Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Първа тренировка е запланувана на 5 юли.

При контролите има договорки със Спартак Варна и Спартак Плевен. Други спаринг партньори ще са третодивизионни отбори от Букурещ - Стяуа II, Прогресул, Динамо II. Цел е да има повече летни контроли на клубната база и да се генерират приходи от кетъринг.

Към този момент сезон 2021/22 в Североизточна Трета лига се очертава да се изиграе с 14 отбора, като се включва дублиращ състав на Спартак Варна.
2
Наскоро видях Марто Ковачев в Русе си е, предполагам, че един от опитните е той :)
3
Знае се кои са опитните, но не може да бъдат оповестени все още. Не са слухове, информацията е сериозна.
4
ДНЕВНИК / Re: Лято 2021/2022 (подготовка, трансфери, новини и спекулации)
« Последна публикация от skrzzz - 16 Юни, 2021, 09:04 »
Знае ли се кои са тези опитни? Има ли официална информация или само слухове?
5
Очертава се много добра лятна селекция. След още един сезон при аматьорите младоците ще се обиграят съвсем и в компанията на 4-5 опитни футболисти които ще имаме следващият месец в началото на подготовката, с летящ старт ще се озовем във Втора лига. Дано се намерят пари и за след това, защото с тези играчи които ще съберем спокойно ще може да атакуваме челните места във второто професионално ниво. С нетърпение очаквам да се изтъркалят двата месеца до началото на новия сезон.
6
СПОРТЪТ В РУСЕ / Re: ВК "Дунав" (Русе) - СУПЕРЛИГА 2019/2020
« Последна публикация от ISTINATA - 13 Юни, 2021, 16:26 »
Чувам, че сме на път да останем без боеспособен мъжки отбор. Кмета оттеглил подкрепата на общината към отбора и щели да се гласуват 40 000лв, на фона на последните две години, когато общината давашае по 100 000лв, с което успявахме да закърпим някакъв отбор. Сега кмета казал максимум 40к, генералния спонсор в лицето на Линамар били неприятно изненадани от този факт и сега има огромна опасност да останем и без волейбол. Още един път казвам, че ако искаме да имаме нормални колективни спортове трябва общината да участва в тях, в момента в който тя се отдръпна отбора е обречен !
7
Имаше някакво правило преди време, че в аматьорските отбори може да се картотекират ограничен брой професионалисти. Не знам сега съществува ли такова ограничение.
8
ДНЕВНИК / Re: Лято 2021/2022 (подготовка, трансфери, новини и спекулации)
« Последна публикация от skrzzz - 11 Юни, 2021, 15:50 »
Дани Димитров остава ли в Дунав и ако остава - с какъв договор?

Не знам дали остава, но Дунав е със статут на аматьорски отбор и не мисля, че има как да се подписват дългосрочни договори.
9
Дани Димитров остава ли в Дунав и ако остава - с какъв договор?
10
ДНЕВНИК / Re: ФК Дунав - ръководство и организационни въпроси
« Последна публикация от sandio76 - 10 Юни, 2021, 23:39 »
Важното е да вървим напред и нагоре!
Страници: [1] 2 3 ... 10