Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - red forman

Страници: [1] 2 3 ... 51
1
И аз не виждам нищо притеснително в думите на Кирилов. Човекът просто обяснява, че наличните финанси са малко, но не и че няма да атакуваме по-горната дивизия. Ще се гони първото място, не се съмнявайте в това.

2
Може тия да им дават някой лев ;)
https://zora-donchevobg.com/bg/

3
Rado412, не четеш внимателно мнението ми. Аз също, както и почти всички от форума сме на мнение, че само с юноши няма да спечелим промоция за Втора лига. Знаем го това отдавна. Но пари за заплати в клуба за сега няма и за това не могат да се привлекат опитни попълнения. Това е положението! Много трудно се привличат спонсори, особено в тази Ковид пандемия. Щем не щем ще изчакаме докато клубът се стабилизира финансово.

+1

4
Сезон 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« -: 16 Септември, 2020, 11:16 »
Домакини сме на Янтра(Габрово).

5
Сезон 2020/2021 / Re: Купа на АФЛ - сезон 2020/21
« -: 16 Септември, 2020, 10:56 »
Най-вероятно е точно така, все пак ст. Дунав е тренировъчна база и не е необходимо осветлението да покрива някакви критерии за лицензиране за профи футбол.

6
Ами тогава да се направи на открито, там мерките са по-леки. Най-лесно ще е на ст. Дунав, а залата да остане резервен вариант при лошо време.

7
Съвсем правилно. За момента спортните резултати не са приоритет, по-важни са тези извън терена и по-конкретно постигането на някаква финансова стабилност и независимост. Нека вървим стъпка по стъпка, а на първо време най-важната е провеждането на Общото събрание и резултатите от него.

8
Кулеманс е бесен от това и не знам какво трябва да се направи тоя комаротрепач да се разкара вече.


Да се развали концесията.

9

В случай, че не четете фейсбук:


Ти пък откога имаш фейсбук?  :P :P :P

10
Ами ако не друго, поне ги хванаха по бели гащи разните му там бушони и фен-президенти. Даже без гащи. Изобщо не бяха подготвени някой действително да изяви претенции към придобиване на акциите, още по-малко пък са очаквали феновете на Дунав да създадат толкова бърза и стройна организация (каквато те самите не можаха да направят за толкова години, при целия комфорт, с който разполагаха). Неслучайно веднага, след като усетиха, че им пари под опашката, Симеонов изскочи с интервю пред медиите, а толкова упорито избягваше медийни изяви в последните месеци. Май им се развали рахата на някои хора...

11
Чудесна инициатива, ето това е нещо, от което могат да се извлекат само и единствено позитиви. Разбира се, не очаквам новото сдружение да получи акциите, а ако все пак доки (ако предпочитате тоя Красен ли, какъв беше) реши да им ги даде, ще иска да хариже и един куп знайни и незнайни задължения. Поне ще им лъснат пред всички гнусните схемички и вече трудно ще се оправдават с мантрата "аз им давам отбора, ама никой не го ще". По-вероятното е сегашният Дунав да бъде фалиран и закрит, но поне вече ще имаме някакво ново и наистина чисто и прозрачно обединение, което да опита да възроди любимия отбор за пореден път. А че ще е чисто и прозрачно не се съмнявайте, поне докато в сдружението са някои хора, които познавам лично и в чиито мотиви и подбуди не мога да се усъмня.

12
Тъжно и грозно. Само че...де да знам, не ме разбирайте погрешно, вероятно казаното от Люси е истина, ама нека да се знае, че и той има някаква вина да се стигне до тази ситуация. Изобщо думите против ръководството на всички тези, които напуснаха Дунав по една или друга причина, нямат тежест. Може би с едно-две изключения. Людмил пое отбора след малината с ясното съзнание къде идва и какво ще му се налага да търпи. Щом се е навил да бъде послушко на Симеонов, нека сега не се жалва. Как пък един не излезе да ги каже тези неща докато още е футболист или треньор в Дунав? Всички чакат да се махнат и едва тогава почват да вадят кирливите ризи. Не че който се интересува от отбора не ги знае тези неща, ама кажете ги от позицията на действащи служители, а не да звучите после като ощипани госпожици. Май само Веско им скръцна със зъби и до последно не им направи кефа да се махне сам, та се принудиха да го уволнят. Донякъде и Ненов с изказването си преди баража с Монтана. Ми не е достатъчно. Като си го знаеха доки що за стока е и какво иска да прави, да бяха огласили всичко публично още 2017, поне можеше тогава да не мине схемата с концесията. Вече е твърде късно и няма смисъл да излизат и да ни обясняват кое как е станало. И да не им харесва, те са ако не солидарно виновни, поне съучастници с мълчанието си.

13
Ами да го разкарват админите. Още в началото му се обясни, че тук няма почва за неговото тролене. Нито ще намери промити мозъци, които да му симпатизират на опорките, нито ще успее да промие нашите. Да ходи да си изкарва надника във фейса.

14
 :D Плача. А тук все още се намират хора вярващи, че може и да се оправят нещата. Айде във фейсбук как да е, там паплач всякаква, ама поне във форума мислех, че всички помним най-малкото Бетонинтелект и пияния руснак с мерцедеса, който щеше да се продава да се плащат заплатите. Все пак не беше толкова отдавна.

15
Не виждам поводи за радост около смяната на собствеността. Няма и как да има. От много време се търси не нов собственик, а човек, който да ликвидира този Дунав. Важното е този човек да не се казва Симеон Симеонов. Поне не и на хартия. На практика всички си знаем кой е. Толкова по темата.

Страници: [1] 2 3 ... 51