DUNAV Fans

Архив => Архив - мачове (само за четене) => Сезон 2020/2021 => Темата е започната от: ЧИЧО МЪРИ в 25 Ноември, 2020, 14:49

Титла: Дунав (Русе) - Лудогорец 3 (Разград) 0:1
Публикувано от: ЧИЧО МЪРИ в 25 Ноември, 2020, 14:49
Равностоен мач на доста по-високо ниво от Трета лига. Владеем повече топката но все още липсват чистите положения
Титла: Re: Дунав - Лудогорец 3
Публикувано от: ЧИЧО МЪРИ в 25 Ноември, 2020, 15:58
Не заслужавахме да загубим, но и ние като власите накрая на Дунава се удавихме...
Титла: Re: Дунав - Лудогорец 3
Публикувано от: ISTINATA в 25 Ноември, 2020, 16:00
Логичното се случи, загуба от третия отбор на разград с 0-1, след многоходова комбинация на гостите.. За тази година толкова, след като допуснахме 10 гола в 2 мача от Шумен и Попово, тази загуба с 0-1 от децата на луноходец лично аз я очаквах... Равностоен мач, но за жалост отново ни излъгаха в края на мача, но тук не може да се говори за повече опит в отбора на гостите.. Важното все пак е че ни има, гледаме напред за едно по-добро бъдеще и максимално бързо връщане в профи футбола. САМО ДУНАВ !
Титла: Re: Дунав - Лудогорец 3
Публикувано от: tipin в 25 Ноември, 2020, 18:20
 Съгласен съм. Наистина не заслужавахме да загубим, но поне ни има.
 А новото ръководство ще има възможност да работи без напрежение и излишни очаквания.
Титла: Re: Дунав - Лудогорец 3 0:1
Публикувано от: BeCkSa в 26 Ноември, 2020, 13:51
Липсват още 3-4 ма играчи с опит в мъжкия футбол. Втория полусезон ако някой не напусне и се проведе добра подготовка, отбора ще си е в шестицата.То по-важно е до края на този сезон да се изплатят задълженията. Догодина да може да се мисли, за заплати на тия футболисти, защото в момента Дунав е полупрофесионален отбор.
Титла: Re: Дунав - Лудогорец 3 0:1
Публикувано от: ЧИЧО МЪРИ в 26 Ноември, 2020, 19:00
Аз мисля, че Дунав тази есен е абсолютно аматьорски отбор. Единствен от отбора който може би взема заплата е играещият помощник треньор Диян Димов. Останалите са само на премия. Всички искаме напролет в отбора да има няколко опитни но и талантливи футболисти, обаче на тях ще трябва да им се плаща заплата!!! Първо не знам дали ще има пари за заплати и второ, ако има само на опитните ли ще се плаща? Юношите как ще се почувстват при това положение? Ето защо Митко Русанов е в Спартак Плевен. Защото там плащат заплати, макар и скромни. Освен това вземат доста често премии, понеже БИЯТ доста често тази есен(освен в последния мач :)).
Титла: Re: Дунав (Русе) - Лудогорец 3 (Разград) 0:1
Публикувано от: vivanov в 01 Декември, 2020, 12:54
Този сезон акцентът е към избистряне на най-доброто от юношите и стъпване на здрави крака с полагане на подходящите основи. Целта пред Дунав не е само влизане във Втора лига, а завръщане в Първа, като Втора трябва да е междинна спирка, а не основна цел и да живуркаме в борба за оцеляване, като Добруджа и Локомотив ГО в момента.

Този мач не трябваше да го губим, но и да сме честни, не направихме необходимото, за да отбележим поне един гол. А който не вкарва, му вкарват и дори това да е в последните минути на срещата.

Първото попълнение ще е в треньорските редици на академията. Там са основите на един дългосрочно устойчив и успешен Дунав.