Анкета

За кого ще гласувате на изборите за кмет на град Русе ?

Пламен Стоилов
4 (14.3%)
Искрен Веселинов
19 (67.9%)
Пламен Цветков
0 (0%)
Орлин Лазаров
0 (0%)
Румен Януаров
1 (3.6%)
Друг
2 (7.1%)
Не гласувам/нямам право
2 (7.1%)

Общ брой гласове: 26

Гласуването приключено: 30 Септември, 2011, 22:29

Автор Тема: Местни избори - 2011  (Прочетена 12242 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dunavfc

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 1564
 • Одобрение: +38/-7
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #30 -: 22 Октомври, 2011, 10:22 »
Цитат на: "Persona Non Grata"
Цитат на: "dunavfc"
Цитат на: "The Major"
Цитат на: "dunavfc"
Колко жалко изпълнение на Искрен Веселеинов  :4iki  След последните му изпъление (купуването на гласовете на мангалите от охлюва) моят глас ще се пренасочи към представителя на ГЕРБ.
Нито защитавам, нито обвинявам. Просто искам да те питам дали това си го видял с очите си? Защото ми се струва слух от рода: "... Иди доказвай, че нямаш сестра."

Двете ми баби,които живеят на Охлюва получиха по 40 лв. да гласуват за него,това достатъчно достоверна информация ли ти се струва  :?: Познавам тоя район и съм блестящо запознат с обстановката там.Мога да си заложа живота и живота на цялото ми семейство в тия неща,които ги пиша !

Цитат на: "Persona Non Grata"
Марто не се занимавай,нека да отиде и да гласува за "честния" Стоилов,който не предлага пари на никого.Няма как да се оправи тази България говоря цялостно след като хората нито се интересуват за кого гласуват,нито ходят на някакви срещи с тези хора.Това не го казвам като някаква предизборна агитация,а просто не мога да повярвам колко слабо са заинтересовани младите хора към изборите....

Какво няма да агитирате за него бе Свилка ? Къде се провеждат сбирките на фенклуба ? Естествено,че всички от фенклуба ще гласуват за него,къде беше тоя паляк през последните 10 г ? Къде му бяха идеите за стадиони,терени и космически кораби преди ? Защо не помогна на Дунав,когато бяхме в най-трудните си периоди ? А който вярва на такива глупости с нови стадиони,обновен кей и т.н значи е тотален наивник,който не осъзнава,че живее в България...нито едно от двете неща няма да се променят в близките 5 год. ако ще и папата да стане кмет !

Ще ти кажа пак,че говориш пълни глупости с цялото ми уважение към теб ;) Обосновавам се за всяко едно нещо :

1 - Къде и кого сме тръгнали да агитираме аз или други членове на фенклуба,които ти визираш?Това,че съм се изразил против Стоилов не значи,че те агитирам.Не може да обвиняваш единия в това,че давал пари,а другия за когото не знаеш доста факти да го водиш като едва ли не месия,защото не е дошъл да даде 40лв. на баба ти,че да имаш доказателства,а е отишъл при фирмите и в други квартали.

2 - Това,че сбирките се провеждат в клуба на ВМРО въобще не означава,че сме тяхни членове.Ако намериш моето име някъде в листата им като член ще те черпя каса бира.Има разлика от това да си член на дадена партия и това да се разбираш с дадени хора ;)

3 - Кое е естествено,че всички ще гласуват от фенклуба за него и ти като какъв се явяваш да говориш за хората,за кого щели да гласуват?Най-малкото от човешка гледна точка нямаш право да говориш такива небивалици ;)

4 - Човекът си беше в общинския съвет и се бореше срещу управляващите партии и е постигнал много повече за този град отколкото ти.Въобще посещавал ли си общинска сесия,защото аз съм бил на такава заради учението си.

5 - Как е трябвало да помогне на Дунав,да се появи като Стойне на бял кон?Мисля,че не правиш голяма разлика между това да си кмет и общински съветник на партия,която няма голям глас.

6 - Този проект е някакво негово виждане как би могъл да изглежда този стадион след ремонт.Нормално е покрай избори да направи и някаква подобна визуализация.Лично аз не съм видял да пропагандира с тази идея,това че 2 кирливи бг сайта излезли с някакви статийки тип запълване на колонка е друг въпрос.

