Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivelin80

Страници: [1] 2 3 4
1
А дали зад него не стои варненската групировка ТИМ?

2
Водят се преговори.Дано доктора даде акциите.В противен случай сме в б група.

3
Според националното радио футболистите са бойкотирали вчерашната тренировка за неизплатени заплати.Положението май е доста сериозно.

4
Е,как пък няма Шопов да е в Дунав,само си чешем езиците.Иначе  Шопов и Аяс в Дунав би било прекрасно.

5
Ръководството на Ботев вече съобщи,че Васко продължава кариерата си в Дунав.Не виждам кое му е по-добрето ако той не е в Дунав.

6
Васко вече е подписал с Дунав

7
Толкова ли ръководство и треньор не можаха да намерят 1 или 2-ма офанзивни халфа.Ясно е,че без втори  Самир Аяс отбора ще страда.

8
И с тези играчи сме кръгла нула,явно треньора трябва да си ходи

9
Дунав ще направи добър сезон с тези ограчи.Това е личното ми мнение.

10
Един добър треньор може да мотивира футболистите.Нека не забравяме,че имат потенциал,просто ме им се играе,като виждат какъв смотаняк имат насреща си.Незабавна оставка трябва.

11
Трагедия,това ако е отбор,здраве му кажи.Жалко.

12
Марто е истински боец,за мен един от най-добрите защитници.Що се отнася до днешния мач си мисля,че имаме сили да победим локото.

13
Ще е по-добре от онези маймуни,дето Орачев ги набра от палмите.

14
Ако играем и във вторник така,гмо-то ще гризнат дървото.Надявам се Ковачев да опази онази маймуна Каранга.

15
В далечната 95 година победихме Левски с много добра игра и зловеща преса.Левски бяха в нокдаун,особено след втория гол на Въндев ако се не лъжа(много техничен футболист беше).За левски тогава играха Боримиров,Янков,Кременлиев,Хубчев и т.н.За съжаление загубихме реванша с 4:0 в София.Левски тогава играха с оранжеви потници върху сините си екипи и си бяха пълни смешници.Да не забравяме обаче през този сезон какви затруднения изпитвахме при гостуванията,за разлика от сега.Според мен срещу гмо-то трябва същата тактика каквато и в този паметен мач-силна преса,но не от тяхното наказателно поле,ами някъде от центъра,тогава сме по-малко уязвими на контра.Същата тактика ни предложи и Илиян Илиев и резултата беше добър.Дано да успеем да раклатим  гмо-то.

Страници: [1] 2 3 4