Автор Тема: Купа на България - сезон 2021/22  (Прочетена 1583 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
Купа на България - сезон 2021/22
« -: 27 Август, 2021, 15:04 »
Жребият отреди в първия кръг да играем с Марица П-в. Мачът ще е в Русе между 3 и 9 септември. Възможно най-трудния съперник ни се падна. Но и ние не сме лесни ;) При победа над пловдивчани ще ни гостува Славия - оппаааа...
« Последна редакция: 12 Септември, 2022, 11:53 от vivanov »

NIKO

• Напредващ
  • Публикации: 146
  • Одобрение: +5/-1
    • Профил
Re: КУПА НА БЪЛГАРИЯ
« Отговор #1 -: 27 Август, 2021, 15:47 »
И аз си бях харесал други по-преодолими отбори като Левски (Лом) или Нефтохимик например, но нищо - така е трябвало да стане. Нашите момчета показват хубав футбол и като се има в предвид домакинският фактор, мисля че имаме своите шансове. Публиката задължително трябва да понапълни стадиона и да са дванадесетия играч. Все пак Марица са традиционен отбор който е създал много легендарни български футболисти и би трябвало да са дразнител както за момчетата от отбора, така и за феновете. А и като се знае че в следващия кръг ни очаква Славия, това е допълнителен стимул да се прескочи този кръг.
България на три морета и една река!!! Дунав вечно на върха!!!

BeCkSa

• Напредващ
  • Публикации: 501
  • Одобрение: +14/-2
    • Профил
Re: КУПА НА БЪЛГАРИЯ
« Отговор #2 -: 27 Август, 2021, 16:24 »
Марица е много сериозен отбор. Не смятам, че са непреодолими. Ако успеят да издействат да се играе, вечер на осветление може да се понапълни стадиона. В мача за купата Драгош Фърцулеску би следвало да може да играе.

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
Re: Купа на България
« Отговор #3 -: 30 Август, 2021, 18:31 »
Мачът с Марица ще се играе в събота, 4 септември 2021, от 16:00 часа на стадион "Дунав". Вход 3 лв.

Danube

• Напредващ
  • Публикации: 205
  • Одобрение: +11/-1
    • Профил
« Отговор #4 -: 01 Септември, 2021, 18:50 »
Мачът срещу Марица ще бъде ли излъчван онлайн?

Бях чел някъде, че мачовете от Трета лига вече не могат да се предават чрез ФБ страницата, заради права. Може и да съм разбрал грешно.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
« Отговор #5 -: 01 Септември, 2021, 20:36 »
Не, не си разбрал грешно. Просто нашето ръководство не сключи договор за отдаване на правата на компанията която срещу излъчването на 1-2 мача от трета лига  седмично, обещаваше да дава някакви жалки стотинки. Браво на нашето ръководство за това решение! Така се даде възможност на дунавци живеещи извън Русе да гледат редовно мачовете на любимият си отбор. Както и всички гостувания на Дунав да бъдат гледани от всички.

Rado412

• Фен
  • Публикации: 1275
  • Одобрение: +46/-23
    • Профил
« Отговор #6 -: 04 Септември, 2021, 17:55 »
1-1 в редовното време, следва продължение...
Като цяло достойно, но с много мъка.
Въздуха ни свърши още в 60 - та минута.
Балонни центрирания, сватбарски удари, губим много бързо топката.
И всичко това срещу средняка в Б група...и безкрайно глупави отигравания.
Имаме страшно много да работим и да надграждане.
Дано имаме късмет и да прескочим, а после със Славия каквото дойде...
« Последна редакция: 04 Септември, 2021, 18:06 от Rado412 »

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
« Отговор #7 -: 04 Септември, 2021, 21:03 »
Е, Радо, не можахме да прескочим. Написал си всичко което и аз мислех да напиша за нашата игра. Имаме нужда от поне 3 сериозни попълнения до края на есента. Но наистина сериозни а не от типа Тасков. Но след като нямаме пари едва ли ще стане. Димов продължава да е в ужасна форма, а Фърцулеску доколкото го гледах в контролите не е оня който беше. Увлича се в солови акции които завършват със загуба на топката и въобще не приема на сериозно задачите си. Треньорският ни екип и той не ми се струва да се справя добре. Защо окапахме след седемдесетата минута? Защо беше сменен Дани Димитров? От преумора ли...но  след като се очакваше да се стигне до дузпи той трябваше да стисне зъби и да остане до край. Защо Джан Хасан влезе чак второто полувреме. Той ни е един от двамата най-добри нападатели! Ами  С.Иванов вместо Мерт? Ами Тасков Титуляр след само 1 седмица в Дунав, сякаш е Меси!? Въобще състава беше сбъркан. Може би е имало някакви обективни причини - не знам...А Балчик, Попово и Септември не са много по-слаби от Марица ;)
« Последна редакция: 04 Септември, 2021, 21:09 от ЧИЧО МЪРИ »

