Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - dimitrovv1991

Страници: [1] 2 3 ... 135
1
Аз гледам реално на нещата. Страшно слаби сме, дори и с Ботев Враца не вярвам да се преборим. 0-2 или 1-2.

2
Нямам нищо против Диан Димов ама защо Киров го пуска защитник,не му е там силата.
За съжаление на Дидо силата му след завръщането от 1948 е само в Канто...

3
Аз пък смятам, че ще измъкнем точка или 3 от този мач. Какво толкова се плашите не знам. Това е Локо Пловдив. Средняшки отбор с див късмет додрапал до 3-тото място.

4
Връщам си думите назад... Браво, нямам какво да кажа. Убийствена ефективност.  8)

5
Според мен, най-важното е, че ще играем този мач. Не смятам, че мобем да измъкнем нещо. Тези набраха скорост, очаквам 3-0. Имат един доста добър футболист за БГ стандартите, който догодина ще играе в някой от лидерите - Родни Антуи.

6
Добре, че мачът е в Пловдив, а не в Кърджали. Иначе щеше да е на "метър кожа и кило кръв". Относно статията в "Родопи24" - мисля, че там има нотка на митология. Като са били толкова по-добри от "Дунав", че да ги "пометат" поне с 5 гола, защо не са решили всичко на по-ранен етап от първенството, а са чакали последния мач? И ако наистина са милеели за отбора си, защо са се съобразили с "решението на партията"? Като могат - да вкарат, пък да видим властта как ще реагира.
След 30 години е много удобно причините за провала да се търсят на друго място, само не и в собствените редици. За тогава не знам дали "партията" е взела решение за този мач, но днес със сигурност една друга партия (дали не са и две?) решава съдбата на футбола в Кърджали чрез "проекта" Арда.
Още нещо, което прочетох и аз. Кръгът преди да ни бият, падат 5-0 от Видин, а през първия цикъл на първенството ги бием 4-0 в Русе. А тогава класирането се е определяло спрямо голова разлика. Не мисля, че има на кого да се сърдят, освен на себе си. Сглобиха нелошо отборче, но ми се струва, че ще мине още известно време да се сработят добре. Очаквам Х 1-1 с лека доминация на домакините...

7
Голяма работа. Ходили сме по селата преди, ще ходим и след куклата на конци г-н Симеонов. Свършиха лесните пари от Общината, свършиха поръчките за ст. Дунав, свърши мандата на Джуджето. Свърши и любовта на Доки към футбола.

8
Приказките на д-р Симеонов май вече не хващат дикиш. Прилича ми на постановката за доброто и лошото ченге. След като за пореден път няма да се намери кой да финансира отбора, хайде от него да мине, ще продължи да го прави до... следващите избори, например. В замяна ние ще сме му много благодарни, а през това време той ще продължи да си върти схемите. Вече сме го гледали този филм.
Просто ще си бие камшика от мъжкия футбол, като задържи школата и ст. Дунав. Ще си лап едни сладки парички от ДЮШ, където разходите са минимални, а мъжкия отбор кучета го яли. Обещанията, че щял да прехвърли отбора с базата в Здравец могат да минат пред някое хлапе или клоакьорите му... Какво да се прави, корабът потъва, той успя да си оплете кошницата. Ние ще сърбаме попарата за пореден път с приказки как Русе не е футболен град, не милеел за отбора си и т.н...

9
Като стана дума за Етър, пред тях се отваря шанс да вземат нещо от Левски. Които са доста лимитирани на този етап от резерви. И са в дилема къде да хвърлят силите - чака го в четвъртък преодолим отбор в ЛЕ.
Преодолим? За говедата няма преодолим съперник. Още по-малко пък тези. Ще си ги бият двата мача без проблем и ще ги приземят бързо-бързо :)

10
Не играхме зле наистина, просто защитата е трагична. Много беззъби бяхме обаче. Страх ги беше нашите да ги натиснат тея говеда, да ги ритнат. Сакън да не контузим някое теле за Европа... Това тънко присъствие на Ивайло Петков ме притесняваше преди мача... Преди мача Пинчера се целува с Живко Миланов, букети му раздава... Грозни работи общо взето. Ще видим с Ботев какво ще стане другия кръг. За мен имаме шанс за някакъв късметлийски Х...

11
Левски са пълен зян в момента. Идеален шанс да ги бием. Не че ние сме голяма работа, но имаме своите шансове... Единствено ме притеснява присъствието на Ивайло Петков и действия, свързани с напомпване на самочувствието на левскарите... И все пак очаквам да паднем 0-2...

12
На мен пък ми харесва как върви селекцията. Какво толкова го жалите тоя Станоев, чак не знам. Един мач не направи нещо смислено. Единствения, за когото съжалявам, че напусна е Патев. Не смятам, че новите ще са по-лоши от напусналите.

13
Пичове, я кажете нещо повече за Красимир Станоев. Читав ли е?
Абсолютно дърво. Един силен мач нма откакто е в Дунав...

14
Стига глупости. Нито днес направи кой знае какъв мач, нито някога друг път е правил. Направи 1-2 спасявания и това беше. Вижте му реакциите при гредите. Предполагам други мачове не сте му гледали, щом след днешния го изкарахте такава звезда. Никакви милиони няма да види плондера баш от този... Апък за съдиите - смятам, че не са точно на Венци, а на един зализан наглец на 70 км от нас. Днес им заработиха вече комфортна преднина от 6 точки...

15
Голям плюс за нас може да се окаже днешната среща на белите. Играха половин час с човек по-малко и изцедиха силите до край. Наказан ще е Сашо Александров .
Видя се какво значи да имаш млад и стабилен вратар, който да извади отбора от трудни ситуации, а не да го вкарва от нищото  в такива.
Жалко, че Славия се отдалечи с 6 точки от нас.
Победата ни става абсолютно задължителна!
Кое му е стабилното? Стериакис е уникално слаб вратар. Направи 1-2 спасявания и вече звезда стана. При двете греди не помръдна, при центриранията е несигурен, бавни рефлекси. Ако варди той - бием ги, ако е Жоро Вратарчето - те бият...

Страници: [1] 2 3 ... 135