Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ISTINATA

Страници: 1 [2] 3 4 ... 40
16
СПОРТЪТ В РУСЕ / Ефбет Супер волей 2021/2022
« -: 24 Октомври, 2021, 23:10 »
Тази година най-високото ниво във волейбола се казва Ефбет Супер Волей, да сме благодарни, че имаме отбор в него, защото до последно нищо не се знаеше, точно и заради това ни напуснаха почти всички основни играчи от миналия сезон. Този сезон ще е геройство ако се спасим от изпадане, в Утре писаха, че това гостуване на Берое ще е много тежко и трудно, но пък приятно ни изненадаха момчетата с това 1-3, само адмирации за много младия ни състав този сезон ! Да продъжлават да се борят и смятам, че ще успееем да се спасим :) САМО ДУНАВ !

17
Колко хубаво би било, ДУНАВ ДА СИ Е ДУНАВ И ДА СИ Е ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО В ТОП 6 НА БГ, а Локото да е на нивото на "Дунав" от този сезон... Дано някой ден, Локото отново стане този труден съперник за всеки един отбор в Бг, макар и в по-долните дивизии ! А ДУНАВ ДА НИ РАДВА, КАКТО НИ РАДВАШЕ С ВЕСКО НАЧЕЛО !

18
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Купа на България
« -: 04 Септември, 2021, 23:22 »
Абсолютно равностоен мач срещу един от силните отбори в Б група, както можехме да спечелим, така можеше и да загубим, съперника ни удари 3 греди, но пък ние изпуснахме 10000000000000000000% положение в 86 мин, когато Дани Бонев просто трябваше да бутне топката във вратата. Йордан Димитров бе сменен заради много сериозно схващане, което имаше опасност от контузия, а като се има предвид, че ние просто нямаме друг нападател, който да го замести, по-добре беше да го запазим от евентуално дълго отсъствие. Това момче Тасков и с Черно море и днес показа много слаба игра, не знам защо ни е, но пък от др страна ние нямаме типично крило, след като прецакаха Драгош. Другото не обяснимо за мен също е защо така ни привършиха силите към 70-80 минута, като средната ни възраст е доста по ниска от тази на Марица, че той Весо Марчев искара 120 мин и не спря да тича... Също така не мога да си обясня, защо Драгош да не може да играе за купата, че ако случайно се бяхме паднали с тирето или луноходец, те ще играят с по 10 чужденци, ние нямаме право щото сме трета лига ЩО ЗА ТЪПОТИЯ ? Друго което не мога да си обясня е защо бе освободен Томи Александров никак не лош таран за отбор като нашия на този етап. Че ще влезем във втора лига то е почти ясно, но действително за там ще ни трябват според мен дори минимум 4 класни футболисти, за да не се върнем веднага обратно в Трета лига.

19
Бихме с 1-0, гол на Преслав Петков с глава в 31 минута. Постигнахме победа на изключително неприятен терен/нива или там каквото беше и се опазихме от контузии, това си е голяма победа. За футболни достойнства на подобно игрище въобще не може да се говори, а и няма нужда. Чакаме русенското дерби, в което ако искаме ще бием с голяма разлика :) !

20
Супер навременна загуба за нас, малко си помислихме, че сме голямата работа особено след като поведохме 2-0, както каза  Чичо Мъри, то не бяха лиготии, то не беше подценяване... Вкараха ни бързи 4 гола и се постаписахме, странното за мен беше , че след влизането на Драгош и Виерата, станахме по-зле, отколкото да качим нивото... Но да навременна загуба според мен много полезна. Най-вероятно ще влезем във втора лига без особен проблем, тъй като няма нито 1 отбор, който да има такова желание от цялата Североизточна трета лига.

21
Наставникът на Дунав: Финансовото ни положение не ни позволя да се борим за Втора лига:
https://www.dunavmost.com/novini/nastavnikat-na-dunav-finansovoto-ni-polozhenie-ne-ni-pozvolya-da-se-borim-za-vtora-liga?fbclid=IwAR3DQ11LET-0aCvnw9WcYHuFWpiK-ynvd4Gav3kY6NJ70kz---XYDp_n0_U

И каква стана тя пак ли ще се лутаме по селата ?

22
Все пак отбора ще го има, предстои да видим в какъв вид. Някак е несериозно община Ботевград да дава 800 000лв на баскетболния клуб, Ямбол към 400 000 за басктболния отбор, Монтана няма да коментирам, Пазарджик също като бюджета за спорт е милиони. А при нас в голям област град с доста по-голям бюджет от посеочените по горе едва 500 000 лв за всички спортове, това е политка и трагедия за Русе !

23
Наскоро видях Марто Ковачев в Русе си е, предполагам, че един от опитните е той :)

24
Чувам, че сме на път да останем без боеспособен мъжки отбор. Кмета оттеглил подкрепата на общината към отбора и щели да се гласуват 40 000лв, на фона на последните две години, когато общината давашае по 100 000лв, с което успявахме да закърпим някакъв отбор. Сега кмета казал максимум 40к, генералния спонсор в лицето на Линамар били неприятно изненадани от този факт и сега има огромна опасност да останем и без волейбол. Още един път казвам, че ако искаме да имаме нормални колективни спортове трябва общината да участва в тях, в момента в който тя се отдръпна отбора е обречен !

25
Нека приветстваме вече и официално първите две нови попълнения, а именно близнаците Вълчеви от Лудогорец. Честно да си призная нямам никакъв поглед върху играта им, млади момчета, дано са надъхани да се доказват в Дунав, а не да ни използват за трамплин един сезон и айде кой от къде е. Също така не се споменава дали официално ще са наша собственост или ще са преотстъпени от разград.

26
Предстои ни едно много интересно лято, надявам се пълно с положителни новини. Кога ще започнем подготовка за новия сезон, който не е толкова далеч ?

27
Предполагам BecKsa казва, че са освободени, но Ивайло Лазаров определено не ни е необходим според мен :)

28
Долапчиев просто си не можеше човека, но Марто Ковачев, Любен Николов, Брани Костадинов, много би ми се искало и един футболист като Раян Даскалов, който все пак си е русенец да видя в светло синята фланелка, все момчета които могат много да помогнат, разбира се няма да играят във всеки мач, защото просто не е необходимо, а и за да се развиват и младите ни момчета

29
Мое мнение, че този мач с Марек и един евентуален финал макар и за купата на АФЛ щеше да е много значим опит за момчетата ! Не смятам ,че мача с Шумен е по-важен, тъй като няма никакво значение дали ще завършим 7ми или 2ри все тая, трябваше да се хвърлим с всички сили да бием Марек, нооо дали притеснението или нещо друго просто момчетаата играха стаписано, единствено Дидо игра без страх и се раздаде на макс.
Марек не ми направих кой знае какво впечатление, имат няколко по опитни играчи и толкова, нито тичаха повече, нито кой знае какви комбинации или нещо, прави ми обаче впечатление, че всеки отбор, който има малко футбол в него ни създава огромни проблеми и трудно играем с такъв състав, това показва, че качеството в нашия състав за съжаление не е особено високо. Всички знаем, че ни трябват попълнения за атака на втора лига, дано бюджета за новия сезон е достатъчен и вземем поне 5-6 човека. САМО ДУНАВ !

30
Трябва да ги бием тия, за да се срещнем  с отбора на Левски от Лом, за да си сверим часовниците с може би най-класния отбор във трета лига.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 40