Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - NITRO

Страници: [1] 2 3 ... 250
1
Време е да отворим традиционната тема за лятната подготовка за новия сезон 2021/22. Дотук разбрахме, че бившите играчи на Дунав Стефан Христов и Ивайло Лазаров са освободени от отборите си. Не знаем обаче какви са намеренията на ръководството, ще атакуваме ли Втора лига и каква ще е селекцията.

2
Стефан Христов също не блестеше с представянето си в Дунав, вече е на 31 години, а и едва ли финансовите му претенции ще са по джоба ни.

3
Съвпадение на имената.

4
Няма как хем да сме 3 сезона в трета лига, хем да сме на прав път. На прав път ще сме ако още догодина сме във втора лига!
С футболисти на преклонна футболна възраст като Долапчиев и компания - не, благодаря!

5
Да, добре е, че организационно изпреварваме спортно-техническото развитие. При предния рестарт беше точно обратното и в крайна сметка се върнахме при аматьорите. Затова смятам, че първо трябва да се подсигурим организационно и финансово, след което да гоним издигане в по-горните групи. Ако стане през следващия сезон, ще е много добре. Ако не стане - няма да правя трагедии, стига да сме на прав път.

6
Може би забравяте къде бяхме през август 2020 г. и какво направиха Дидо и останалите, за да го има въобще Дунав. Няма я вече схемата с "назначени" спонсори по партийно-олигархична линия и трябва да се оправяме със собствени сили. Имайте търпение, Втора лига не е на всяка цена. По-важно е устойчивото развитие на клуба. Липсата на такова доведе до поредното "ново начало".

7
Утре - с маски на стадиона. Малко тъпо, но по-добре от нищо.

8
Всеки спонсор с почтени намерения е добре дошъл. Финансите са ключов фактор за атака на професионалния футбол.

9
Към този момент няма яснота за публиката, може би утре (22 април) на брифинга на щаба ще има информация. Моето очакване е най-късно от 1 май да ни допуснат по стадионите. Направи ми впечатление от живото излъчване, че в Тервел имаше хора около стадиона, които спокойно наблюдаваха срещата. Предполагам, че на доста места е така. Това обезсмисля въведените ограничения и може би решението трябваше да важи само за двете професионални дивизии, тъй като по села и паланки то и без това не се спазва.

10
Дунав 2010 стана Дунав още при доктора. А относно годината, в която е създаден клуба, виж дискусията в тази тема: http://dunavfans.org/forum/index.php/topic,2023.0.html . Тя все още е активна и можеш да изложиш своето мнение, въпреки че почти 5 години никой не е писал в нея.

11
Все още не е обявено. Победителите в другите зони са Марек и Розова долина, а на Северозапад финалът Левски (Лом) - Локомотив (Мездра) (по програма на 24 март) е отложен поради неблагоприятни климатични условия и няма обявена нова дата.

12
Личи си израстването на отбора. Дано успеем да запазим ядрото за следващия сезон. С няколко качествени попълнения имаме добри шансове да атакуваме Втора лига догодина.

13
Aбе какво стана с Сашо Конов ? Не лош вратар, русенец, добре е да го видим къде е и ако има желание да заповяда :)
Последната информация за него е, че преди 2 години е спрял с футбола заради контузия.

14
Ако няма законова пречка, не виждам защо желаещите фенове да не могат да подкрепят финансово клуба. Това е напълно доброволно и не ангажира никого - всеки решава за себе си.

15

Браво за резултата ! Браво и за играта , не знам обаче дали противника  може да бъде " мерило " . Както и да е  , израстваме от мач на мач и с повечко труд от децата и треньорите и повечко търпение от нас ще се получат нещата .


В този мач не личеше да са мерило за нещо, ама пък есента загубихме злощастно от тях, така че ми се иска да мисля, че днес просто ние не им дадохме да играят и ги обезличихме тотално.

Единствено "мерило" днес бяха ритниците, които нашите отнесоха, но нека се каляват в мъжкия футбол. Хареса ми движението и настроението в играта им. Дано няма още контузени след мача.

Имаше и ритници без топка, които учудващо не бяха санкционирани от съдията нито с жълт, нито с червен картон. Може би във В група това е прието за всекидневие.

Страници: [1] 2 3 ... 250