Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - The Major

Страници: [1]
1
ФЕНОВЕ / Фенклуб - София
« -: 29 Юли, 2016, 20:14 »
Според вас има ли бъдеще?

2
Да се надяваме, че новият ни нападател ще открие головата си сметка още този мач

3
Задължителна победа по пътя ни към А група.

4
2009 / Hattrick
« -: 22 Февруари, 2009, 23:35 »
Здравейте. Сигурно сте чували за тази игра. За тези които не са ще поясня.
 Hattrick е най-разпространената браузърска игра. Има близо 1 000 000 потребителя от цял свят. В общи линии играта представалява това:
Получавате свой собствен футболен отбор. И започвате да се развивате...
Управлявате финансите, трансферите, големината и вида на стадиона, вида тренировка на играчите и още много ама много неща. Интересното в тази игра е, че се влияе не от 1 или 2 неща, дори не и от 10 а от много повече. Играта е в реално време (мачовете от първенството са в събота, а тези за купата и приятелските в вторник/сряда) и изисква време докато станете наистина добри. Не трябва да киснете в интернет по-цял ден за да сте равностойни на противниците си. Достатъчно е да влизате за 5 мин. през ден примерно. Първата седмица може да се наложи почти всеки ден да влизате в сайта, но за сметка на това по-нататък можете и веднъж седмично да го правите. Тръпката е там, че играете с реални хора а не с ботове.
За тези които се интересуват: http://www.hattrick.org
И запомнете няма да станете добри след 1-2 седмици. Отбора се изгражда в продължение на сезоните, както е и в реалността.
За начало мога да ви помогна как да оправлявате отборите си.

5
2011 / Тенис
« -: 09 Януари, 2009, 23:44 »
България не се продава било то и за 70млн.$ Както направи Сесил Каратанчева. България не е Албания, Лихтенщаин или Панама. България е слава!

6
Айде на пред само трябва да гледаме. Пътя ни към А група минава през задължителна домакинска победа над дебютанта при професионалистите.

7
2009 / Световни квалификации ЮАР 2010
« -: 06 Септември, 2008, 23:40 »
Мача ни с Черна гора на мен лично ми напомня за мача Дунав - Локо (СтЗ). По едно полувреме и за двата отбора. Пропуснахме нашите полужения в началото и бяхме наказани. Срамно е да се върнем от страна която е измислена преди година само с 1 точка. И то точка измъкната в 92 мин. Самият факт, че не бихме с 2 гола разлика трябва да е позорен. Като се замисля по-добре беше да паднем, защото утре за националите ни няма да има никакви критики. Ще има само 1 герой  - Благой Георгиев. А ако бяхме паднали, поне щеше да се дигне малко врява и някои хора да поговорят. Друг е въпроса, че можеби само с приказките щяха да си останат...

8
2008 / БАСКЕТБОЛ - Национален отбор
« -: 04 Септември, 2008, 00:41 »
Националите ни направиха подвиг като биха италия с 81:80 и си заслужиха тази тема  :)

9
Новият ни треньор на вратарите.

