Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - tipin

Страници: 1 [2] 3 4 ... 126
16
Gong.bg:
Промяната бе посрещната с одобрение от третодивизионните клубове, но в Дунав то бе примесено и с разочарование. Причината е проваленият трансфер на Драгош Фирцулески, който цяло лято тренираше с русенци, но в крайна сметка се присъдини към друг наш отбор заради забраната за използване на чужденци.  Румънецът е юноша на Университатя Крайова, а у нас е играл за Берое и Славия.
 
„Забраната за картотека на чужденци в Трета лига обаче лиши спортно-техническия ни щаб от неговия опит в халфовата ни линия. През това време с Драгош се е свързал друг роден клуб. Така новината, че БФС отменя тази рестрикция дойде късно за нас и за Фирцулеску. Пътищата ни с него обаче със сигурност не се разделят за дълго. Ще разчитаме на неговото завръщане при първа удобна възможност“, съобщиха от ръководството на Дунав.
 
Самият футболист коментира, че решението на БФС е дошло твърде късно, но бе категоричен, че по-далечните му планове със сигурност са свързани с Дунав.
 
„Съжалявам, че така се получи. Изчаквах близо 2 месеца отмяната на тази забрана, но трябваше да взема решение за моето настояще и по-близко бъдеще. Причината да подпиша с друг клуб не е финансова, защото условията са сравними. Аз обаче вече дадох своята дума и няма как да се отметна. Държа все пак да кажа, че Дунав продължава да е част от бъдещите ми планове. Със сигурност ще се завърна в първия удобен момент в Русе“, каза Драгош Фирцулеску.

17
 Днес във в. 'Утро'

18
В днешния вестник Утро има интересен материал за бъдещето на Дунав. Ако някой може нека пусне факсимилие от статията във форума.

19
  И накрая след провокация на феновете на домакините се поотупахме с тях. Пред очите на дежурният делегат. Кой знае как ще ни окъпят.

20
 И ще затворим темата изненадващо рано. Локо-то не могат да съберат състав, според страницата на Дунав.

21
 Тук гледам, че за миналият сезон е било по 5 лв. на събитие(мач).
 Или 39 лв за всичките.
https://elevensports.com/en/competition/bulgarian-third-league-north-east-region/season/2020-2021

22
Сега, когато клубът е в аматьорския футбол, от общината май са си отдъхнали пак и са решили, че вече няма нужда нищо да се пипа по Градския.
А и усещането е, че на Пенчо хич не му дреме за футбола. А, да - ще отпусне 40 хил... някога...

23
През последните години най-добре стоеше екип от светлосини фланелки с индигово сини гащета и бели или светлосини чорапи. Неповторим екип, уникален за българските отбори, трябва да е основен!!!
Кога през годините се появи екипа със светлосивите фланелки, че нещо ми се губи спомена?
 Не пречи и той да остане, като втори основен наистина...

24
 Този Пенчо голяма хиена излезе.
 Евентуално Общината ще се бръкнат с 40 хил.  За къде по-напред с тези 40 хил. бе, Пенчо...

26
 Може би ранният гол беше причина за скучният мач. :)

27
 Ех, че неприятно за момчето. Дано има късмет да се възстанови. Защо самите футболисти не се пазят един друг... Даже съдията при борбата за спортните топки се опитваше да ги успокои.

28
 Оказа се, че членството си има предимства - пропуск за централната трибуна на днешния мач :)
 

29
  Не знам за какви трансфери говорите, промоции на горните нива...
 Забравихте ли в какво положение сме, а и че сме поели по съвсем различен път.

30
Днес от 18:30 по Диема спорт 2 ще се предава първата четвъртфинална волейболна среща между Левски и Дунав.
Супер, за прякото излъчване. Цял ден търся линкове, а то по Диема.
 

Страници: 1 [2] 3 4 ... 126