Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - millwall_fan

Страници: [1] 2 3
1
2014 / Последния довод на кралете
« -: 17 Март, 2014, 00:37 »
ТОВА Е МОЯТА ТЕМА, КУЧКИ ОТ ДУНАВ И НИКОЙ НЯМА ДА Е ТРИЕ!!!

"ПОСЛЕДНИЯТ ДОВОД НА КРАЛЕТЕ" Надпис върху оръдията на Крал Луи 14-ти!!!

ПОЕБЕДА ИЛИ СМЪРТ 1938!!!

2
Събирането ще се проведе на 6.09.2013- Денят на Съединението между Княжество България и Източна Румелия. Мястото е добре известно Спортно-развлекателен комплекс "Новекс". Тръгва се в 9:00 от паркинга на "Градския стадион".

Кувертът е на цена от 15 лева и включва:

салата
50 мл. ракия
2 бири
2 кофтета и едно кебапче с гарнитура
+ ползване на игрището за футбол, тенис маса, игрището за плажния волейбол и басейнът


Всеки може да си носи каквото пиене иска, ще ни бъде отделен фризер.
Има и вариант за свободна консумация, като се заплаща единствено куверт от 5 лева, който е за позлване на футболния терен, плажния волейбол, тенис масата и басейна. Всеки си решава дали ще позлва пакета от 15 лева, или този от 5 лева.

Ще има турнир по футбол, тенис на маса, игра на карти (белот), табла, плажен волейбол и т.н.
Планувано е и гледане на мача срещу Италия, който започва от 21:45, ако не се лъжа. Плащането ще става на място, като записванията ще стават по телефона.

0886 92 46 83- Пламен Левенски
0887 75 36 28- Александър Стефанов

Който желае да ползва пакета от 15 лева, да се обади на някой от посочените телефони за да бъде записан. Това се прави с цел, да се знае какво количество храна да бъде приготвено от персонала на "Новекс".

4
2011 / Любителски турнир по тенис на маса
« -: 15 Декември, 2011, 18:45 »
В неделя 18.12.2011 ще се проведе любителски турнир по тенис на маса.Началният час е 9:30 ,а мястото е залата за тенис на маса до централния вход на "Градския стадион".
Ако някой иска да участва да ми пише ЛС.

5
Заминаваме на гара Каспичан за първа точкакато гост! -КУР ОТ МЕНЕ!!!!

Дано докторчето ги мотивира!

И все още истинските фенове на Дунав, чакаме от смешното ръководство ОТЧЕТ!!

За да покаже това ръководство, че не е нищо повече от Стойне и кмета!!!

КОГА ЩЕ ОТПЕЧАТЕТЕ БИЛЕТИ, БАЛЪЦИ!!!

НЕ ИЗПОЛВАЙТЕ, НАИВНИТЕ ДУНАВЧЕТА КЪМ ВАС!!!

6
Ей така.... аз се питам, може темата да не е място, но се питам...задавал съм въпрос и на папата...оня Павел....поляка....

http://www.fcdunav.com  фенски сайт ли е?Или сайт на Дунав 2010?Защото аз като вляза в сайта, гледам реклама на разни си фирми....колкото по-бързо ,аз получа отговор, толкова по леко ще спя.

Фенски ли е тоя сайт, или на Дунав 2010???Ако е фенски тоя сайт, аз си скъсвам членската карта на 16 и я лапам, понеже не трябва да има реклама на фирмички.Все едно на знамето си да напиша "Гъбозавод" Путка си майна!"!!Или "Бреза Хуя си голям"!!!

И ако е фенски сайта, какво правят тогава реклами в Нашия Сайт, на фирми близки до ръководството на Дунав 2010?!!

ФЕНОВЕ И РЪКОВОДСТВО, НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СА ПРИЯТЕЛИ!!!

