Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - skrzzz

Страници: [1] 2 3 ... 33
1
Влизането във втора лига на практика е осигурено чисто футболно.
Върпоса е дали клуба организационно и финансово ще бъде готов за следващия сезон?

2
СПОРТЪТ В РУСЕ / Re: Ефбет Супер волей 2021/2022
« -: 25 Октомври, 2021, 14:15 »
По колко мача от волейболното първенство се предават по тв?

3
Във в. Утро пише, че има проблем с картотекирането на Драгош Фирцулеску, за каква наредба на БФС става дума и има ли наистина проблем?

4
Като дизайн са добре, но съм силно скептично настроен към марката "Uhlsport" и по-точно материите и качеството, което предлагат на българския пазар. Не веднъж съм чувал фенове на други отбори да се оплакват от материята на екипите.

5
Знае ли се кои са тези опитни? Има ли официална информация или само слухове?

6
Дани Димитров остава ли в Дунав и ако остава - с какъв договор?

Не знам дали остава, но Дунав е със статут на аматьорски отбор и не мисля, че има как да се подписват дългосрочни договори.

7
Цитат
От Марек казаха: Влязохме със 135 000 лева, сега кметът да поеме организацията
Наставникът на Марек Цветан Видински беше изключително щастлив, след като тимът от Дупница се завърна в професионалния футбол. Той разкри пред Sportal TV, че клубът е изкарал сезона със 135 000 лева.

Интересно е дали това е истина и с оглед на нивото на СИ Трета лига какъв бюджет е необходим за промоция?

8

  От 2 дни по телевизиите се върти клип с тинейджър от Danube Уругвай, сравняван с Пеле. Никой обаче не обели и зъб за това, че този клуб носещ името на великата европейска река, е основан от русенски емигранти!!!???
   Поздрави за колегата от горния пост, който си е избрал никнейма DANUBE!

Основан е от емигранти от Пловдив. Дори са искали да кръстят отбора Марица, но на уругвайците не им харесало как звучи и затова се спрели на Дунав.

9
Сезон 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« -: 16 Септември, 2020, 11:58 »
Домакини сме на Янтра(Габрово).
Победителят посреща Черно море в следващия кръг.

10


И на мен ми направи неприятно впечатление бавенето на играта от Винченцо Ангелов. Имахме психологическо предимство след изравняването, публиката се беше наежила, вместо да използваме момента и да направим още някоя атака, убихме сами темпото.Явно забравяш, че момента преди бавенето беше засада на футболист на Спартак излязъл в голова позиция. Ами ако бяха върнали попадението тогава? Реално бяха съвсем близо до това. Съвсем нормално е като в минутите преди края си изоставал и си бил на косъм да получиш гол в края да забавиш последните секунди.

11
https://utroruse.com/article/763754/
Тази статия много ме обнадежди. Явно че момчетата от другите младежки формации в България следят какво се случва в Дунав, и ето че вече имаме първи "трансфер". Това е пътя, а ако живот и здраве този отбор спечели промоция за Втора Лига ще завалят още предложения за играчи.
Гледам че и билетите за мача са пуснати в продажба, аз вече си взех един. Както други колеги тук споделиха, и аз не съм в България но ще си купувам билет за всеки мач.

Нали знаеш, че това е новина от 2019г. Не е решил да дойде, когато отборът изпадна от Първа лига. Факт, че все пак остана де.

12
Първо поздравления за спасителите на клуба. Дано всичко върви по вода и имаме вятър в платната. Много трудно начинание, но мисля, че ако има прозрачност русенските предприемачи с пари няма да се стискат и ще помагат. Второ, днес прочетох, че от школата на Дунав едно момче, Борис Димитров е подписал със Славия. Някой може ли да даде информация клубът на Дунав получил ли е някакви пари за това ? И не е ли малко рано да си разпродаваме талантите. Още не сме започнали първенството. И така ли ще бъде занапред. Нашите момчета да играят в други клубове преди още да са дали нещо на родният си клуб. Предварително благодаря за отговопа. И...не се заяждам, да се знае, а се тревожа.
Никого не са продавали. Футболистите в юношеска възраст могат да напускат клубовете си в края на всеки сезон свободно. Дунав ще получат компенсация за него евентуално, когато подпише първи професионален договор.

13
В статията пише, че сезонът във "В" група ще се използва, за да се изчистят дълговете на отбора. Какви дългове? Мислех, че поне в това отношение няма проблем.

Иначе сега разбирам, че "Лудогорец" има и трети отбор.

По първото най-вероятно се визират 50 хил лв задължение към спортни имоти и заплати към футболисти, треньор и пероснал.
Преди месеци обявиха, че ще пускат трети отбор. Това ще е първи сезон на третия им отбор, в който ще играят юноши.

14
Справка в Търговския регистър показва, че новите собственици вече са вписани официално.
Общо взето вече:
  Едноличен собственик на капитала   "Алпине Концепт" Гмбх (ALPINE KONZEPT GmbH)
 Съвет на директорите  МАРТИН ИЛИЯНОВ ЦИРКОВ, КРАСЕН ДИМИТРОВ КРЪСТЕВ, СВЕТОСЛАВ ДОБРЕВ СТОЯНОВ
  Представители   МАРТИН ИЛИЯНОВ ЦИРКОВ

Другото, което се вижда е, че:
ОГНЯН ВАСИЛЕВ ЦВЕТАНОВ - Заличено обстоятелство
РОСИЛИНА ВАСИЛЕВА СИМЕОНОВА - Заличено обстоятелство
СИМЕОН ВАСИЛЕВ СИМЕОНОВ - Заличено обстоятелство
Тоест вече д-р Симеонов няма нищо общо с ЕАД-то.

Интересно също е, че седалището на ЕАД-то е същото като само телефонния номер и мейла на Санси не фигурират.

15
50 % от работата я свършихме, но останалите 50 % ще са още по-трудни. Остава да се надяваме, че Селото и Враца ще направят х. Не съм доволен обаче от представянето на Стефан Христов и Свилен Щерев, могат много повече. Дано треньорският ни тандем е разбрал къде сбърка с подредбата на играчите и се коригира в Русе. Впрочем къде е Дуде ?
Контузен

Страници: [1] 2 3 ... 33