Автор Тема: Септември (Тервел) - Дунав (Русе) 2:3  (Прочетена 676 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
Септември (Тервел) - Дунав (Русе) 2:3
« -: 25 Септември, 2021, 08:24 »
Това ще е най-трудното ни гостуване тази есен. Но победата е задължителна и напълно възможна разбира се. Максимално раздаване и натиск върху домакините от първата секунда. В наш плюс е, че Тервел игра за купата през седмицата и силиците им са поизчерпани. Теренът на стадиончето им сигурно е доста твърд и проскубан, но ние вече сме свикнали в тази зона да е така. Само Дунав, напред и нагоре!!!
« Последна редакция: 30 Септември, 2021, 10:16 от vivanov »

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
Re: Септември Тервел - Дунав Русе
« Отговор #1 -: 26 Септември, 2021, 16:33 »
Сега видях състава ни за гостуването в Тервел. Отсъстват трима от най добрите ни играчи - близнаците Вълчеви и Миро Георгиев. Болни или наказани са не знам, обаче точно в най-тежкото ни гостуване без тях ще е още по-трудно. Особено ще липсва Георги Вълчев!

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
« Отговор #2 -: 26 Септември, 2021, 19:06 »
Виждам, че сам си говоря във форума, но все пак ще продължа. Да, победа с 3:2 нооооо....Второто полувреме бяхме направо жалки! С човек повече и с 2 гола аванс бавехме играта и вместо да приключим мача рано-рано допуснахме домакините да ни вкарат и като опълченци се бранехме треперейки до последния съдийски сигнал. На мен това никак не ми хареса. А на вас господа треньори на Дунав?

Rado412

• Фен
  • Публикации: 1275
  • Одобрение: +46/-23
    • Профил
« Отговор #3 -: 26 Септември, 2021, 20:34 »
Това поведение го видяхме още при домакинството ни с Генерал Тошево.
Ако не се коригираме, то в горните дивизии ще берем много ядове...

tipin

• Фен
  • Публикации: 1895
  • Одобрение: +59/-33
    • Профил
« Отговор #4 -: 26 Септември, 2021, 21:08 »
  И накрая след провокация на феновете на домакините се поотупахме с тях. Пред очите на дежурният делегат. Кой знае как ще ни окъпят.

Arch

• Напредващ
  • Публикации: 392
  • Одобрение: +8/-0
    • Профил
« Отговор #5 -: 27 Септември, 2021, 23:07 »
Отборът видимо се развива и предвид съвсем крехката възраст на момчетата, имаме всички основания да считаме, че тази тенденция ще продължи. Иначе казано в по-горното ниво (нива) на българския футбол ще ставаме все по-добри. В един момент особено актуален ще се окаже въпросът, КАК да задържим най-добрите.

Rado412

• Фен
  • Публикации: 1275
  • Одобрение: +46/-23
    • Профил
« Отговор #6 -: 28 Септември, 2021, 17:42 »
С малко по - дългосрочни договори и клаузи за сериозни неустойки.
Така ако някой много напира да вземе играч, поне да си плати за удоволствието.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
« Отговор #7 -: 29 Септември, 2021, 09:01 »
Темата за договорите на играчите ни ме вълнува отдавна. Някой може ли да ни каже с какви договори са обвързани сега играчите ни? Или като са в аматъорски отбор могат да си тръгнат когато поискат и то без пари?!

rusensko_vareno

• Дунавец
  • Напредващ
  • Публикации: 555
  • Одобрение: +13/-5
    • Профил
« Отговор #8 -: 29 Септември, 2021, 12:54 »
Темата за договорите на играчите ни ме вълнува отдавна. Някой може ли да ни каже с какви договори са обвързани сега играчите ни? Или като са в аматъорски отбор могат да си тръгнат когато поискат и то без пари?!
(sorry za latinicata, znam che e gadno no sum na PC bez kirilica) Dokolkoto znam, nqkoi ot po-osnovnite igrachi imat grajdanski dogovori. Te ne im prechat da minat v drug otbor, no duljat lichna neustoika. Ne e chak takava dramata ako preminat v drugi otbori nashite iunoshi, zashtoto na povecheto ot tqh sme in pyrviq klub - t.e. pri purviq im profesionalen dogovor (a moje bi i pri sledvashti transferi?) ni se plashta kompensaciq za tova che sme gi izgradili kato iunoshi. T.e. pri vischki polojeniq shte vzemem pari ako nash futbolist ot akademiqta otide da podpishe pri profesionalen klub.