Жалка и срамна загуба. Вижда се, че проблемът не е във футболистите. Просто толкова си могат момчетата, няма какво да ги юркаме. Стараха се колкото им позволяват уменията, имахме добри положения, след които с един по-класен футболист напред, щяхме да вземем поне точка от мача. До сега си траех за качествата на Бечо като треньор, но не мога да не отбележа факта, че този човек разбира от треньорство точно толкова, колкото аз от квантова физика. Смените бяха направени по възможно най-малоумния начин. Също искам да отбележа и изключително некадърното съдийство. Нито един от тези на терена не заслужават да свирят на ниво по-високо от А окръжна. Поне там ще ядат бой, докато се научат кое-как се свири. Противно на всякакви очаквания, явно освен битката за това кой НЕ иска да влезе в "А", има и такава кой НЕ иска да остане в "Б". Лично за мен необяснима загуба на Бистрица като домакин от вече изпадналия Ботев Гълъбово. Остава ни само да се надяваме в последния кръг Спартак Варна да се хвърлят на Бистрица и си вземат домакинството срещу "тигрите", а ние да се надяваме на Враца да не им се играе последния кръг и както преди зимата отново в края да се измъкнем над чертата... Лично аз смятам, че трябва да се организира някакво ходене до Северозапада.