Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - The Major

Страници: [1] 2 3 ... 66
1
Сериозно ли спортният ни директор е 30 годишен активен футболист, на когото футбола дори не му е любим спорт а втори такъв?

2
Групата ми се струва освен малка а и с липса на качество. Дано и този сезон да не е мъка...

3
Здравейте,

Отдавна не съм писал тук. Може ли някой да резюмира кои са ни входящите и кои изходящите трансфери за сега.

4
Това е такова безхаберие, че не мога да повярвам. Има ли въобще едно нещо да са направили както трябва на този стадион. Има ли една добре ремонтирана улица, един тротоар, едно нещо, само едно заради което да не псуваш...

5
В мачове като този трябва да си взимаме точките ако искаме да се отлепим от дъното. Дано момчетата излязат нахъсани и ги забършем с 2-0.

6
Ето го и паса  за гола на Костов - според мен е засада, но това е без значение. Играхме си трагично.

Тук и да има засада, няма как да бъде свирена. Просто вижте колко много изостава страничният съдия...

7
Очаквам грозен мач пред 200 зрители и слаба игра за Левски. Ако се опазим от ранен гол, се надявам второто полувреме да надигнем глава и да атакуваме повечко. На мнение съм, че Левски в момента са изключително лабилен отбор, податливи на грешки в защита и без особена идея какво правят в атака. Имат един футболист, който може да подава, но за сметка на това другите не знаят в каква посока да гонят пасовете му.

С малко по-силова игра можем да вземем точка.

8
Доколкото разбирам за текущият ремонт на градския стадион, в момента се прави единствено прословутият ВИП сектор с прилежащата му козирка. А козирката над секторите от двете страни на тунела ще се прави в бъдеще.

За мен това е изключително неефективно. 2 пъти да се прави ремонт на два съседни сектора. Ако проблема беше в наближаващата зима или липсата на средства, то да бяха се хванали напролет. Така до есента ще има възможност да се разкарат седалките, да се излее нов бетон, козирка и ВИП сектор да се направят както трябва.

Сега ще имаме навес и кал.

9
От това, което се виждаше по телевизията, не видях да е започнал прословутият ремонт на трибуните. Очевидно ще остане за следващите избори.

10
DUNAVfans.org / Re: Правилник на форума
« -: 25 Юли, 2018, 16:25 »
Предложение за допълнение на правилника:

Ако се публикува отговор на предходно съобщение, да не се добавя цитирането му.

11
Това, че са калкулирани е ясно. Просто резила ще бъде като бием центъра 4-5 пъти и най-голамата опасност която създадем ще бъде тъч.

Както и да е. Дано вземем 3 точки, защото не съм голям оптимист за оставането ни в групата. Всяка спечелена точка е важна.

12
Тея ще ги бием с тройка, но не това е проблема. Няма и да се промени нищо след този мач. Очаквам оставка след мача с тирето.

13
DUNAVfans.org / Re: Нов дизайн 2018
« -: 25 Юли, 2018, 13:49 »
Поздравления! Изглежда много добре. Може да помислиш за опция за "бърз отговор".

14
Явно няма никава яснота какво и кога ще се прави. Щом най-прясната ни "официална информация" е репортаж от 18 Октомври. Да се надяваме поне още през този месец да започне работа по ВИП сектора и козирките. По груби мои сметки това е работа, която може да се свърши за 10тина седмици.

15
Здравейте!


Пиша отново след няколко годишна суша от коментари :)

Има ли някаква информация дали текущият ремонт на стадиона ще включва само ВИП сектора или ще бъдат поставени и козирки?

Страници: [1] 2 3 ... 66