Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - NITRO

Страници: [1] 2 3 ... 250
1
Мачът може и да не е в Дончево предвид липсата на каквато и да било трева на терена. Дунав е подал официално искане теренът да бъде сменен с по-нормален такъв - например "Дружба" в Добрич.

2
Ние прекратихме този договор и от следващия кръг ще излъчваме на живо двубоя в Дончево. Становището на нашите юристи е, че БФС право да ни продава телевизионните права при липса на цялостен колективен договор за същото.
Перуката и пиянската му компания да си обират крушите и да дават път на "трите коня", защото безобразията вече не се траят! Извинявам се, че не е съвсем по темата.

3
Стана като във Втора лига - за 1-2 мача на кръг никой друг не може да си гледа отбора.  :(

4
Време е да отворим традиционната тема за лятната подготовка за новия сезон 2021/22. Дотук разбрахме, че бившите играчи на Дунав Стефан Христов и Ивайло Лазаров са освободени от отборите си. Не знаем обаче какви са намеренията на ръководството, ще атакуваме ли Втора лига и каква ще е селекцията.

5
Стефан Христов също не блестеше с представянето си в Дунав, вече е на 31 години, а и едва ли финансовите му претенции ще са по джоба ни.

6
Съвпадение на имената.

7
Няма как хем да сме 3 сезона в трета лига, хем да сме на прав път. На прав път ще сме ако още догодина сме във втора лига!
С футболисти на преклонна футболна възраст като Долапчиев и компания - не, благодаря!

8
Да, добре е, че организационно изпреварваме спортно-техническото развитие. При предния рестарт беше точно обратното и в крайна сметка се върнахме при аматьорите. Затова смятам, че първо трябва да се подсигурим организационно и финансово, след което да гоним издигане в по-горните групи. Ако стане през следващия сезон, ще е много добре. Ако не стане - няма да правя трагедии, стига да сме на прав път.

9
Може би забравяте къде бяхме през август 2020 г. и какво направиха Дидо и останалите, за да го има въобще Дунав. Няма я вече схемата с "назначени" спонсори по партийно-олигархична линия и трябва да се оправяме със собствени сили. Имайте търпение, Втора лига не е на всяка цена. По-важно е устойчивото развитие на клуба. Липсата на такова доведе до поредното "ново начало".

10
Утре - с маски на стадиона. Малко тъпо, но по-добре от нищо.

11
Всеки спонсор с почтени намерения е добре дошъл. Финансите са ключов фактор за атака на професионалния футбол.

12
Към този момент няма яснота за публиката, може би утре (22 април) на брифинга на щаба ще има информация. Моето очакване е най-късно от 1 май да ни допуснат по стадионите. Направи ми впечатление от живото излъчване, че в Тервел имаше хора около стадиона, които спокойно наблюдаваха срещата. Предполагам, че на доста места е така. Това обезсмисля въведените ограничения и може би решението трябваше да важи само за двете професионални дивизии, тъй като по села и паланки то и без това не се спазва.

13
Дунав 2010 стана Дунав още при доктора. А относно годината, в която е създаден клуба, виж дискусията в тази тема: http://dunavfans.org/forum/index.php/topic,2023.0.html . Тя все още е активна и можеш да изложиш своето мнение, въпреки че почти 5 години никой не е писал в нея.

14
Все още не е обявено. Победителите в другите зони са Марек и Розова долина, а на Северозапад финалът Левски (Лом) - Локомотив (Мездра) (по програма на 24 март) е отложен поради неблагоприятни климатични условия и няма обявена нова дата.

15
Личи си израстването на отбора. Дано успеем да запазим ядрото за следващия сезон. С няколко качествени попълнения имаме добри шансове да атакуваме Втора лига догодина.

Страници: [1] 2 3 ... 250