Абсолютно равностоен мач срещу един от силните отбори в Б група, както можехме да спечелим, така можеше и да загубим, съперника ни удари 3 греди, но пък ние изпуснахме 10000000000000000000% положение в 86 мин, когато Дани Бонев просто трябваше да бутне топката във вратата. Йордан Димитров бе сменен заради много сериозно схващане, което имаше опасност от контузия, а като се има предвид, че ние просто нямаме друг нападател, който да го замести, по-добре беше да го запазим от евентуално дълго отсъствие. Това момче Тасков и с Черно море и днес показа много слаба игра, не знам защо ни е, но пък от др страна ние нямаме типично крило, след като прецакаха Драгош. Другото не обяснимо за мен също е защо така ни привършиха силите към 70-80 минута, като средната ни възраст е доста по ниска от тази на Марица, че той Весо Марчев искара 120 мин и не спря да тича... Също така не мога да си обясня, защо Драгош да не може да играе за купата, че ако случайно се бяхме паднали с тирето или луноходец, те ще играят с по 10 чужденци, ние нямаме право щото сме трета лига ЩО ЗА ТЪПОТИЯ ? Друго което не мога да си обясня е защо бе освободен Томи Александров никак не лош таран за отбор като нашия на този етап. Че ще влезем във втора лига то е почти ясно, но действително за там ще ни трябват според мен дори минимум 4 класни футболисти, за да не се върнем веднага обратно в Трета лига.