След като имаме ръководство , а то не може ли да си направи собствен сайт?Какво ръководство имаме Ние?Колко лева са дали от собствения си джоб???
Съжалявам, че не мога да пусна анкета, но правата са ми отнети....
Анеката е?
Фенски сайт ли сме?  -1
...или...
Клубен...? с цензура...  -2

7
Другата неделя ,мисля че 4.09 се пада гостуваме в Бяла.Фенклубът "Дунав-завинаги" ,организира превоз за мача в Бяла.Ще се тръгва най-вероятно в  неделя от 15:00 от паркинга на зала "Дунав".
Цената е 4лв. за членове на Фенклуб "Дунав-завинаги" и 5лв. за всички останали*.Срок за записване четвъртък-1.09.2011.Утре по време на мача ще бъде съобщено от дикторската кабина за организирания превоз и всеки желаещ може да си плати още утре по време на мача.
Иначе записвания ще има през останалите дни от седмицата след 17:00, като мястото ще бъде допълнително уточнено във форума, но най-вероятно стадион "Дунав" или барчето на зала "Дунав"

*Цената включва само превоза от Русе до Бяла , не включва цената на билета за мача!

8
Махнете тази помия!, рекламния банер!!Не сме платен сайт!!Като тия искат да си направят сайт и да имат банери, да си правят сами!!МНОГО ОТ НАС НЕ СА ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ -ДУЧЕТА,ГУТГТИКИ, ШУТКИ И ТЪПИ ПУТКИ, НЕ ЖЕЛАЕМ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ, ДА ВИКАМЕ ЗА ВАГИНИТЕ ВИ! И ЗА ПРЕЗИДЕНТИТЕ ВИ!!

ДУНАВ НЕ Е ЛЕВСКИ, НИТО ЦСКА!!!!

ДУНАВ, ТОВА Е ИМЕ СВЯТО ПОМНЕТЕ ВИЕ ТОВА....

ФЕНОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СА ЧИСТИ, КАТО МОМИНИ СЪЛЗИ!!!

9
2011 / Събор на феновете на "Дунав", 14/08/2011
« -: 07 Август, 2011, 16:10 »
Вторият събор на феновете на Дунав ще бъде на 14/08/2011 година в спортен комплекс "Новекс" http://http://novexsport.com/.

Цената на човек е 16 лева.Ще има турнир по футбол и такъв по тенис на маса.Който е бил миналата година знае.Може да си вкарваме свободно алкохол.Записванията стават до четвъртък, който се интересува от подробности да ми пише ЛС.

Tръгва се с коли в неделя 10:30 от паркинга на "Градския стадион", който желае да заповяда още в 9ч. на "Градския стадион".

10
На 1/06/2011 около 15:30-15:40 ще се съберем на служебния вход на "Градския стадион" и по-късно ще влезем на стадиона.
Ще има предаване от Русенския Телевизионен център ,което ще бъде излъчено и в същото време по BNT World ,целта ни е да се съберем повече хора и да разкажем за проблемите на Дунав (години наред), в студиото на БНТ Север ще са кухата кратуна Стойне и оня измисления треньор Никола Христов, като през цялото време ще има връзка между студио и "Градски стадион".Който желае да дойде е добре дошъл!Няма да правя фейсбук група, понеже там ще има 719 харесвания и накрая ташак, НАДЯВАМ СЕ НА СЕРИОЗНИ ДУНАВЦИ!!!Ако ли не, продължавайте да пишете във форума ни!!!
И ще помоля хората от нашия форум, които пишат в други национални форуми ,не пускайте тази тема, защото ставаме смешни и жалки с "Дунав Воскресе".Същото важи и за непълнолетното писателче за http://football24.bg/ недей писа там тази новина ,понеже няма нужда, ако родителското ти тяло ти разреши да дойдеш около 15:40 на Градския стадион, ДОБРЕ ДОШЪЛ СИ!

11
Ще изброя спортове ,които развиваме в Русе и Вие след всеки спорт гласувайте с оценка от 1-5.Оценката е за популярност в града и колко хора го гледат.СТАВА ВЪПРОС ЗА РУСЕ, не за Световен или Европейски мащаб.
1-неизвестен
2-слабо известен
3- популярен
4-много популярен
5-страхотно популярен

футбол
футбол в зала
баскетбол
волейбол
хандбал
борба
бокс
карате
джудо
самбо
таекуондо
плуване
водна топка
гребане (всякакви видове)
колоездене
стрелба с лък
боулинг
дартс
шахмат
конен спорт
лека атлетика
вдигане на тежести
бейзбол
тенис
тенис на маса
бадминтон
културизъм
художествена гимнастика
спортна гимнастика
спортно-ориентиране
спортна стрелба
спортни танци
моторни и автомобилни спортове

