Пред клуба всичко е ясно за новата година - какво трябва да бъде, какво може да бъде и какво ще бъде. Не е ясно само от къде ще напълним касата. Във фейсбукстраницата ни пише, че имаме 15000 последователи. Не знам какво ръководството ни разбира под "последователи". За мен това са хора които следват отбора, на живо или пред монитора и които си плащат за това. На книга може да ги пишем и 100 000. Хайде реално/потенциално да ги приемем, че са 10 000. Някога почти редовно на Градския ходеха по толкова. Че и по 20 000 са ходили, барабар с покачените на тополите и покривите на околните сгради. За тази година се очаква да изиграем около 25 домакински мача, включително контролите. При 10 000 "последователи" това прави 250 000 посещения на Градския или на Стадион Дунав. По 4лв средно за билет , хартиен или друг, в касата ще влязат цифром и словом ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА. За гостуванията - отделно. Ако това не е вярно, тогава във Фейса пишете масимум 300 последователи, да са ни живи и здрави. Това е доста оптимистично число, но хайде от мен да мине. А сега съвсем реалистично, предлагам от тази пролет билетчето виртуално или на живо да е по 4 лева, пък на есен ще отчетем инфлацията отново. Успешна и по-здрава година желая на всички последователи от сърце!!!