Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - boti4eli

Страници: 1 [2] 3 4 ... 98
16
След по-малко от два дена е поредното ни гостуване на отбор, за който не знаем почти нищо. Поразгледах и стана ясно, че Дончево е нещо като квартал на Добрич, че отборът се е “устремил” към горната част на таблицата за класиране и заема четвърто място. Не знаем и какво е състоянието на стадиона, на който ще се проведе тази среща и се надявам поне от части да заслужава понятието стадион и не е някаква поляна. Някой, ако има повече инфо да сподели.

17
Сезон 2020/2021 / Re: Купа на АФЛ - сезон 2020/21
« -: 20 Октомври, 2020, 17:48 »
Според информация във фейсбук-групата, все пак мачът ще бъде на неутрален терен, както е по регламент.
https://dunav.gong.bg/bg-football/evrouchastnici/gnezdo-na-orli-priema-mach-za-kupata-na-afl-609798

18
Къде може да се прочетат решенията на съответните комисии?
https://bfu-tournaments.com/index.php?request=news&yy=2020&mm=10&n_id=11081&t_p=5&zid=69

19
Четири дни преди мача аз си закупих билет без проблем, но не през линка, а директно от сайта на bilet.bg. Не знам дали това има значение, но може и да е опция при проблем с линка.

20
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Offtopic
« -: 21 Септември, 2020, 19:18 »
Нещо интересно. Направо не сме знаели как да се възползваме от Станката:
https://www.sportal.bg/news.php?category=1&id=863752&page=0

21
Така е, и аз забелязвам, че липсата на опит в мъжкия футбол, нашите компенсират с физика и обикновено решават мачовете си през второто полувреме, когато батковците от другите отбори окапят  :)

22
Странно затишие е настъпило във форума, но дано е затишие пред буря. Успех на младите футболисти и пишете какво е положението!

23
Никола Илиев е продукт на школата на Аристон. Заедно със сина на Синабов, който играе сега в Германия, правят фурор с детския отбор на Аристон на турнир в Европа и от там тръгва кариерата му. В Ботев го вземат заедно с още едно момче от Русе(забравих му името), където само за 1 година минава през юношите и стига до мъжкия отбор. Фамозен халф! Жалко , но Дунав изпусна да привлече доста такива талантливи  деца през годините. Дано вече при тази чудесна тренировъчна база и една правилна политика не изпускаме талантите на града!
Благодаря за инфото!

24
Някой знае ли историята на Никола Илиев (набор 2004г.), когото Интер Милано закупи от Ботев ПД. Пише, че е роден е в Русе, но въобще продукт на школата ни ли е или няма нищо общо с Дунав?
https://www.transfermarkt.com/nikola-iliev/profil/spieler/727495
И едно клипче с него:
https://youtu.be/RPqK1l-bUxE
Интересна история, браво на момчето, само да не завърши като Божинката  >:(

25
Абсолютно съм съгласен с Дидо и Венко. Това е факт, дори и от чисто физическа гледна точка, всяка една пирамида е толкова по-стабилна, колкото е по-стабилна основата й, а когато и инженерната мисъл и умения на строителите й е на висота, резултатите са налице. В нашият случай, абсолютно неоправдано ще бъде да се втълпява на младите ни футболисти, че промоцията в по-горна дивизия е задължителна, защото “онзи чичко от опашката за билети преди мача така бил казал”. Нека първо комфортно и съзнателно те го разберат добивайки опит, самочувствие и чисто техническо израстване след всеки мач и нещата ще се получат по естествен път. Да не забравяме, че реално те са едни деца и повечето от нас, които сме родители на тинейджъри, знаят какво значи това. Между другото, си връщам думите за евентуалното участие на Виарата в отбора и неговата роля. По обясними причини, не съм гледал мача, но кадрите и снимките след изравнителния гол, който видях от различни источници, лицата на младоците и радостта им, ме накараха да се трогна. Неприятно ми е, че не мога да гледам мачовете на отбора в момента, но впредвид на представянето на отбора и мъката от последните няколко години, какво от това, че не съм пропускал мач. Мерси-няма нужда, ще се възползвам от романтиката на “неживото излъчване”  :)

26
Дано добрите новини като тази, стават все повече и Дунав стане отново притегателна дестинация за футболистите, а не тези свързани с клуба, да се чудят как да се спасят час по скоро, както ставаше през последните няколко години:
https://www.kotasport.com/dunav-uredi-napadatel-ot-italia/

Идеален повод да вгорчим празника на варненци още на следващия ден  :)
https://www.kotasport.com/spartak-varna-sas-spetsialna-iznenada-za-chrd-na-kluba/

27
Видях продажбата на билетите онлайн.
В мен се породиха няколко въпроса.
Ако си купя билет за 10 или 20 лв то ще имам ли достъп до сектора под козирката, след като при закупен от 5 лв - може? И ако да - защо не е отбелязано при цената на билета?

Аз си купих VIP за 50лв. Купи си билет и ще ги разменим  ;) И без това не мога да присъствам. Не се майтапя, за съфорумци бих го направил.

28
Е, добре де, това значи ли, че Локомотив ПД и Славия са предложили профи договори, съответно на Митко Русанов и Борис Димитров и те играейки за Дунав в Първа лига миналата година, нямаха ли такива, заедно с другите момчета с мачове за отбора? Те напуснаха, още преди да се знае, че няма да участваме във Втора лига, т.е. отбора се водеше професионален. Явно това е било тяхното желание, за което не можем да ги виним.

29
Мисля, че мястото на Димов в момента въобще не е на терена. Може би младите има какво да научат от него, но пък в цялостната схема на отбора сега, той по-скоро ще е спирачка. Доста от момчетата ще бъдат твърде респектирани от него, което ще наруши балансът и сплавта помежду им, постигната от дългото време заедно. Доколкото си спомням, той каза че в момента някакъв курс за треньор и ако е съгласен един ден и се разбере с ръководството, именно като такъв ще по-полезен.

30
Надяваме се, че ще се помисли по въпроса за излъчването на мача, било то платено или на запис. Не ми се вярва да е толкова скъпо или да е в противоречие със закона за правата. Иначе ние ще продължаваме да закупуваме ел. билети, дори предлагам да се пуснат такива за анулирания мач с Бенковски, за да не се губи набраната инерция ентусиазъм. Мачът ще е труден, но и важен за изграждане на самочувствието на младите ни футболисти. Варненци, доколкото знам, са единствения отбор в лигата ни, който тренира всеки ден и са доста корав отбор, въпреки че имаха проблем с треньора. Сигурен съм, че ще стане един истински футболен празник с вероятното присъствие на гостуваща агитка. Също съм абсолютно съгласен с мнението на други съфорумци, че трябва да бъде направено нещо против изтичането на таланти към други отбори и то без никакви компенсации, защото убеден съм, че в момента доста от клубовете наблюдават уникалните процеси в Дунав и развитието на младите ни таланти във вече мъжкият футбол.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 98