Ако съм пропуснал някой спорт, някой да напише спорта и аз ще го добавя.Правя тази своебразна анкета, заради вечния спор в Русе (или ако не е вечен е години наред).Кой спорт ,какви пари да получи от Община Русе.Лично аз не съм съгласен някакви слабо гледаеми спортове да претендират за голяма общинска субсидия.
В някой спортове, не знам дали имаме клубове-примерно бейзбола (преди имаше едни Пиратите), също не ми е известно, дали развиваме вдигане на тежести, спортна и художествена гимнастика в Русе.За хандбал май нямаме, а се развива в Мартен, не съм сигурен много.Не съм сигурен, дали имаме боулинг клуб, както и клуб по дартс.

12
2011 / Честит 3-ти Март, Дунавци!!!
« -: 03 Март, 2011, 10:47 »
Честит 3-ти Март, Дунавци!!!Бъдете горди ,че сте Българи, Русенци и се СРАМУВАЙТЕ от кметчето ,което управлява Нашия красив ,но все повече изоставащ град!!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! :BULGARIA:  :BULGARIA:  :BULGARIA:  :BULGARIA:

13
2014 / Заявление на фен-клуб "Дунав завинаги"
« -: 15 Февруари, 2011, 20:55 »
Господа, управляващи отбора на ФК Дунав от Русе,

Нямаме намерение да се обясняваме надълго и нашироко, просто защото нещата, които се случват във ФК Дунав са кристално ясни за абсолютно всички, както и факторите, които обуславят ситуацията в клуба. Все пак искаме да кажем няколко думи по въпроса.

Обръщаме се към Вас с най-голямо съжаление, тъй като въпреки опита Ви да излезете от сянката на Божидар Йотов и Валентин Христов, не успяхте и зависимостта Ви към представителите на Община Русе остана, което обрече на неуспех уж благородните Ви намерения.
Обвиняваме Ви ,че въпреки опитите Ви да поведете любимия ни клуб, Вие се подлъгахте и разчитахте на гореспоменатите хора като в същото време обещавахте неща, които се оказа са напълно извън Вашите възможности! Може би вече си давате ясна сметка, че гробокопачите просто ви използваха, отървавайки се по най-елементарния начин от бремето да управляват ФК Дунав.
НО НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ УНИКАЛЕН ВОДЕВИЛ, КОЙТО СЕ ПОЛУЧИ ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕН !
ИМЕННО ЗА ТОВА ПИШЕМ В НАШИЯ САЙТ, ЗНАЕЙКИ КОЛКО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТНИ СА НЯКОИ ОТ РУСЕНСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ. ОБРЪЩАМЕ СЕ С ДИРЕКТЕН АПЕЛ КЪМ РУСЕНСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ДА ПОДКРЕПИ НАШАТА КАУЗА ЗА СПАСЕНИЕ НА ФК ДУНАВ!
Град като Русе заслужава да има футболен отбор, радващ десетки хиляди хора всеки уикенд. Отбор, който да стопли сърцата им и да бъде фактор в българския футбол. Ние ясно си даваме сметка, че т.нар. русенски политически елит нехае за нашето страдание и поради тази причина ние призоваваме всеки един гражданин на Русе да се замисли в каква посока отива града и не е ли дошло време да преосмислим нашето търпение? На 21.02.2011 от 19:00 пред Общината.
Защо именно тогава? Няма ли да е вече късно? Нека да усетим липсата на нашия футболен отбор.

14
Фен-клуб "Дунав завинаги" организира гостуване за феновете на женския баскетболен отбор Дунав 8806 за финалния ден от турнира за Купата на България.Тръгването ще бъде на 13/02/2011 в 6:00 от зала "Дунав".Ще се пътува с автобус ,цената в двете посоки е 22 лв.В цената не се включва билет за мача.
Записванията ще стават всеки ден от 16-19:00 в барчето на зала "Дунав".

15
Срещата ще е от 18:30 28/10/2010 и ще е достъпна само за членове на фен-клуба!

Страници: [1] 2 3