Автор Тема: Ремонт на Градския стадион и политически обещания  (Прочетена 195463 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

spartakpleven1919

 • Стартиращ
 • **
 • Публикации: 45
 • Одобрение: +19/-1
  • Профил
Виждам, че дискусията по болните въпроси доста се е разпалила и има защо да е така. Не ми е ясно и нещо друго-защо цяла северна България си мълчи и никой не излиза да повдигне тия крайно наболели въпроси-защо севера е отритнатото дете на държавата, защо нищо не се прави да се пренасочат паричните потоци и инвестиции от пребогатия вече юг към севера, защо не се направи нещо като стратегия за 10-годишно ускорено развитие и целенасочени инвестиции в инфраструктури на север от Стара планина-пътища,спортни съоръжения,производствени предприятия и така нататък? ??? ?? Няма ясно обединение на всички потърпевши толкова десетки години, вече може би около 30 ще станат, през които години беше допуснато да сме второ, че и трето качество хора на тази страна. На мен ми е обидно и болно, че съспват не само Плевен и Русе, а съсипаха северозапада и североизтока-макар там да е малко по-добре ситуацията. И Плевен и Русе не са в най-трагично положение-да не ви говоря в какво положение са Враца, Видин и Монтана-там времето е спряло някъде към средата може би на 80-те и не е помръднало.......приличат на изоставени след ядрена катастрофа места.....трагедия пълна....и ние още спим и се дърляме за някакви си смешни трохи и не знам си колко милиончета подаяния да си оправим терена или да сложим хиляда седалки и се радваме като малки деца......Трябва да се обединим всички хора от забравения север и да направим нужното да започнат да се съобразяват с нас така както е било винаги преди това.......И това със стадионите е най-малкото, което можем да изискваме, защото то не предствалява и толкова голям ресурс за държавата.....ами то залата в София-Арена Армеец струваше 100 млн, колкото ще бъдат достатъчни да се стегнат доста стадиони..........и с това чакане толкова години не ви ли писна вече да се надяваме само-и в Плевен е същото-чакаме някоя от някъде си да се смили над нас и да ни построи нещо-ама никой не се бори за това.....само по форумите се караме и обиждаме.....поздрави от Плевен!
« Последна редакция: 04 Април, 2016, 09:41 от spartakpleven1919 »

zapalqnko64

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 389
 • Одобрение: +24/-49
  • Профил
1919 много си прав,но варианта въстание ли е .Учих в Плевен 85-89 и знам кви фенове са пред тотото на центъра и стадиона.Поне гледах наистина футбол,макар и тогава да отпаднахте.Ние сме като асансьори между двете групи.Кой ще оправи нещата?Цецка ли?Или тоя де го хванаха сега?Футболните лапачи не се разбутват.Трябва да си изградят стратегия и лоби сред бизнеса.Държавата не и дреме и всичко е на аматьорски начала.Ако някой направи като Гришата с план за 20 години,евала!Май и Домуса това гради.Има ли друг да налива пари?Май пазара е за един.

NITRO

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 3743
 • Одобрение: +128/-25
  • Профил
Не става въпрос за Ганчев или Домусчиев, а за обещана от държавата помощ. В крайна сметка става въпрос за 3-4 милиона лева, не за 30-40. Има много начини да бъдат отпуснати тези пари, стига да има желание. Много ясно се сещам, че министърът беше казал април месец ако сме почти сигурни за А група и имаме проект, то превежда средствата по сметка и започваме работа. А сега ни се предоставя бъдеще неясно време без срокове и след като бъдат подпомогнати още 5-6 проекта, също с неясен времеви хоризонт. За някои хора може да е приемливо да си живеят в 1980-те години, да правят пасивни констатации и да се примиряват със статуквото, но за мен не е. Както казах, нямам още 25 години на разположение за чакане.

