Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - frzaacm

Страници: [1] 2 3 ... 6
1
доста скучен мач по скоро тренировка даже не мога да кажа че може да се каже контрола  ;D  ами нормално е да излязат със по тъмен екип при положение че гостите бяха изцяло в бяло. изключително груб фал в края на мача беше излишен при решен мач 91мин в половината на противника можеше да счупи на бекчето глезена , съдията чак се ошашави тръгна да вдига картон даже не видя кой направи фала после реши да не дава картони.

2
доста е слабичък май интереса към "Русенското Дерби" утре :) днеска във в-к Утро Памуков споменава имената на футболистите които са си тръгнали от отбора това са Маринов , Николов , Ненов и Досков. На мене лично освен Александър Маринов и Калоян Ненов другите две момчета нищо не ми говорят.

3
Vivanov стара ти е информацията приятелю както River писа отбора е с нов треньор и тренира на стадиона на РУ. Доколкото чух 3-4 момчета също са се махнали , но за сметка на тях Симеонов бил намерил няколко момчета (явно студенти).

(интересно как си ги видял да тренират зад градския като цяла седмица тренират на РУ , може би Памуков си тренира тия 3-4 момчета които са се махнали)П.С. всичко това в реда на шегата нищо лично.
прогноза за мача 7:0

4
попаднах на интересно интервю на Селекционера на националния отбор за аматьори В.Дамянов.

– Няколко от предварително повиканите играчи не се отзоваха на повиквателните (б.а. Николай Дичев и Станимир Димитров от Тунджа (Ямбол), Георги Чакъров и Николай Парнаров от Дунав (Русе)). Биха ли получили нова възможност тези момчета?

Докато аз съм селекционер на националния отбор за аматьори, тези момчета няма да получат повече покана за участие в отбора. Това поведение няма извинение. Не може да се отказва покана за националния отбор от какъвто и характер да бъде тя. Това, според мен, е въпрос на морал и възпитание. Да защитаваш националната фланелка е чест и не търпи извинение с други обяснения.

някой имали представа какво е станало защо са отказали по каква причина?

5
Сезон 2014/2015 / Re: Купа на България
« -: 06 Декември, 2014, 21:41 »
100% втори жълт картон за футболиста с номер 13 от горна ама 100% при първия жълт картон таман влезе и си го изкара даже диктора го съобщи втория беше за задържане Дунав подновиха бързо играта и даже бай таско не си погледна тефтерчето и не си записа картона видях ги много добре двете ситуации даже се учудих защо не го изгони и защо нямаше реакция от страна на Дунав...

6
30.11.2014 14:00 Две могили - Каварна

7
къде ще е мачът на Дунав или на Градския ?

8
Сезон 2014/2015 / Re: Купа на България
« -: 10 Септември, 2014, 11:09 »
Раковски 15то място във Б група 5м   1п   0р   4з   гр 5:11

9
от цялата работа едно не ми е ясно как е възможно билетчето да остава 3лв
:( да даваме 3лв да гледаме белица , нови пазар , кубрат и цялата останала пасмина в тая В група които ще дойдат в русе да паднат колкото може по малко направо е върха

10
какво е станало на представянето някой присъствал ли е ?
във топ-новини има 3 реда точно... повече подробности някой да каже ако е присъствал :)

11
само ще кажа погледнете на какво прилича изкуствения терен на стадион Дунав и ще си дадете сметка как се върши работата в клуба... с няколко думи... до никъде, замазване на очи на кои очи обаче май на никои... всичко в този клуб е повече от аматьорско за това и отбора пак се връща там...

12
нямам как да стане да дойдат повече хора при 3 лева вход за тия мъртви души в отбора и 1 лев хората не искат да дават ... какво да говорим за 3 билетите във А група са по 5 лева стига глупости няма качество нормално хората да се отдръпнат

13
прогноза 3:0

14
2014 / Re: Всичко за "Б" група - сезон 2013/2014
« -: 15 Февруари, 2014, 21:06 »
http://football24.bg/novina/127737-veli ... e-skochiha

малко отклонение

гласували са им бюджет от 43 800 лева. хората са скочили и са им го вдигнали до 70 000 и пак са недоволни , а отбора им е във В група ... до колкото разбрах бюджета гласуван за Дунав е 80 000лв ... е къде сме какво правим...

15
" Нефтохимик остана едва с 10 здрави футболисти, заради което планираният мач с Дунав в Карнобат пропадна. На Любомир Божинов и Михаел Орачев са окапали нокти на краката и не могат да слагат обувки. Коста Янев и Ивелин Янев са с разтежения. Галин Димов е тръшнат от грип. В тима се завърна младежкият национал Живко Петков.

Таранът не бе одобрен от Славия. Златко Янков-Фара вече се е навил да стане треньор на отбора на книга, за да му се ползва професионалният лиценз.

"24 часа" "

според тази информация от оня ден контрола няма да има някакво развитие по въпроса има ли ще има ли мач утре

Страници: [1] 2 3 ... 6