Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Във в. Утро пише, че има проблем с картотекирането на Драгош Фирцулеску, за каква наредба на БФС става дума и има ли наистина проблем?
2
Ще се предава ли в сайта мачът от Плевен ?
3
Всеки Зонален Съвет (Северозапад, Североизток, Югоизток, Югозапад) трябва да излъчи по четири отбора, общо 16, до края на август.

В нашата зона подадоха заявки 5 отбора - Атлетик Провадия (Областна група Варна), Черноломец Попово, Черноморец Балчик, Септември Тервел и Дунав Русе. Затова се изигра само един квалификационен мач - между четвъртодивизионния Атлетик Провадия като домакин и Черноломец Попово, който победи 1:3.

Така за следващата фаза от Североизток се класират:
Дунав Русе
Черноломец Попово
Черноморец Балчик
Септември Тервел

16-те отбори от ЗС ще посрещнат като домакини съперници от Втора лига. Жребият ще се тегли края на следващия месец, а срещите ще се изиграят през септември. На 1/16 финалите се включват отборите от Първа лига.
4
Здравейте,


Мога ли да попитам хората, които имат пряк досег с клуба, дали е възможно да ми кажете предварителните кръгове за Купата на България кога ще се играят? Има ли някакви ориентировъчни дати?


Запознат съм, че преди 23-ти август трябва да приключат предварителите клубове. Наскоро видях, че Попово са играли подобен мач.
5
Попаденията на Дунав срещу Спартак II Варна

Контролите срещу Спартак Плевен (сряда, ст. "Плевен") и ФКСБ II (събота, ст. "Дунав") ще се изиграят от 18:30 часа.
6
ДНЕВНИК / Re: Ремонт на Градския стадион и политически обещания
« Последна публикация от North - 27 Юли, 2021, 21:53 »
Предполагам, че общината няма навика да осведомява ФК Дунав за намеренията си относно Градския Стадион (още повече сега когато клубът не е наемател), но дали все пак не се чува, прекратени ли са всички идеи за козирки и бъдещи подобрения по съоръжението? Участието ни в Първа Лига до скоро, беше явно единствения катализатор на промяна по стадиона. Сега, когато клубът е в аматьорския футбол, от общината май са си отдъхнали пак и са решили, че вече няма нужда нищо да се пипа по Градския.
7
Днес от 18:30 ч. на ст. "Дунав" е контролата срещу отбора на Спартак II Варна, който ще се състезава в първенствтото на Североизточна Трета лига през предстоящия сезон.

Срещата няма да се предава по FCDlive.
8
Като дизайн са добре, но съм силно скептично настроен към марката "Uhlsport" и по-точно материите и качеството, което предлагат на българския пазар. Не веднъж съм чувал фенове на други отбори да се оплакват от материята на екипите.


При нас се внасят директно от Германия. Не знам каква е била политиката на другите клубове за екипите им за феновете, но ние ще ползваме същата материя за фенските версии, както и на представителния отбор, няма да правим фенски реплики с по-ниско качество на материята.

От една година работим с тях за школата и тениските не са мръднали след ужасно много пранета. В момента Uhlsport е най-доброто като цена/качество, а Дунав има ексклузивен договор директно с немската фирма и си получаваме нещата директно от там.


Иначе който иска, може да си ги заяви предварително тук: [size=78%]Предварителна поръчка - ФК Дунав Русе (fcdunav.bg)[/size]
9
Много добра фанелка ,евала за избора ,най-добрият модел в БГ за тоя сезон според мен ,даже ме замисля да си взема  :D ,награбвайте ги ,че да има хем за вас ,хем и в клуба да влезе някой лев.
10
ДНЕВНИК / Re: Лято 2021/2022 (подготовка, трансфери, новини и спекулации)
« Последна публикация от skrzzz - 21 Юли, 2021, 16:35 »
Като дизайн са добре, но съм силно скептично настроен към марката "Uhlsport" и по-точно материите и качеството, което предлагат на българския пазар. Не веднъж съм чувал фенове на други отбори да се оплакват от материята на екипите.
Страници: [1] 2 3 ... 10