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10533
 • Одобрение: +177/-52
  • Профил
Както казах, [member=2206]zapalqnko64[/member] е сбъдната мечта на родния политик, само че за щастие хората с подобен овчи манталитет намаляват и ще продължат да намаляват. Иначе единствената причина Русе да е относително малко по-добре от другите в Северна България няма нищо общо със София - казва се Букурещ. Макар, че след вече близо едно деситилетие В ЕС връзката с Румъния продължава да е на старото си ниво - нито има редовни и хубави влакове, нито алтернативи на платения достъп по сегашния мост, нито нов мост, който да замени стария такъв, който е морално остарял и не може да вече да пропуска сегашния трафик. Даже напротив, за нов мост говори само румънската страна, в София - нищо. Ето ви само един пример как се дои северът - http://www.ruseinfo.net/news_137900.html. Двадесет и шест милиона лева приходи 16 хиляди лева за поддръжка са се отпуснали от сърцето на централната власт, останалите 25 милиона 984 хиляди лева са отишли някъде другаде, но не и в Русе. В същото време държавните Марици имат по 5 и отгоре милиона лева на година за Берое, но това е в другата България - на юг от Стара планина. В предни години положението е било и още по-страшно, защото приходите са били по над 70 милиона лева преди намалението на таксата. Намаление, което да припомним се случи след ГОДИНИ борба и настояване, за да се установят някакви по-активни връзки с Румъния. В същото време сме откъснати от другата част на страната ни. Русе влива в републиканския бюджет поне 200 милиона годишно сумарно, а получаваме обратно около 40 милиона. И това при положение, че регионът се нуждае от развитие. И на този фон Кралев да ми приказва небивалици как няма пари за нас и как не сме приоритетни е НАГЪЛ цинизъм!
« Последна редакция: 04 Април, 2016, 11:24 от RIVER »
Only the dead fish follow the stream

FCD

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 4069
 • Одобрение: +138/-32
  • Профил
Добре, тази среща в БФС утре ли е, кога е? Ясно е, че стратегически или поне средносрочни решения няма да могат да се вземат от днес за утре, камо ли за регионално спортно развитие, но поне първо там може да се постави проблема на масата от нашето ръководство. Не може ли там да се говори ребром и твърдо по въпроса и да се ускорят нещата, вкл. за централизирано решение ако трябва? Стига тези Боби Михайловци и сие са се правели на ударени. Нашата дума няма да е маловажна там от позицията на лидер и основен претендент за промоция с голяма маса привърженици и пети по големина град в държавата. Така или иначе ще се обсъжда новия формат на първенството и това е в абсолютно пряка връзка с него. Няма никакво време за губене повече. В противен случай никакви компромиси ни за ЦСКА, ни за никого. Или както беше едното предложение на [member=385]RIVER[/member] да се изисква компромис с лиценза от БФС под условие, че ще се изпълни обещаното в най-кратки срокове. Макар че това не е работа и пак отиваме в руслото на старите шикалкавения. Искаме нещо европейско и приемливи стадиони, а пак го балканизираме. Но Дунав ако се класира по един напълно честен начин за "А" група, има пълното право да си играе домакинските си срещи у дома, а Русе - европейски град на спорта - има пълното право да изисква вече обещаното. Стига са ни мачкали, 45+25 години стигат.

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10533
 • Одобрение: +177/-52
  • Профил
Изключение от общия ред на лицензиране е абсолютният минимум, който ни се полага при това развитие на нещата. Но това е последната ни опция, защото дори и да ни дадат изключение това ще бъде много малка утеха, защото по стадиона няма да се пипне нищо и въпросът остава висящ. Въпросът е, че това трябва да ни е план Z, преди това трябва да се принуди държавата да си изпълни поетия ангажимент СЕГА, не догодина, не като ремонтират 5-6 стадиона, ами сега. Даже бих казал, че трябва въобще да падне това условие за класиране в А група. Русе е достатъчно ощетен по всички параграфи, че въобще да ни се поставят условия е много нагло. Тук идва ролята на местната власт, която трябва да изиска това по всички начини, дори ако трябва с по-остър тон. Последното не виждам как ще стане при това марионетно поведение и слугинаж на "големите шефове" от София, ама се надявам, че ще ме опровергаят. И въобще трябва да кажа, редно е местната власт в целия северен регион да постави проблемите си доста, доста по-остро и да настоява за ясен, точен и конкретен хоризонт, обвързан със съответното финансиране за приоритетно развитие на целия наш регион. Това със стадиона ни е само една брънка от цялата верига безобразия и е нещото, което прелива чашата вече напълно.

