Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - NITRO

Страници: 1 [2] 3 4 ... 250
16
Към този момент няма яснота за публиката, може би утре (22 април) на брифинга на щаба ще има информация. Моето очакване е най-късно от 1 май да ни допуснат по стадионите. Направи ми впечатление от живото излъчване, че в Тервел имаше хора около стадиона, които спокойно наблюдаваха срещата. Предполагам, че на доста места е така. Това обезсмисля въведените ограничения и може би решението трябваше да важи само за двете професионални дивизии, тъй като по села и паланки то и без това не се спазва.

17
Дунав 2010 стана Дунав още при доктора. А относно годината, в която е създаден клуба, виж дискусията в тази тема: http://dunavfans.org/forum/index.php/topic,2023.0.html . Тя все още е активна и можеш да изложиш своето мнение, въпреки че почти 5 години никой не е писал в нея.

18
Все още не е обявено. Победителите в другите зони са Марек и Розова долина, а на Северозапад финалът Левски (Лом) - Локомотив (Мездра) (по програма на 24 март) е отложен поради неблагоприятни климатични условия и няма обявена нова дата.

19
Личи си израстването на отбора. Дано успеем да запазим ядрото за следващия сезон. С няколко качествени попълнения имаме добри шансове да атакуваме Втора лига догодина.

20
Aбе какво стана с Сашо Конов ? Не лош вратар, русенец, добре е да го видим къде е и ако има желание да заповяда :)
Последната информация за него е, че преди 2 години е спрял с футбола заради контузия.

21
Ако няма законова пречка, не виждам защо желаещите фенове да не могат да подкрепят финансово клуба. Това е напълно доброволно и не ангажира никого - всеки решава за себе си.

22

Браво за резултата ! Браво и за играта , не знам обаче дали противника  може да бъде " мерило " . Както и да е  , израстваме от мач на мач и с повечко труд от децата и треньорите и повечко търпение от нас ще се получат нещата .


В този мач не личеше да са мерило за нещо, ама пък есента загубихме злощастно от тях, така че ми се иска да мисля, че днес просто ние не им дадохме да играят и ги обезличихме тотално.

Единствено "мерило" днес бяха ритниците, които нашите отнесоха, но нека се каляват в мъжкия футбол. Хареса ми движението и настроението в играта им. Дано няма още контузени след мача.

Имаше и ритници без топка, които учудващо не бяха санкционирани от съдията нито с жълт, нито с червен картон. Може би във В група това е прието за всекидневие.

24
Колкото и добри спомени и успехи да има Веско в Русе, той си има цена и тази цена расте, както отбелязаха колегите по-горе. Дори клубът да има възможност да плаща заплатата му, той ще иска да доведе играчи, на които разчита, а те няма да играят от любов към Дунав. Към днешна дата не виждам реалистична възможност Великов да се завърне в Русе.

25
Какъв интерес трябваше да предизвика мачът срещу тоталния аутсайдер в групата? И защо загубата от Шумен се приема като удобен повод от някои привърженици да оттеглят подкрепата си? Само да припомня разгрома ни като лидер в Б група от оригиналното ЦСКА (тогава във В група) с 0:6 в контрола, играна в столицата. И тогава ли трябваше да сложим кръст на всичко?

26
Гостуваме на абсолютния аутсайдер в групата. Време е младите ни футболисти да си оправят настроението след погрома в Шумен.

27
Те хората хубаво не са същите, ама нека не забравяме, че отборът тренира и играе на терените на ЕТ Доки ООД и то безплатно. Та каква е ролята на президента фен в уж новия ДУнав ? Защо човек, който притежава футболна база ще я предоставя безвъзмезно на  "НОВИЯ" Дунав ? Всичко това трябваше да се оформи документално още при даването на концесия на спортния комплекс, в който трябваше да се включи точка включваща, че отбора на град Русе- Дунав ще тренира и играе без да заплаща наем за тази база, но така точка не фигурира, съответно, един  вид доктора пак си е спонсор, а като нищо и нещо повече в Дунав ...
Почти съм сигурен, че има договор за безвъзмездно ползване на базата между концесионера и ФК Дунав АД, още когато клубът официално беше в ръцете на доктора. В момента Дунав плаща само разходите, които не са пряко свързани с поддръжка на базата. Дали има друг вид договорка обаче, не мога да твърдя.

28
Че той Дидо сигурно откакто пише в този форум, отстоява идеите си за управление на клуба от фенската общност. Сега има възможност и да ги реализира.

29
Идеята вероятно е да запълват групата, която в последните години е на критичния минимум като брой отбори. Друг е въпросът доколко е полезно за младежи, играещи в националния отбор, да ритат и да бъдат ритани по села и паланки.

30
Последното отлагане е било "заради играчи в ДЮШ на гостите с положителни проби за COVID-19". Ако целият им отбор е изпозараен, то почти сигурно ще отложат и мача с Дунав, което ще е петото отлагане. Можеше все пак да се назначат 1-2 мача през седмицата, за да се компенсира поне частично изоставането.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 250