Ало, Разград, вие вЕрно ли не зацепвате, защо ви искаме в клетката и защо принципно, трябва да бъде така !?
Не може ние да се мъчим, като животни всеки път на вашата кочина, а вие най-нагло да ми сядате на най-хубавите места, става въпрос за елементарни двойни стандарти. Естествено нашият балъшки клуб с професионализъм равен на 0, подобни неща не го интересува. Та, нашето ръководство направи всичко възможно да не играем в Русе, аз съм се зачудил, защо свалят гащи за пореден път на Лудогорец.
Искам да ме разберете много добре. Лудогорец ми е симпатичен отбор и винаги, абсолютно винаги ще бъде за вас, когато водите битки срещу ЦСКА и Левски, както и когато играете в Европа, но наглостта и безочието на вашите ръководители карат много хора да намразят отбора ви.
Давам пресен пример. От къде на къде Монтана днес "домакинстваше" на вашият стадион при положение, че досега си играеше в Ловеч ?
От къде на къде Терзиев ще го викат в националният при положение, че днес му беше първият мач от 2 месеца ?
Докога ще се търпи изрода Моци ?
Каква беше тая идиотия с Аниете и наказанието на Прохазка ?
Мога да изброявам подобни случаи до утре сутринта......