А това Дунав да домакинства някъде извън Русе въобще не бива да бъде дори коментирано и допускано като опция. Абсолютно неприемливо. Дунав извън Русе ще е толкова Дунав и толкова русенски, колкото беше Етър като домакинстваше в Сливен в А група, така че това да го забравят! Предпочитам да се откажем от промоция, отколкото реално клубът не само да търпи загуби, но и да субсидира икономиката на друго населено място, където ще играе. Вместо да използваме максимално потенциала за приходи на съоражението в Русе, включително и с разширяване на набора от продукти, които се предлагат по време на мач, освен самото посещение, ние ще ходим да харчим никак немалко пари по други населени места. Всичко това ще бъде мираж ако Дунав домакинства другаде и въобще това е неприемлив сценарий, който просто дори не трябва да се допуска да се обсъжда. Всъщност, може да се обсъжда, само ако се прави основна реконструкция на стадиона ни и се налага да играем някъде другаде за известно време. Тогава то може да се преглътне в името на бъдещето на клуба. И дори тогава трябва да е след подписани договори и осигурено финансиране на не по-малко от 100%, да не стане така, че да правим стадион 30 години, както беше със залата...

Но пак да кажа, дори да ни дадат изключение, това никак не оправя нещата и въобще не е решение на ситуацията. Това, което е обещано трябва да се изпълни и то да се изпълни сега, така както беше обещано!
« Последна редакция: 04 Април, 2016, 13:36 от RIVER »
Only the dead fish follow the stream

FCD

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 4069
 • Одобрение: +138/-32
  • Профил
Точно това имах предвид и аз - никакъв компромис с дома на Дунав. Това първо. Второ, абсолютно си прав и трябва успоредно да вървят двете неща, но просто предлагам какво може да се направи в краткосрочен план, дето се вика утре. В крайна сметка Кралев чакал решението на БФС и там е първата стъпка и е изключително важно каква позиция ще заемем ние и дали ще настояваме за ускоряване на нещата, или ще продължим да тупкаме топката из коридорите на "Цар Асен" 26. Ако ще се навеждаме отново угоднически, както преди това в историята, зарежи я тая работа. Никой от нас няма да допусне Дунав да играе извън Русе, освен ако не стартира ремонта на стадиона в обозрим план.

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10533
 • Одобрение: +177/-52
  • Профил
Кралев е ясен - чакал решението на БФС, утре ще чака Марс и Венера да застанат в една линия. Тези са ми много ясни - като не искаш да свършиш една работа правиш следното:
1. Създаваш комисия;
2. Чакаш тази комисия да вземе решение;

Докато стане, всички ще са забравили за какво въобще са се събрали и какво въобще е обещано. И тук идва нашата отговорност като общност да не допускаме това разводняване и да напомняме постоянно какво е обещано и да настояваме да се изпълни. За мен това "чакане" на Висшата лига е несериозно. Дали ще се казва Висша лига, или А група - имаш стадиони, имаш отбори, които и при ВЛ, и при "А" група, и при "Марсианска лига" ще се нуждаят от ремонт. Това е някакво упражнение за малоумници според мен - ако имало Висша лига едно, ако нямало друго. Е каква е разликата - и двете неща представляват футболно първенство от n на брой отбори. Каква връзка има между формата на първенството и необходимостта изоставените стадиони в северна България да се ремонтират. Абсолютно безумни неща се пробутват в общественото пространство без грам логика.
Only the dead fish follow the stream

FCD

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 4069
 • Одобрение: +138/-32
  • Профил
Това, за което говориш, според мен като институции е работа на местната власт и народните ни представители. Те трябва сега и веднага да се активизират и да защитят града и думата, която му е дадена. И не само това, а да се даде тон за размишления за стратегия по приоритетно инвестиране в Северна България, така както ГЕРБ ОБЕЩАХА на изборите с цел да съберат нашите гласове! Но ако институциите не си свършат работата, не е изключено нашето недоволство да ескалира. На хората /електората  >:( / им писна.

