Не, не е стига това с пенсионерите, защото във всяка една нормална футболна държава - пълнолетните, децата, студентите и пенсионерите влизат на стадиона с различни цени.
Аз не мога да повярвам, че нашето абсолютно аматьорско и малоумно ръководство цял месец не може да реши проблема с билетите и абонаментните карти, та даже се е наложило да се водят преговори, да се смъква цената и т.н.
Какви телефони, какви 5 лв. трябва да се разменят... Толкова ли нямаше един човек с малко повече акъл от на едно врабче да се сети, че е логично, този който си взема абонаментна карта да има задължително запазено място ? Та, чак сега се сетили, че щели да направят нещо по въпроса.
Честно да ви кажа, адски сериозно започва да ми омръзват всичките глупости на нашето ръководство. Мотивацията ми и еуфорията рязко спадат след всеки тъпанарски прийом на Доктора и компания.
Почти съм убеден, че ние имаме най-тъпото и безмозъчно ръководство в целият елит. Дори в Пирин, Витоша и Верея се работи по професионално и европейски.