Гласувай за когото искаш избора си е твой,но недей да клеветиш хора без да ги познаваш и да си поне малко наясно с нещата.

1 Самият факт,че Веселинов е давал пари за да се гласува за него е показателен какъв човек е.Второ сигурно всички го правят,но засега е уличен само той.Кажи ти къде и на кого е давал Стоилов.

2 Изобщо не е нужно да си член на някоя партия за да лобираш за нея,аз не казвам че ти конкретно го правиш,но няма как когато фенклуба и неговите членове са тясно свързани с ВМРО да не окажат подкрепа към тази партия.Да припомням ли,че към Дидо имаше критики наскоро,че сайта се бил превърнал в някаква реклама към определени фирми,а факта че фенклуба е свързан с ВМРО не е ли скандално ? Доколкото знам навсякъде по света фенотеве са дистанцирани от всякакви партиии и политици.

4 Много тъпо и неуместно сравнение кой какво е направил за Русе ! Първо може ли да сравняваш едно 21 год. момче с човек който е на 40 год. почти ? Второ искам да говориш с факти и аргументи,какво е направил с какво е допринесъл за град Русе,не за фенклуба не за теб,какво е допринесъл за русенци като цяло.Това,че се блещи на общинските сесии нищо не означава.

5 Може да се помогне на Дунав много елементарно... с агитация с контакти и т.н. Не е било трудно предполагам като човек от общината да провежда срещи с хора,фирми и т.н.
Казваш,че бил от партия,която няма голям глас.И тук идва любопитството ми,как тогава тази партия в момента се прогнозира от социолозитем,че ще бъде на балотаж ? Как така се случи,какво направиха ВМРО,че изведнъж от партия която беше последната дупка на кавала се издига до 2-рото място.


И като цяло много ме кефи как определяш хората,кой какво знаел,кой какво неразбирал и т.н.Ти също не познаваш Стоилов,но го критикуваш нали,не познаваш и представителя на комунистите,но също предполагам ти е неприятен нали ? Всеки да гласува за когото си иска,като цяло не ми пука за изборите в Русе,защото не виждам някоя впечатляваща личност.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

Persona Non Grata

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 678
 • Одобрение: +0/-2
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #31 -: 22 Октомври, 2011, 12:53 »
Точно пък фенклуба мога да ти кажа,че се разграничава от каквато и да е партия,пак ти казвам,това че се разбираме с тях не ни прави тяхни членове.Вместо да ми блещиш ти тъпотии тук можеш да дойдеш на някоя сбирка и да чуеш какви планове имаме ние за помещение.Ама то много лесно да знаеш дет се вика туй онуй от преди и после да си го използваш като някакъв вид теза.

Няма да тръгна да ти обяснявам в някакъв форум каква връзка имам аз с ГЕРБ,защото не знам кой чете.Щом аз ти казвам,че на мен лично ми бяха дадени някои неща като агитация значи е така,лично на мен това сега достатъчно доказателство ли ти е?

Не знам дали сравнението е тъпо и неуместно,но не съм някакъв адвокат да ти изреждам кой какво е направил.Като искаш да разбереш можеш да отидеш и да го попиташ,но ти и тогава пак няма да вярваш.Марто хубаво ти го каза за онзи лаф със сестрата.

Да правел контакти с фирми,кои фирми тези,които кмета лъга или?Тука пак влизаш в някакви филми дето не са ти много ясни.
Изведнъж се появяват,защото имат силна подкрепа и от друга партия и това е много важен фактор.Както виждаш другите партии нямат много силни кандидати и оттам се получава.

Разликата между мен и теб е,че аз поне познавам един от двамата.

С израза ти
Цитат на: "dunavfc"
Всеки да гласува за когото си иска,като цяло не ми пука за изборите в Русе,защото не виждам някоя впечатляваща личност.

Само доказваш моята теза,че на голяма част от младите не им пука.Поне е хубаво,че ще гласуваш,а за убежденията вече говорихме.Смятам да сложим точка на спора.Аз споря за неща,когато имам някаква основа,а не защото нямам какво да правя ;)
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Едни и същи боклуци
От различни села
Едните от Лефски
Другите от ЦС*КА

millwall_fan

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 2303
 • Одобрение: +1/-2
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #32 -: 22 Октомври, 2011, 12:54 »
голяма дискусия направихте...

