Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - vivanov

Страници: [1] 2 3 ... 390
1
Отложената среща от 3 кръг между Дунав и Локомотив ще се изиграе тази неделя, 19 септември 2021, от 17:00 часа на стадион "Дунав". Допълнително ще бъде обявено официално.

2
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Купа на България
« -: 30 Август, 2021, 18:31 »
Мачът с Марица ще се играе в събота, 4 септември 2021, от 16:00 часа на стадион "Дунав". Вход 3 лв.

4
Изпробват се варианти и без Йордан Димитров. Иначе е на линия за първенството.

Днес от 19:00 е контролата срещу Прогресул Спартак Букурещ.

5
Ще се предава ли в сайта мачът от Плевен ?

Липсата на технически условия на стадиона в Плевен, спряха тази възможност.

Като цяло се очертава да няма свободно предаване на мачове за първенство. БФС са сключили договор с MyCujoo, където ще се излъчват ексклузивно срещите от Трета лига, срещу заплащане, а отборите ще получават голяма част от събраната сума. Миналият сезон беше преходен и се допускаха изключения и свободни излъчвания.

6
Всеки Зонален Съвет (Северозапад, Североизток, Югоизток, Югозапад) трябва да излъчи по четири отбора, общо 16, до края на август.

В нашата зона подадоха заявки 5 отбора - Атлетик Провадия (Областна група Варна), Черноломец Попово, Черноморец Балчик, Септември Тервел и Дунав Русе. Затова се изигра само един квалификационен мач - между четвъртодивизионния Атлетик Провадия като домакин и Черноломец Попово, който победи 1:3.

Така за следващата фаза от Североизток се класират:
Дунав Русе
Черноломец Попово
Черноморец Балчик
Септември Тервел

16-те отбори от ЗС ще посрещнат като домакини съперници от Втора лига. Жребият ще се тегли края на следващия месец, а срещите ще се изиграят през септември. На 1/16 финалите се включват отборите от Първа лига.

7
Попаденията на Дунав срещу Спартак II Варна

Контролите срещу Спартак Плевен (сряда, ст. "Плевен") и ФКСБ II (събота, ст. "Дунав") ще се изиграят от 18:30 часа.

8
Днес от 18:30 ч. на ст. "Дунав" е контролата срещу отбора на Спартак II Варна, който ще се състезава в първенствтото на Североизточна Трета лига през предстоящия сезон.

Срещата няма да се предава по FCDlive.

9
В петък, 23 юли, от 18:30 ще се изиграе контрола на стадион "Дунав" срещу дублиращия отбор на Спартак Варна, който ще участва в първенството на СИ Трета лига.

Ако някой все още не е видял дизайна на новите екипи, може да прочете в сайта: НОВИЯТ ЕКИП НА ДУНАВ СИМВОЛИЗИРА ИДЕЯТА ЗА СТЪПВАНЕ ВЪРХУ ИЗГРАДЕНОТО ПРЕЗ ДЕСЕТКИТЕ ГОДИНИ ИСТОРИЯ

10
Очертава се градско дерби в СИ Трета лига. Локомотив Русе са подали заявка за участие и тя е одобрена от ЗС на БФС - Варна, след като покриват всички изисквания. Ще домакинстват на стадион "Локомотив". Много вероятно е да вземат някои не влизащи в широкия състав юноши на Дунав.

11
Първа тренировка е запланувана на 5 юли.

При контролите има договорки със Спартак Варна и Спартак Плевен. Други спаринг партньори ще са третодивизионни отбори от Букурещ - Стяуа II, Прогресул, Динамо II. Цел е да има повече летни контроли на клубната база и да се генерират приходи от кетъринг.

Към този момент сезон 2021/22 в Североизточна Трета лига се очертава да се изиграе с 14 отбора, като се включва дублиращ състав на Спартак Варна.

12
Кофтито в случая е, че Лудогорец 3 са си решили да променят датата и ЗС на БФС - Варна са приели, без да се допитат до съперника - нас. За Лудогорец е удобна датата, защото ще могат да вземат участие всичките им налични футболисти, които днес нямаше да може да играят, заради важни срещи при елитните формации.

Отделно началният час не е съобразен. Спокойно можеше да е поне от 18 или 18:30 часа. Базата в Разград разполага с осветление и можеше да се проведе и в по-късен вечерен час, удобен за присъствие на повече публика в мач през седмицата, но уви.

13
Мачът с Лудогорец 3 е отложен за четвъртък, 27 май 2021.

14
В предпоследен кръг на сезона гостуваме в Разград. Мачът е за престиж, доказване и постигане на възможно най-предна позиция в крайното класиране.

Страници: [1] 2 3 ... 390