dimitrovv1991

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 2018
 • Одобрение: +35/-3
  • Профил
Не смятате ли, че реагирате прекалено емоционално и предубедено към думите му. Защото лично аз мога да разтълкувам това, което казва, че няма да бъдат отделени наведнъж всичките предвидени пари, а на няколко пъти, за да може да се помогне за още 5-6 стадиона. Без да знаете реално дали се случва нещо или не в момента вдигате врява и ругаете, според мен не е правилно. Да се изчака до края на първенството и дотогава ако няма нещо конкретно, тогава мрънкайте... Мненията на "философската" част от форума в тази тема прескачат от "осанна до разпни го" точно както на "дивите селяндури" на стадиона, които след всеки хикс искат оставки и говорят за продадени мачове.
« Последна редакция: 04 Април, 2016, 15:37 от Evg0` »
Българите- това е народ, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.
                                                                Магнус Феликс Eнодий,486г.

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10533
 • Одобрение: +177/-52
  • Профил
[member=161]Evg0`[/member] , какво има да се тълкува на това?

Кралев: Русе приема профи бокс от WSB, помагаме първо за 5-6 стадиона в „А“ група и след това мислим за Градския

Доколкото ми стигат познанията по българска граматика, изявлението си е пределно ясно и няма нищо какво да тълкуваш тук.
Цитат
Кралев потвърди, че министерството ще помогне за ремонт на Градския стадион в Русе при влизане на „Дунав“ в елита, както обеща, но преди това обаче има 5-6 отбора от „А“ група, които имат нужда от помощ за стадионите си.

Какво има да тълкуваш тук? Откога изречение в българския от типа "първо...второ...трето", "преди това...след това" означава успоредни действия?
« Последна редакция: 04 Април, 2016, 15:43 от RIVER »
Only the dead fish follow the stream

dimitrovv1991

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 2018
 • Одобрение: +35/-3
  • Профил
Това, което си написал в мнението си и това, което е цитирано са 2 съвсем различни неща. Ще си говорим пак след известно време, ама ми се струва, че няма ти да си правият в настоящия спор. Някой беше споменаш, че тук се е напълнило с дървени философи и затова е спрял да пише. Май, май има нещо вярно. И не мога да разбера защо ти, Дидо, едно скромно и културно момче, напоследък се репчиш на абсолютно всеки в тоя форум, който се мъчи да си изрази мнение, различно от твоето. Не си мисли, че ти знаеш всичко и че твоята гледна точка е винаги правилна.
« Последна редакция: 04 Април, 2016, 15:58 от Evg0` »
Българите- това е народ, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.
                                                                Магнус Феликс Eнодий,486г.

dimitrovv1991

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 2018
 • Одобрение: +35/-3
  • Профил
И веднага ти изброявам стадионите, които по-трудно от нашия биха взели лиценз за висшата лига - Слави, Тича, Горна Оряховица(ако влязат), Коматево и в Монтана са на кантар с нас...
Българите- това е народ, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.
                                                                Магнус Феликс Eнодий,486г.

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10533
 • Одобрение: +177/-52
  • Профил
Така, нека е поред на номерата - не се "репча" на никого - нали затова е форумът да се дискутира или искаш всеки да си пише без никаква дискусия. Щом не изнася на никог, просто спирам и това наистина ми е последното мнение тук изобщо. И не мога да разбира кое са две различни неща? Какво казвам по същество.

Ето хронологията на изказванията по темата от страна на Кралев от миналата година

Цитат
05.06.2015:
Ремонт на Градски стадион и зала по борба, подгряваща писта и нова зала в Русе с шанс за финансиране след 15 юли

Цитат
03.10.2015, Горна Оряховица:
Стадион „Локомотив” ще чака поне още година, преди да получи финансиране на реконструкцията си, призна министър Красен Кралев, който откри Републиканското първенство по ММА, провеждащо се в зала „Никола Петров”. Тази година (бел 2015) приоритетни са стадионите на отборите от „А” група. Догодина (бел. 2016) се предвижда ремонта на 4-5 стадиона в „Б” група, обясни министърът.

Проектът за реконструкция е одобрен, но парите на този етап не са достатъчни за финансиране на всички подобни проекти. Ако влезете в елитната група, със сигурност ще получите финансиране догодина, ако сте сред първите във втория ешалон – също, обнадежди домакините си министърът...

