Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Slamcho

Страници: [1] 2 3 ... 33
1


Това ли е агитката  :mrgreen:

2
Има още 1 вариант, Радо Комитов.Бивш играч на Дунав (макар и за малко), миналия сезон беше помощник на Альоша Андонов в Светкавица, май вече взе и лиценз "ПРО".

3
Всичките тея ремонти дето искат да ги правят, на 90 % са предизборни простотии за догодина.. Електората трябва да му се покаже, че нещо се случва и последната година е най-точния момент да го направят.

4
Стадиона е толкова захабен и остарял морално, бетона стар, резултата се сменя със стълба и.т.н. , а те име за стадиона ш мислят.. Първо да го срутят т'ва чудо, да дигнат нов и тогава да праят конкурси за име.

5
Каква е тая тема бе  :lol:

6
Какъв е тоя неадекватния дето ги е изписал хилядите глупости у Гонг ???  :shock:

7
Извинявам се, отдавна не съм писал, искам да попитам от къде мога да си я купя - книжарница или е в ограничен тираж?

8
migsu: какви простотии пишеш брато?? Звучиш адски абсурдно с такива изказвания.. Като няма смисъл съществуването на такъв отбор недей да даваш акъли и какво трябва да се направи.Много ясно че трябват кинти, ама като ги няма да се стои и да се чака сами ли да дойдат? Акъли можеш да даваш виждам, дай едно предложение как да се намерят тея милиони за реконструкции,играчи и заплати..

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Offtopic
« -: 14 Септември, 2011, 18:24 »
Ще стане, но няма да сме живи да го видим   :)

10
Добре бе ,какъв е проблема хората да изказват и негативни мнения ? Нали е форум на феновете , свобода, демокраци бла-бла.. Пиши си мнението , вярно си е както и да го гледате че не е боеспособен отбора , стига го нападахте само защото критикува..

11
На "Дунав" няма ли да има повечко контузии заради лошия терен ? Гласувах за градския само заради по-добрата настилка..

12
Цитат на: "Ultra_Dunav"
Да попитам, въпреки, че може и да е казано някъде! Можем ли и кога, да махнем това 2010 от името Дунав!? И тъй, като станаха известни фирмите, ще получим ли инфо, коя колко дава, за да знаем с какво разполага клуба, съответно какви ще са целите?

Ако може да допълня към неговите въпроси.. Ще се наследи ли историята на предния Дунав ? И предния клуб съществува ли още или е ликвидиран напълно ?

13
http://en.wikipedia.org/wiki/Todor_Todorov_(goalkeeper)

Ако не е той ме поправете  :)

14
С такъв състав е невъзможно да сме в "Б" група догодина  :lol: Ще си кретат 2-3 сезона поне.

15
С млади в "А" ще бъдем като невероятният Черноморец Бс Сф Ад Пд Дгд и.т.н.

Страници: [1] 2 3 ... 33