BeCkSa

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #8 -: 04 Септември, 2021, 23:08 »
Днес играхме добре, срещу отбор с доста опитни футболисти. Само ще ви спомена Янко Ангелов, Станислав Маламов, Величко Величков, Илиян Йорданов, Веселин Марчев....
Фактът, че успяхме да издържим 120 минути е чудесен и означава, че вървим в правилна посока.
Смятам, че Симеон Иванов е пълна дупка като десен защитник и не знам каква е причината да започне мача. Станислав Маламов му счупи кръста първото полувреме. Цял минал сезон игра нападател, защо сега е защитник?
Деян Димов на всеки 3 паса, 2 бяха грешни. Мой му е време само за ръководна роля и да разцъква в Окръжна група.
Нивото на Си Трета лига е много ниско и заради това, ще си влезем във Втора лига,  но за там задължително ще ни трябва треньор и още поне 3ма опитни футболисти.
« Последна редакция: 04 Септември, 2021, 23:11 от BeCkSa »

ISTINATA

• Напредващ
  • Публикации: 590
  • Одобрение: +27/-4
    • Профил
« Отговор #9 -: 04 Септември, 2021, 23:22 »
Абсолютно равностоен мач срещу един от силните отбори в Б група, както можехме да спечелим, така можеше и да загубим, съперника ни удари 3 греди, но пък ние изпуснахме 10000000000000000000% положение в 86 мин, когато Дани Бонев просто трябваше да бутне топката във вратата. Йордан Димитров бе сменен заради много сериозно схващане, което имаше опасност от контузия, а като се има предвид, че ние просто нямаме друг нападател, който да го замести, по-добре беше да го запазим от евентуално дълго отсъствие. Това момче Тасков и с Черно море и днес показа много слаба игра, не знам защо ни е, но пък от др страна ние нямаме типично крило, след като прецакаха Драгош. Другото не обяснимо за мен също е защо така ни привършиха силите към 70-80 минута, като средната ни възраст е доста по ниска от тази на Марица, че той Весо Марчев искара 120 мин и не спря да тича... Също така не мога да си обясня, защо Драгош да не може да играе за купата, че ако случайно се бяхме паднали с тирето или луноходец, те ще играят с по 10 чужденци, ние нямаме право щото сме трета лига ЩО ЗА ТЪПОТИЯ ? Друго което не мога да си обясня е защо бе освободен Томи Александров никак не лош таран за отбор като нашия на този етап. Че ще влезем във втора лига то е почти ясно, но действително за там ще ни трябват според мен дори минимум 4 класни футболисти, за да не се върнем веднага обратно в Трета лига.

Rado412

• Фен
  • Публикации: 1275
  • Одобрение: +46/-23
    • Профил
« Отговор #10 -: 04 Септември, 2021, 23:22 »
Точно с тази игра, за там накъдето сме уж тръгнали, просто нямаме качества. Едно е тупаш Дончево, друго е да трепериш от десетия в Б група. А имаме претенции да ходим в А... Как ще се случи, честно в този състав аз не виждам.
Хубаво, ще влезем догодина в Б група и какво, ще се борим да не отпаднем ли?

Имаме крещяща нужда от поне трима опитни и класни играчи плюс вратар и треньор. Всичко останало ще е само игра на мускули, която задължително приключва само по един познат начин.
За жалост си видяхме нивото!

rospur

• Стартиращ
  • **
  • Публикации: 57
  • Одобрение: +7/-0
    • Профил
« Отговор #11 -: 05 Септември, 2021, 07:41 »
Споделям мненията на другите коментиращи, особено за бъдещето, но няма как-това е положението, търпение трябва. Хареса ми номер пет от нашите-как се казва, откъде идва? Вратаря също става, останалите/начело с Диян Димов/...

biser1967

• Напредващ
  • Публикации: 456
  • Одобрение: +11/-4
    • Профил
« Отговор #12 -: 05 Септември, 2021, 10:34 »
Няма нужда да правим драма от загуба за Купата. Колкото -толкова ! Просто ръководството да си направи обективна  преценка,за реалното положение .Щото там където искаме и се надяваме да отидем отборите са горе-долу  от този калибър .
От всичко най-лошото , че вярно след 60-70 мин нашите млади момчета видимо  се умориха, поне на тичане трябваше да издържим . В защита играехме далеч от нападателите , оставяхме прекалено много време и пространство на играчите на " Марица" . В средата ни  мачкаха , дори и чисто физически . В атака пък бяхме или прекалено прибързани или прекалено задържахме топката .
С две думи " Марица "  съвсем заслужено ни отстрани . Да им пожелаем успех  нататък , макар че срещу " Славия " ще им е доста трудно .

BeCkSa

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #13 -: 05 Септември, 2021, 10:53 »
Вчера се видя, дефицит в кондиционната подготовка. От миналогодишния отбор единствено ЦВЕТЕЛИН Енчев, Димитър Тодоров, Мерт Тасим, Симеон Иванов(като нападател), Джан Хасан и Алекс Кирилов могат да играят на ниво Втора лига. +Станислав Вълчев, Георги Вълчев и Мирослав Георгиев. Другите ни футболисти са за Трета лига и това им е максимума, освен ако не дойде някой магичен треньор и да им вдигне класата двойно. Зимата 2ма трябва да вземем и на лято още двама.

Danube

• Напредващ
  • Публикации: 205
  • Одобрение: +11/-1
    • Профил
« Отговор #14 -: 08 Септември, 2021, 10:37 »
Септември отстрани Янтра Габрово за Купата, ще видим много проблеми в гостуването.

ПС: Какво мислите за новия форум?