще продължава да не ръководи. Ще почакаме все пак и ще видим какво ще стане. Дано поне една добра подготовка организират с няколко по елитни отбори.

Мартин Ковачев дали няма шанс да се върне при нас?

14
Сега?
(Натисни CTRL+F5 първо)

15
Slamcho оправи ли се сега?

Страници: [1] 2 3 ... 13