10
2008 / Истината.....
« -: 15 Май, 2008, 09:21 »
Знаете ли какво ми се случи преди малко?
Съвсем случайно преди малко цъкнах на един линк който се оказа че е видео от мача с Нафтекс. Там видях нещо напълно нормално до преди няколко месеца и може би невъзможно в момента. Нека всеки от вас да влезе в темата "Мултимедия" и да изгледа клиповете от мачовете с АЕЛ и Нафтекс. На Вас нещо направи ли Ви впечатление?
Погледнете какво ставаше пред стадиона и кои бяха там! Имаше и от RIVERSIDE имаше и от Дунав завинаги. Вижте как Дългия стои пред мазутите и се опитва да ги спре да не отидат да се сбият с Пейката и Кубинеца. Това е нещо нормално за привърженици на един отбор, но ако сега стане бои дали някои от тях би защитил другия? Дали гордостта, считана от много пророци като грях, няма да надделее и всеки да си гледа фенклуба, фракцията или семките?
Тези които бяхме вътре в стадиона помните ли какво стана когато разбрахме че навън има бой в които очастват наши фенове и приятели? Аз много добре си спомням, и този спомен ме кара да бъда горд за това че съм от русе и съм фен на Дунав! Отне ни само няколко секунди да се погледнем в очите и да се разберем без думи. Някои от сектора попита " Излизаме ли? " , така и не получи отговор, защото всички бяхме на едно мнение и тругнахме без всякакви уговорки да излизаме от сектора за да помогнем на тези които бяха останали пред стадиона! Никои не се интересуваше кои точно е пред стадиона, Важното беше че е от Дунав, че е някои които вика с нас, пие с нас след победите и тъгува с нас след загубите на лубимия отбор!
Такива моменти показват дали сме истински фенове или комплексари които гледаме високомерно на хората с които до вчера сме били заедно в името на една идея в името на един отбор. Задружността е единственото което ни трябва, тогава я имаше!
А сега има ли я според вас?
Продължението на историята не е толкова интересно защото в момента в които излязохме от сектора видяхме че тези които са били отвън се връщат. Спомнете си нещо направи ли ви впечатление в хората които се връщаха, не би трябвало да ви направи ... тогава поне. Това което аз видях бяха Пейката, Кубинеца и Дългия да вървят заедно, един до друг без да има цепене на фракции и агитки. Те бяха за Дунав, хора които много обичат клуба правеха така че в русе да има агитка и да се подкрепя отбора. От устната на Кубинеца течеше кръв, и тази кръв не течеше защото няма друго какво да прави, тя течеше заради Дунав, заради РУСЕ. Защото мазутите искаха да вилнеят в русе. А имаше хора които са готови да им попречат като изливат собствената си кръв рамо до рамо независимо какво пишеше на рамената им "Дунав завинаги" или RIVERSIDE , защото в сърцата ни беше Дунав и всички имахме синя кръв.
 Това според мен е истината за русенските фенове. Трябва ли да спрете с преструвките и да се обърнете един към друг и да си стиснете ръцете?
    Сами си решавате......
Но когато беше този мач помня че в сектора на агитката имаше над 100 русенци на които не им пукаше нито за студа, нито за вятъра, нито за пороиния дъжд кото заваля с първия съдийски сигнал и спря като по чудо с последния. Помня също че такова викане на стадиона в русе и до сега не съм виждал. Всеки си дереще гърлото и викаше "дунав дунав дунав" не риверсайд или Дунав завинаги, тогава никои не си е и мислил да се дали.
Помните ли 4-рите хиляди семкажий които стояха на дъжда да гледаат мача, всички бяха щастливи че са от русе в този момент. Някои от тях се престрастиха да дойдат в агитката, нещо немислимо сега за един нормален русенец, а другите месеци след това се смееха на всички от бургас как сме им натрили носовете и се гордееха че има хора които биха застанали срещу онези надрусани скинари от морето.
Помните ли 4е на 10-тина метра от нас имаше едно момченце на около 10 години което беше на инвалидна количка и със някаква свирка се мъчеше да свири, но тя се беше напълнила с вода от дъжда. Момчето започна да псува Нафтекс и да вика с нас за Дунав. Ако това същото момче дойде сага при агитката какво ще направи? при кого ще иска да отиде при фенклуба или при фракцията? Ще го интересува ли някаква си декларация?
Тогава Русе се гордееше с нас като фенове! ....Сега ни се присмиват...
От кога сички станахме като надутите софиянци....
Нима не обичате Дунав? Знам че не е така. но се държим сякаш е така!
Нали преди Дунав беше над всико? А сега гордостта ни е над клуба!
Подяволите гордостта спомнете си мачпвете с АЕЛ с Лукойл с Нафтекс! Не са ли това моментите заради които се наричаме фенове на Дунав?
Вие сами ще си отговорите на тези въпроси.
Отговаряйте си само истината не се самозалъгваите!

Страници: [1]