Искам да попитам dunavfc, на тебе ако ти предложат 60 лв, ще гласуваш ли за дадена политическа партия?

За мене тези надписи "купуването и продаването на гласове е наказуемо" под плакати на партии са толкова безмислени,като надписите на кутия цигари "ако желаете да откажете тютюнопушеното, обадате се на еди кой си телефон".Нали се сещате ,че никоя компания ,която произвежда цигари не желае да потърсите медицинка помощ и да спрете цигарите.Партиите също не желаят купуването на гласове да е наказуемо, просто приеха някакъв си закон за пред обществеността.Явно и ясно е ,че всички партии купуват гласове, това е факт!Всички партии отричат ,че купуват гласове-ВСИЧКИ СА ЛЪЖЦИ!!
Явно и ясно ,че всички БГ отбори са замесени в черното тото, въпроса е ,че никой ги наказва, защото ако обвинят една политическа сила и докажат ,че е купила еди си колко си гласа, ще стане като едно домино, всички ще паднат.И за това всички си затварят очите, същото е положението и във футбола, ако изкарат от А група Локомотив Пловдив (примерно) за уредени мачове, ще излязат наяве много доказателства за поне още 8 отбора.И за да е всеки спокоен, не се предприема нищо, защото всички пърдят в едно гърне това на партиите и другото на футбола.
« Последна редакция: 22 Октомври, 2011, 13:05 от millwall_fan »

Persona Non Grata

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 678
 • Одобрение: +0/-2
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #33 -: 22 Октомври, 2011, 12:57 »
Като можем ще направим,в такива спорове се раждат истините.Точно пък с него сме от малкото хора,които могат да спорят кадърно,а не да лафосват едно и също.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Едни и същи боклуци
От различни села
Едните от Лефски
Другите от ЦС*КА

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10526
 • Одобрение: +174/-52
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #34 -: 22 Октомври, 2011, 22:11 »
Хубаво е, че в този форум все още се срещат някакви сериозни дискусии по актуални теми.  :wink:
За ВМРО и фенклуба трябва да е ясно, че въпреки че 99% може би нямат нищо общо с партията, съмнението във външните хора остава, тъй като като им кажеш, че е безвъзмездно, те ще те репликират, че по тези географски ширини безвъзмездни работи няма.
От друга страна докато се на сбирките се събират една шепа народ, какъв е смисълът да се търси и наема някакво друго помещение? Когато на повечко народ започне да му пука, тогава може да се помисли за нещо такова, иначе за момента смисъл нулев.
Колкото до политиката и благите думи, бъдете абсолютно сигурни, че рядко някой прави неща в името на някаква кауза. В световен мащаб на политиците изобщо не им пука за народите си, нашите не правят изключение. Разликите в това кой как живее се получават по съвсем различни причини - исторически и геостратегически (сравнете една Великобритания, владяла с векове половината свят, използваща ресурсите му - материални и човешки и една България, която в 7 века от своята 13-вековна история е била под чуждо робство и други сили са ползвали нейните ресурси. Ясно е, че в двата случая говорим за огромна историческа тежест, разбира се в тотално противоположни посоки), но да кажем това е съвсем друга тема.
Мисълта ми беше, че ако интересите на бъдещия ни кмет, който и да е той, съвпаднат в една известна част поне с тези на обикновените хора, то значи сме избрали правилния кмет.
Ясно е, че всеки гледа първо себе си, за съжаление и позволете ми да се съмнявам в това дали сред кандидатите за Русе има някакъв човек, възприемащ работата в услуга на хората като мисия...
Рядко се раждат личности, които могат да преодолеят в себе си генетично заложените в човека пороци, от които най-големият е може би лакомията, от която тръгва абсолютно всичко лошо на тази планета.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Only the dead fish follow the stream

dunavfc

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 1564
 • Одобрение: +38/-7
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #35 -: 22 Октомври, 2011, 22:27 »
Цитат на: "millwall_fan"
голяма дискусия направихте...

Искам да попитам dunavfc, на тебе ако ти предложат 60 лв, ще гласуваш ли за дадена политическа партия?