Цитат
31.12.2015
"В момента съм разпоредил проектиране на ремонта на Градския стадион. Имаме уверението на министъра на спорта Красен Кралев, че ако "Дунав" влезе в "А" група, ще получим 3 млн. лв. за стадиона.
Цитат
23.03.2016
Съветниците дадоха картбланш общинската администрация да разработи и внесе проект за реновирането на игрището и стадиона. Общината ще търси предимно държавно финансиране.
Цитат
03.04.2016
На въпрос дали държавата ще помогне за ремонта на Градския стадион в Русе, ако Дунав влезе в "А" група, Красен Кралев заяви, че въпросът е малко по-сложен, защото пет-шест са отборите от "А" група, които имат нужда от помощ. "Изчакваме развитието с формата на първенството.

Казвам, че:
1.) Теренът по най-ранните приказки вече трябваше да е ремонтиран, заради държавното финансиране се оказа, че ще се прави това лято.
2.) Първо се каза, че ако Дунав влезе в "А" група, ще получи финансиране;
3.) Сега се оказа, че освен да влезе в "А" група, изведнъж въпросът е станал "малко по-сложен" и трябва да чакаме 5-6 стадиона преди това, а Градския въобще не е приоритет. Като само по себе си - изказването за 5-6 стадиона е несериозно и издава абсолютна липса на конкретна яснота какво ще се прави оттук нататък. Пет или шест? Кои? Без отговор. Само знаем, че Русе не е сред тези 5-6 стадиона. Стига ни толкова информация, нека чакаме да благоволят да ни кажат нещо повече, когато им скимне.

А аз фикс идея да съм прав нямам, особено за такива неща, само че ми писна да ни правят на идиоти. Като е казано едно нещо, трябва да стане и без измятане. Изказването на Кралев както искаш го тълкувай, но е измятане. Едно говореше ЛИЧНО ТОЙ, сега казва нещо СЪВСЕМ ДРУГО. Видно е по цитатите, а и така беше обосновано забавянето на ремонта с една година - че се разчита ексклузивно на държавата  да осигури парите. Само, че държавата продължава да не дава ясни срокове и изобщо дори принципна яснота ще има или няма да има ремонт на нашия стадион въобще. Иначе да си чакаме да видим какво да стане - ей така ги чакаме постоянно за всичко, вместо да им се поиска ясен и точен отговор ще го бъде ли стадионът, или няма да го бъде и кога. За момента това, което е ясно е, че общината готви проект за реконструкция, който е обвързан с държавно финансиране. Държавно финансиране, които за момента е пълен балон и няма никаква яснота по него. А времето тече - сега станахме април. Кога ще се отпуснат парите, кога ще се правят обществени поръчки, кога ще се прави ремонтът? Видно от изказването на Кралев, стадионът ни не им е приоритет, не знам какво друго тълкуване може да има на това, но би било доста фриволно. За нас въпросът е "малко по-сложен".

И веднага ти изброявам стадионите, които по-трудно от нашия биха взели лиценз за висшата лига - Слави, Тича, Горна Оряховица(ако влязат), Коматево и в Монтана са на кантар с нас...

