Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - 4I4O MUREY

Страници: [1]
1
Ще има ли такъв мач?

2
2012 / Д-р Симеон Симеонов /президент/
« -: 09 Декември, 2011, 12:00 »
Този човек заслужава повече внимание извън темите за самия отбор. Аз бих искал да науча за него нещо повече, тъй като той вече е част от историята на Дунав. Например кога той е тренирал и играл организирано футбол в Дунав, или в друг отбор и в коя негова формация - деца, юноши и т.н. ? Доктор по какво е - медицина , икономика, право или какво? Къде е учил в Русе? В момента с какво се занимава чисто професионално, все пак с футбола е на аматьорско ниво и едва ли с него ще си изкарва хляба и за напред? Моля кой каквото знае да ни светне тук :wink:

3
Това се питат мнозина от много години. Днес когато ножът е опрял до кокала, когато чашата преля от всякъде, когато с лека ръка се пропиляват такива добри възможности за мечтаното класиране на Дунав, се питам всъщност можем ли ние аджеба да започнем в А група, ако все пак се класираме? Спонсор няма и няма и да има. Ако някой искаше да се захване то щеше досега да се е включил в играта за да използва времето до края на май, което не е никак много. Д а го използва за да гарантира класирането на отбора, селекцията, ремонта на базата и т.н. Така, че дали всъщност ръководството не си зададе същите тези въпроси и не прецени ли то, че тази лъжица не е за неговата уста? Дали не дадохме на заден, след като достатъчно пари така и не се намериха? Дали не се даде картбланш на футболистите да печелят кой както може, след като общината не иска да се бръкне по-дълбоко? Или просто някои от старите кучета в отбора решиха за себе си, че от едно влизане в А група ще изгубят отколкото да спечелят нещо? Вие как мислите, ще успее ли Дунав да се подготви за А група за 2 месеца(при положение че влезем де)? :?:

4
2009 / Вечният отбор на Дунав
« -: 15 Декември, 2008, 15:41 »
Скъпи приятели, фенове на любимия ни отбор, идва 2009 г., която е юбилейна за Дунав, независимо коя година ще приемем като година на основаването на клуба - 1019 или 1959. Затова бих искал да отдадем заслуженото на футболисти отдали най-активните си години(или цялата си спортна кариера) на отбора. Позволявам си да ви предложа за номиниране списък с футболисти, които да бъдат включени във вечния отбор на Дунав, тъй като съм имал възможността да ги гледам по футболните терени още от първото влизане на Дунав в А-група. Каква точно да бъде формата на номиниране ще решите вие. Аз само маркирам идеята. Критериите ми са били футболистът да е играл поне 3 години с екипа на Дунав(включително като юноша, но не задължително) и да е оставил трайна следа с майсторството си и отдадеността на играта. Посочил съм ги с обичайните номера с които са играли. Използвал съм схемата 4-3-3, която е най-универсална и приложима за всички времена(от 59 до 2009г.)
Вратари :   №1   Любен Марков,   Игнат Младенов,   Иван Иванов
Защитници:   Десни - №2   Благой Далев,   Добри Добчев
Централни - №3   Слави Дамянов,   Ешреф Сюлейманов,
          №5   Иван Въжаров,   Борислав Богомилов
      Леви - №4   Атанас Цанов,   Енчо Калайджиев
Халфове:   №6   Шамси Сюлейманов,   Георги Георгиев(Дълга Мара)
       №8   Ремзи Нуриев,   Диян Ангелов,   Светослав Калчев
       №10   Васил Разсолков,   Валери Кулинов,   Иваило Кирилов
Нападатели : Десни крила - №7   Стоян Маринов(Чаната),   Стоян Илиев(Памуков старши)
      Централни - №9   Никола Йорданов,   Никола Христов
      Леви крила - №11   Мирослав Миронов
 Възможно е да съм допуснал грешки или да съм пропуснал имена , но Вие ще ме поправите и допълните. Надявам се на Вашата активност.

5
Мисля, че е време вече да се отвори тази тема след като се заговори съвсем конкретно от ръководството на Дунав за привличането на нови футболисти за пролетния полусезон. Калоян Янков ще е полезен за отбора, добър халф е, бележеше и голове преди.Какво Ви е мнението за Петър Огнянов обаче? Аз лично не го познавам, нямам впечатление от играта му.

6
2007 / ЖЪЛТИ И ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ СЕЗОН 2007-2008
« -: 06 Ноември, 2007, 13:13 »
МОЛЯ КОЙТО ИМА ИНФОРМАЦИЯ нека в таблична форма да даде сведение за получените досега картони от играчите на Дунав. Положението вече стана доста напечено за последните два кръга от есенния дял на първенството, пък и за напролет независимо, че се очакват нови попълнения.

7
Скъпи приятели на Дунав мислите ли, че Бечо има сили да поведе отново защитата на Дунав? Дали Калоян Янков би се върнал сега в родния си клуб? Къде се изгуби Канев? А Калинката? Смятате ли , че те имат място в Дунав при сегашната ситуация в клуба?

Страници: [1]