Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ЧИЧО МЪРИ

Страници: [1] 2 3 ... 200
1
Няма съмнение, че това ще е най-трудното ни гостуване тази есен. Кой да предполага допреди година, че ще се страхуваме от гостуване в Попово?! Е, това е реалността в настоящето ни и вече й свикнахме май, ние феновете и запалянковците де. Абе ще бием, няма друг сценарий за този мач!

2
СЕЗОН 2021/2022 / Дунав (Русе) - Волов (Шумен) 2:0
« -: 16 Октомври, 2021, 09:13 »
Днешният мач не съм сигурен, че ще е футболен. Без публика и при постоянен дъжд, върху и без друго прогизналия терен... Очакванията за лесна и изразителна победа при тези обстоятелства не са съвсем оправдани. Но все пак дано е победа! Само Дунав, напред и нагоре!!!

3
Благодаря на колегата tipin за информацията, който както винаги е добре запознат с важните новини около Дунав.
Ще бъде много жалко ако град като Русе, чрез общината и бизнеса си не осигури поне 1 000 000 лв. бюджет за Дунав до края на 2022 г. Сегашното ръководство заслужава доверието на потенциалните спонсори. Русенските футболни запалянковци също трябва да се доверят на любимците си и да осигурят поне 2 000-но присъствие на всеки мач напролет , а след влизането ни във Втора лига догодина дори повече! Само Дунав, напред и нагоре!!!

4
Вярвам вече сте прочели във Фейсбук, официалната страница на Дунав, че Драгош е сключил договор с друг клуб, но вероятно след нова година ще се върне при нас.

5
Не би трябвало да срещнем особени затруднения срещу домакините от Търговище. Неприятно е, че нашият мач съвпада с този на Националите в Латвия. Интересно е дали Фирцулеску ще вземе участие в срещата, може би като резерва...
Очаквам победа , без значение с колко гола. Само Дунав - напред и нагоре!!!

6
В днешния вестник Утро има интересен материал за бъдещето на Дунав. Ако някой може нека пусне факсимилие от статията във форума.

7
Темата за договорите на играчите ни ме вълнува отдавна. Някой може ли да ни каже с какви договори са обвързани сега играчите ни? Или като са в аматъорски отбор могат да си тръгнат когато поискат и то без пари?!

8
Виждам, че сам си говоря във форума, но все пак ще продължа. Да, победа с 3:2 нооооо....Второто полувреме бяхме направо жалки! С човек повече и с 2 гола аванс бавехме играта и вместо да приключим мача рано-рано допуснахме домакините да ни вкарат и като опълченци се бранехме треперейки до последния съдийски сигнал. На мен това никак не ми хареса. А на вас господа треньори на Дунав?

9
Сега видях състава ни за гостуването в Тервел. Отсъстват трима от най добрите ни играчи - близнаците Вълчеви и Миро Георгиев. Болни или наказани са не знам, обаче точно в най-тежкото ни гостуване без тях ще е още по-трудно. Особено ще липсва Георги Вълчев!

10
Това ще е най-трудното ни гостуване тази есен. Но победата е задължителна и напълно възможна разбира се. Максимално раздаване и натиск върху домакините от първата секунда. В наш плюс е, че Тервел игра за купата през седмицата и силиците им са поизчерпани. Теренът на стадиончето им сигурно е доста твърд и проскубан, но ние вече сме свикнали в тази зона да е така. Само Дунав, напред и нагоре!!!

11
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Купа на България
« -: 10 Септември, 2021, 16:12 »
ПС: Какво мислите за новия форум?

Би следвало да си остане в стария формат, интересът е намалял поради незавидното актуално състояние на отбора, но и той има място под слънцето; не всичко в интернет е "социална мрежа". ::)
[/quote]
Подкрепям напълно! За мен Форумът е единственото място където мога да обменя мнения с колеги дунавци.  От самото му създаване пиша там. Чрез него се сдобих с много добри приятели. Фейсбук не ми е по сърце.

12
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Купа на България
« -: 04 Септември, 2021, 21:03 »
Е, Радо, не можахме да прескочим. Написал си всичко което и аз мислех да напиша за нашата игра. Имаме нужда от поне 3 сериозни попълнения до края на есента. Но наистина сериозни а не от типа Тасков. Но след като нямаме пари едва ли ще стане. Димов продължава да е в ужасна форма, а Фърцулеску доколкото го гледах в контролите не е оня който беше. Увлича се в солови акции които завършват със загуба на топката и въобще не приема на сериозно задачите си. Треньорският ни екип и той не ми се струва да се справя добре. Защо окапахме след седемдесетата минута? Защо беше сменен Дани Димитров? От преумора ли...но  след като се очакваше да се стигне до дузпи той трябваше да стисне зъби и да остане до край. Защо Джан Хасан влезе чак второто полувреме. Той ни е един от двамата най-добри нападатели! Ами  С.Иванов вместо Мерт? Ами Тасков Титуляр след само 1 седмица в Дунав, сякаш е Меси!? Въобще състава беше сбъркан. Може би е имало някакви обективни причини - не знам...А Балчик, Попово и Септември не са много по-слаби от Марица ;)

13
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Купа на България
« -: 01 Септември, 2021, 20:36 »
Не, не си разбрал грешно. Просто нашето ръководство не сключи договор за отдаване на правата на компанията която срещу излъчването на 1-2 мача от трета лига  седмично, обещаваше да дава някакви жалки стотинки. Браво на нашето ръководство за това решение! Така се даде възможност на дунавци живеещи извън Русе да гледат редовно мачовете на любимият си отбор. Както и всички гостувания на Дунав да бъдат гледани от всички.

14
СЕЗОН 2021/2022 / Купа на България
« -: 27 Август, 2021, 15:04 »
Жребият отреди в първия кръг да играем с Марица П-в. Мачът ще е в Русе между 3 и 9 септември. Възможно най-трудния съперник ни се падна. Но и ние не сме лесни ;) При победа над пловдивчани ще ни гостува Славия - оппаааа...

15
Победата си е победа дори и с половин гол! Но на мен не ми хареса , че не можахме да отбележим поне още един първото полувреме и брахме известен страх да не ни изравнят. Имаха такъв шанс домакините в края на мача, но за наш късмет не можаха да вкарат. Теренът наистина бе ужасен, но иначе мачът не беше груб. Дано в Балчик и Попово условията да са по-добри , а ние по-настоятелни пред гола.

Страници: [1] 2 3 ... 200