Моля те, прочети дискусията отново. Тук основното не е в това ще вземем или няма да вземем лиценз, а в това ще имаме ли нормален стадион с осветление, с повече покрити сектори и това чудо на чудесата в 21 век - нормални, работещи тоалетни. Ще имаме ли стадион с нов, изцяло реновиран терен, озвучаване, от което всъщност се чува нещо? Или пак ще затънем в компромиси от сорта да боядисаме сега една оградка, пък после евентуално ако някога, нещо си. Не мислиш ли, че веднъж завинаги като се почне нещо, трябва и да се свърши и то като хората? Казано е нещо, трябва да стане, а сега очевидно има сериозно отмятане от тази позиция. И това коментираме. Моето мнение ясно си го изразих, че трябва да се бие тъпана постоянно и да се търси обяснение от политиците за ВСИЧКО и ПОСТОЯННО, като не си изпълняват обещанията, или при обосновано предположение и основателно съмнение, че се отмятат и няма да ги изпълнят. Превантивно, а не след събитията! За Русе е обещавано какво ли не и в действителност някои неща се случват с около 20-30 години закъснение и не искам това да е поредното нещо, което евентуално ще стане за моите внуци...евентуално. Да видим "какво ще стане" и кой крив и кой прав не е много умна опция, защото ние време за губене нямаме. Не ме интересуват Славия, Горна и Долна - интересува ме нашия стадион и нашия отбор. Няма причина Русе да не е сред т.н. "приоритетни", още повече, че за разлика от Славия, тук все пак на нашия стадион стъпват и човешки същества. Ако сега не се използва възможността да се направи качествен ремонт на стадиона ни, той просто ще си остане в това положение още дълго. Моят личен картбланш започва да се свива до минимум. Пак казвам, цялото това нещо трябваше да се случи още миналото лято и беше отложено с мотива да се търсят държавни пари. Към днешна дата перспективата да дойдат в Русе е много съмнителна след вчерашните изказвания на Кралев. Разбира се, ако се повдигне темата и се попита аджеба какво става, шансът да си извърти за пореден път мнението в наша полза все пак е доста по-голям, отколкото ако чакаме да видим какво ще стане. Това, което искам е да се разбере с точност и окончателно какво ще се прави сега, а не като дойде лятото да сме пак след събитията и да има отново "ама какво стана", "ама тука така, онака" и прочее шикалкавене. Ама anyway - нямам повече намерение да хабя нерви по тези истории. Щом всичко е ОК и спокойно и няма за какво да се тревожим - радвам се и нека така да бъде и пребъде. Но това, от което най-много ме боли [member=161]Evg0`[/member] е, че до такава степен сме свикнали с ролята си на второ качество хора, че го приемаме нормално. Все ние да изчакаме нещо друго другаде да се направи, все ние да чакаме, все ние да сме в ролята на разбиращите и търпящите, все при нас да са компромисите. Това ме боли най-много. Вместо Кралев вчера да каже - Русе е сред приоритетните 5-6 стадиона, при нас въпросът е "малко по-сложен". За пореден път. Това е....

Толкова от мен, повече наистина няма да дразня никого повече тук. Обещавам.

П.С. Последното нещо, което направих по темата е да се потърси отговор от нашите власти какво става след това изказване, всичко ОК ли е, кога започват ремонтите ясно, конкретно и окончателно. Ако има такива отговори, ще бъдат достъпни скоро. Знам, че е по-добре да си чакаме да видим какво ще стане, ама все пак...
« Последна редакция: 04 Април, 2016, 17:07 от RIVER »
Only the dead fish follow the stream

Pycku

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 703
 • Одобрение: +11/-2
  • Профил
Според мен ако не дадат пари държавата, следва общината да има план Б. А той е да покрием минималните критерии. Според мен това включва подмяна на тревното покритие и осветление, химически тоалетни и сигурно още 1-2 дребни кусура. Работа за около 1 милион, не мисля, че това е непосилна сума за общината. Относно останалите неща, според мен може да изчакаме за ВИП сектори, нови козирки и седалки докато държавата се накани и бъдем одобрени.

Колкото до държавата и на кого помага - съгласен съм, че за едни е майка, за други мащеха. Проблемът не е, че ще се оправят други 5-6 стадиона, но нека да има ясни критерии как са подбирани - дали на база средна посещаемост, дали се цели с Х пари да се оправят възможно най-много стадиони, дали нещо друго. Нека има обявени ясни критерии и да видим дали и защо не се класираме за помощта. Съответно като не се класираме сега, да останем за догодина с ясно поети гаранции и т.н.

Като цяло най-големият цирк ще е след 25 години Дунав да се класира за А група и по административни причини да не може да играе. Още по-голям т*шак ще е, ако пак административно ЦСКА го върнат на наше място...


ПС Сега ми хрумна и друго. Ако идеята на Кралев е, че "Дунав" ще получи пари, ама не тази година, а пък без ремонт няма да ни пуснат в "А" група, то може държавата да стане гарант по заем, който общината да тегли, за да оправи стадиона. Тогава вече няма да има много мърдане...
« Последна редакция: 04 Април, 2016, 16:40 от Pycku »
ДУНАВ е един, от ДУНАВ ти бъди!