При все че съм напълно съгласен, че ни трябва търпение и стабилни основи, ако още един сезон не играем за нищо, много хора ще се отдръпнат от клуба. А това ще е много лошо за концепцията, която се разсвива сега - да станем общност.
Все пак през този сезон сме изплатили всички дългове, които можеше да ни съборят или да ни докарат дела. Разплатили сме се с централната администрация мисля, като остават разходите за Градския, които пък са разсрочени така, че да не ни тежат дори и да бяхме в областната.
Намериха се и спонсори - парите от Ефбетт и Уинбет мисля са подсигурени. Не знам дали общината ще се включи с едни 80-100 000 лв. но това за нашите претенции би било колосално. Дори и да са 50 000 лв. Мапей не знам колко дават, но при представянето им, стана ясно, че ще е достатъчно, за да нямаме финансови проблеми. Като за отбор, който се стреми да събере 350-400 000 лв. бюджет, мисля сме близко до целта. Ще е интересно да видим и с членовете какво става, както и с билетите.
В организационен план е извървян огромен път, купени са системи, изчистени са процесите, въобще - Дунав сега прави това, което трябваше да направи през 2016 г., преди да влеззем в А група, и което борещите се за оцеляване в А група, че и влизащите отдолу, едва ли имат. Остава чисто спортно да намерим правилните играчи, в което не се съмнявам особено.