Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - SALKAM SALKAMOV

Страници: [1] 2 3 ... 6
1
Лошо,гадно време!Момчетата играха много мъжки!браво

3
2014 / Re: ФК "Астра" Гюргево
« -: 22 Август, 2014, 06:53 »
лион-астра 1-2

4
В брошурките за сезон 2014/2015 година на Дунав в СИ В група освен визитка с пост и предишни клубове предлагам да отразяват и кой с какво се занимава освен футбола!

5
Цитат на: "sanches2010"
1. Докато има некадърници във всяко едно ниво на футбола и спорта, така ще бъде!
2. Докато има връзкари - също!
3. Докато ти редят състава - още по-зле!

Да пукна, ако някой може да обясни каква е играта на отбора, неразумните смени, които се правят по никое време и защо не оставиха състава от есента, а зимата феса имитираше дейност и разкарва през най-студените месеци разни футболисти на проба.

Като виждаш, че не ставаш за даден пост, не се нагърбвай с него, Мастънов! Неотдавна ми каза в Албена, че никой от вас не разчитал на заплатата си в отбора. Ами върете майната си ве! Вървете си правете хляба, продавайте си резервни части по магазинчетата си, вървете си по пристанищата, по селата.

Отговорете ми- треньорския щаб - що за изрод си да поемеш пост в една ниша и да нямаш сили да се справиш с целите и задачите. При това се знаеш кво лайно си?!

Мастънов - след мача в Каварна - "Аз им викам да не се връщат назад, те не ме слушат!" В неделя на 13.04. се обажда на човека до мен и му се обяснява като курва!!! Като не те слушат, не си за тоя пост, не си ли преценил, че не те ебават и не се захващай?! Което автоматично означава, че всичките в тоя сив Дунав сте ден до пладне, да доизкараме сезона, да приемат бюджета за 2014 и каквото може да се открадне, това ще бъде!

Президента ни - не може да разбираш от всичко, мой човек. Няма такъв човек на света!
Ти си учил за доктор-хирург. Ти трябва всяка седмица да ходиш по конференции, да се срещаш с най-добрите от твоята мая в България, на Балканите, в Европа. Трябва да се развиваш...като доктор!!! И да играеш в свободното си време футбол, като ти се играе! Но явно нещо ти е попречило. Или заслепило? По-бързите пари, които можеш да изкараш, като човек на тоя и оня, и като се занимаваш с всичко друго, но не и с това, за което си учил много време! Това не е лошо, г-н Симеонов! Най-лошото е, че докато ти си учил за доктор, има едни хорица, които през същото това време са учили за футболни мениджъри! И имат богата практика, и много връзки и познати! Всеки разумен човек ще налее пари за заплати на един такъв човек, за да  направи от отбора сплотен, боен, с най-добрите футболисти, за парите, които можете да отделите за тях! Всеки разумен човек, който обаче наистина иска да направи нещо за бъдещето на отбора! Всичко друго е лъжи и театър! Но не всички на стадиона са 94-95 набор, господа от клуба!

Лично за мен, тези няколко години, в които нямаше никакъв план в перспектива, всичко е някаква огромна далавера около името и емблемата Дунав!!! Никой не може да ме убеди в обратното!

Да са живи и здрави всички, които се облажиха от цялата тази огромна далавера, за мен вие не сте щастливи хора. Добрите хора Господ ги прибира при себе си, за да не го обграждат изродите крадливи!!!
Човека с магазинчето за резервни части беше достоен футболист на отбора.Не че ми е приятел,но в мачовете в които е излизал за Дунав е играл сърцато.

6
Никой да не пише колко е свършил мача!

7
Цитат на: "millwall_fan"
КУР ЗА СМЕШНИЯ ДОКТОР- ПАЛЯЧО!
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ :)
давай!!!!

8
резултат?

9
Сезон 2013/2014 / Re: Купа на България 2013/2014
« -: 06 Октомври, 2013, 16:33 »
Нещото свързано с футбола дано да са 3000-4000 души на градския!

10
Цитат на: "RIVER"
В Русе върви следният слух (който май е и достоверен), че Ферарио Спасов или Милен Радуканов ще поемат Дунав, а Миронов остава технически директор.
интересно!

11
джуджето да става треньор.миронов вън.

12
давайте краен!!!!

13
горе главите! ще мачкаме като се подготвим добре и като се подобри защитния вал на зима!юношите са ни под всякаква критика

14
Край на мача - 1:1

15
82'

Изключително добра намеса на Диян Димов в защита, който изби топката със шпагат от крака на играч на домакините, който вече замахваше да нанесе силен удар по посока вратата на Иван Георгиев, при това от непосредствена близост до нея.

Страници: [1] 2 3 ... 6