И моите пет стотинки по темата:
Не съм гледал последния мач с Добруджа, ама тук ми харесаха играчите. Може да нямахме класа, но желание определено не ни липсваше. Имам чувството обаче, че само Димов (който 2 пъти стреля от разстояние без да се замисли, при втория път - вкара) игра с малко повече самочувствие, другите излязоха притеснени. Уатара ме изненада неприятно, а Сашев очевидно беше нервен и няколко пъти имаше колебливи намеси.
За съжаление сме далеч от истината. Не може три гола от центрирания (два от статични положения) при положение, че имахме и ръстово предимство. Все ми се струва, че защитата можеше и по-добре да се представи. Според мен имат потенциал и двамата ни централни защитници имат потенциал, но им трябва сработване, самочувствие и разбира се много тренировки.
В средата определено Лудогорец бяха господари на терена, така че освен някое друго проблясване - не мога да кажа нищо.
Отпред Влади Каптиев търчеше малко като муха без глава, но няма вина, че нямаше толкова положения. В крайна сметка от 3-4 положения вкарахме гол на Лудогорец (нещо, което Динамо Загреб не можа, вярно в съвсем различен мач), така че може би в офанзивен план няма какво да се оплакваме.
Като цяло ако показваме такова желание и игра всеки мач, мисля си че няма да има проблем да останем в Б група.
Колкото до треньора - може би щеше да е добре да хвърли някоя дума в национален ефир, че ни трябва някой спонор и пари, но пък той се държа доста достойно и мъжки, така че поздравления за Мъстънов (а и Младенов на почивката).
За съжаление няма да съм в Русе уикенда, но се надявам да се получи хубав мач и спортен празник за града и дай боже се понапълни стадиона.
И накрая - да кажа браво на съдията. Според мен направи перфектен мач и трябва да го похвалим (а не само да критикуваме съдиите с право или без).