Бих взел 60-те лв. и ще гласувам за друг,ако не е възможно няма да ги взема.За 600 лв. ще гласувам за когото и да е. Морален ли съм,не съм ли,така бих направил  :wink:
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

Persona Non Grata

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 678
 • Одобрение: +0/-2
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #36 -: 22 Октомври, 2011, 22:46 »
Ами да всички са големи моралисти,но като им дадат пари не ги отказват,а после пак си гласуват за когото искат или въобще не отиват.Каквито управниците,такъв и народа ;)
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Едни и същи боклуци
От различни села
Едните от Лефски
Другите от ЦС*КА

The Major

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 980
 • Одобрение: +2/-0
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #37 -: 23 Октомври, 2011, 11:08 »
Цитат на: "Persona Non Grata"
Ами да всички са големи моралисти,но като им дадат пари не ги отказват,а после пак си гласуват за когото искат или въобще не отиват.Каквито управниците,такъв и народа ;)
По-точно казано: какъвто е народа такива са и управниците.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

dimitrovv1991

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 2018
 • Одобрение: +35/-3
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #38 -: 23 Октомври, 2011, 14:32 »
Ми к'во лошо има да вземеш парите и да си гласуваш за когото искаш? Някой на улицата ако ти каже "на ти 50 кинта ей тей", няма да ги вземете, така ли?
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Българите- това е народ, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.
                                                                Магнус Феликс Eнодий,486г.

Persona Non Grata

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 678
 • Одобрение: +0/-2
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #39 -: 23 Октомври, 2011, 15:21 »
Ти въобще следиш ли за какво става въпрос?

Направо падам като се появиш от нищото и изцепиш нещо  :lol:
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Едни и същи боклуци
От различни села
Едните от Лефски
Другите от ЦС*КА

dimitrovv1991

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 2018
 • Одобрение: +35/-3
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #40 -: 23 Октомври, 2011, 15:42 »
Какво има да се изцепвам, след като последните 3 коментара нямат нищо общо с писанията нагоре? За к'во да става въпрос? Дали някой щял да вземе парите.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Българите- това е народ, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.
                                                                Магнус Феликс Eнодий,486г.

Persona Non Grata

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 678
 • Одобрение: +0/-2
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #41 -: 23 Октомври, 2011, 16:23 »
Става въпрос затова,че Роско говори за някакъв морал тип как може Веселинов да купувал гласове и това го отдръпвало от него,но ако някой дойде и му даде 50лв. ще ги вземе и пак няма да гласува за него.Къде е разликата?При едното купуваш,при другото продаваш все лишено от морал от тази гледна точка.

Нищо не ти пречи да ги вземеш много ясно,но поне недей изтъква като причина,че няма да гласуваш за даден човек щото купувал гласове.

Ако пак не си разбрал за какво говорим си е твой проблем ;)
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Едни и същи боклуци
От различни села
Едните от Лефски
Другите от ЦС*КА

Slex

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 1255
 • Одобрение: +25/-6
  • Профил
Re: Две могили (Две могили) - Дунав 2010 (Русе) 3:0
« Отговор #42 -: 23 Октомври, 2011, 20:14 »
Стоилов 47%, Веселинов 17% по предварителни данни на БНТ. Всеки да прецени за себе си от тези двамата кой, дали и колко гласове е купувал.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

Slex

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 1255
 • Одобрение: +25/-6
  • Профил
Re: Местни избори - 2011
« Отговор #43 -: 24 Октомври, 2011, 16:43 »
Биха екип на TV7 в Русе - 3 част

Екип на TV7 беше нападнат от разгневени роми в Русе при проверка на сигнал за търговия с гласове.

http://tv7.bg/news/politics/1425462.html
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

The Major

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 980
 • Одобрение: +2/-0
  • Профил
Re: Местни избори - 2011
« Отговор #44 -: 24 Октомври, 2011, 21:22 »
Внимавайте какво си пожелавате. Внимавайте за кого гласувате! КОЙ ЩЕ ПАЗИ ПАЗАЧИТЕ??? Малко хора се сещат от къде са чували този въпрос, още по-малко могат да схванат въпроса а една малка част от вас се надявам да могат и да си отговорят. Който може да си отговири, ще гласува прорив СТАТУКВОТО.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »