Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - BeCkSa

Страници: [1]
1
ДНЕВНИК / Лято 2022-2023
« -: 31 Май, 2022, 12:00 »
С оглед започналата лятна селекция, пускам темата. Вече стана ясно, че първото ново попълнение е Никола Колев от Янтра. Достатъчно разпознаваем играч, с доказани качества и в много добра футболна възраст.

2
Пускам темата понеже става все по-актуална. За момента имаме един сигурен нов, това е Илия Мунин.

https://www.transfermarkt.co.uk/iliya-munin/profil/spieler/272736

Аз смятам, че на отбора са нужни един централен защитник, ляв бек и вътрешен халф. Българи, които няма да имат нужда от адаптация. Мисля, че ни трябва и един доказан кондиционен треньор. Нищо лошо, не мога да кажа за Емо Иванов, но си е нужен доказан специалист.

3
2009 / Докога ще продължава това?
« -: 21 Април, 2009, 19:16 »
Уважаеми приятели и истински фенове на Дунав искам да коментираме 2 въпроса които коментираме в темите за мачовете ДОКОГА ще продължаваме така да сме дарители нашият град да няма отбор които играе за града не казвам А група и ДОкога добри футболисти ще си отиват поради некъдърни ръководители нека припомня че от идването на Приста Оил си отидоха маса футболисти по вина на ръководството Стоян Абрашев,Шенер Ремзи,Ивайло Петев,Любо Величков не изброявам други щото те си отидоха поради други причини докога ще търпи този отбор русенският фен ?

4
2008 / Трябва ли Никола Христов да си ходи ?
« -: 11 Ноември, 2008, 15:49 »
Ако отбора има някъкви по високи цели мисля че трябва Никола Христов да си ходи и да се обмисли друг вариант ....

Страници: [1]