Форумецът vzlatev, който напоследък не е много активен тук, прави излъчване на живо в една от фейсбук групите. Нямам представа дали може да се гледа събитието и след приключване на излъчването.
Самият мач ми достави положителни емоции, каквито целия минал сезон не изпитах. Много ми хареса желанието, с което играха момчетата, освен това загатнаха за потенциал. Казвайки това обаче, решението да се включим във "В" група беше добро. Някои хора много недоволстваха, че се отказваме от "Б" група, но играчите ни не са готови за там и няколко тежки загуби щяха да им се отразят негативно на психиката. Първо, физически не са готови ("Спортист" не са мерило), второ, чисто като решения, които взимат, си личи липсата на опит. Но предпочитам да гледам мач като днешния пред агонията последните две години, унилото настроение и непрекъснатото очакване на нови спасители.
И все пак ще бъде добре да се намерят финанси, ако не за друго, поне да задържим талантливите юноши. Митко Русанов - в Локо Пд, Борис Димитров - в Славия, към Димитър Тодоров е имало оферти от 1948 и ЧМ, но засега е отказал. Рискуваме отборите от горните дивизии да ни разграбят състава.
Edit: Всъщност
тук би трябвало да може да се види видео от второто полувреме, но мисля, че трябва да сте членове на групата.