DUNAV Fans

Архив => Архив - мачове (само за четене) => Сезон 2020/2021 => Темата е започната от: vivanov в 29 Април, 2021, 17:14

Титла: Черноломец (Попово) - Дунав (Русе) 2:2
Публикувано от: vivanov в 29 Април, 2021, 17:14
Очертава се оспорван и интересен дуел в Попово.

За да отчетем израстване на отбора през пролетния полусезон е време за победа като гост на един от стойностните и обиграни състави на Североизточна Трета лига.

Нека се получи празник на терена и по трибуните. Срещата ще се предава пряко по FCDlive (http://www.facebook.com/fcdunav) с коментаторско дуо.
Титла: Re: Черноломец (Попово) - Дунав (Русе) [1 май, 17:00]
Публикувано от: SKCH в 29 Април, 2021, 19:00
Хубаво ще е да почнем да ги взимаме тия мачове за израстване. В Попово, ако е приличен теренът, май имаме шансове все пак.
Титла: Re: Черноломец (Попово) - Дунав (Русе) [1 май, 17:00]
Публикувано от: BeCkSa в 30 Април, 2021, 13:27
Мача ще е много труден. Трябва много внимание в защита, за да се неутрализира Тихомир Кънев. А халфовата линия трябва да спре Беадир Беадиров, който е много креативен и бърз футболист. Очаквам резултата да е 1:1.
Титла: Re: Черноломец (Попово) - Дунав (Русе) [1 май, 17:00]
Публикувано от: ЧИЧО МЪРИ в 01 Май, 2021, 20:38
Добре, че обърнахме резултата поне до равенство, но това мен не ме "топли". За пореден път се убедих, че сред младите ни футболисти има сериозен дефицит на две от основните качества във футбола - бързина и техника. А тези качества са по рождение. Не си ли се родил с тях няма как да ги придобиеш по друг начин. Съжалявам, че трябва да го кажа, но не виждам никаква перспектива в тези момчета които сега носят емблемата на Дунав на гърдите си. Сигурно в Русе се раждат деца които притежават тези качества, но те или рано-рано се ориентират към софийските школи или към Лудогорец или пък просто не ги влече футболът. Така или иначе нямаме набор годни за високото професионално ниво. Ще ви дам само един пример  - висока топка пада вертикално от 4-5 метра пред футболиста и той вместо да я поеме от въздуха и да я приземи моментално в краката си, чака тя да тупне поне 2 пъти на терена и чак тогава ако съперникът не го е изпреварил евентуално ще я ритне нанякъде. Е, щом това елементарно действие не си усвоил в ранна детска възраст за къде си тръгнал младежо!?
Другото което ме притеснява е , че май ще атакуваме професионалното ниво с доста скромен бюджет. Или иначе казано с трици ще се опитаме да ловим маймуни надявайки се на нещо по-добро което да ни споходи в движение. Не обвинявам никого за това положение, криза е, фирмите едва оцеляват, публиката ни е обезверена в по-голямата си част, въобще причини колкото щеш. Просто кофти късмет за футбола в този град. Е, дано все пак и на нашата улица изгрее слънце! Само Дунав!