spurs разбирам твоето недоверие към поредните спасители на Дунав,то е нормално и логично всеки да гледа на нещата малко песимистично,след като за последните години сме преживели такива гаври от кой ли не,но ти гарантирам,че нито един администратор или модератор тук не е зависим и никога няма да бъде зависим от X или Y,още по-малко River,който го познава добре,знае че този човек обича Дунав,като свое дете и е абсурдно да се мисли,че може да бъде покровителстван от някого.Незнам какво е станало с мнението ти,което е било изтрито,аз за себе си ти гарантирам,че не съм пипал нищо,но ако следиш темите ще видиш,че има много критики към новото ръководство и никой не е банван или пък сме трили мненията на някой.Аз ще ти кажя,моята позиция за ръководството,до този момент 29 август 2011 съм изкючително позитивно настроен към нещата които направиха,които правят в момента и които ще правят в бъдеще.За 2-3 месеца се направиха неща,които показват,че тези хора наистина гледат на отбора с професионално око и имат ясна и целенасочена перспектива да направят от този клуб нещо значимо.Няма смисъл да ти изброявам нещата,които се направиха през последните месеци,следиш форума,би трябвало сам да си ги видял.Аз ти гарантирам и друго,ако някога тези хора си позволят да се гаврят с отбора,както го правиха Севдалин,Стойне,В.Христов,Йотов и др. или пък се заиграват с нас феновете на любимият Дунав,дали за политически цели,дали за лични,този форум ще бъде най-големият им враг и опозиция,която може да съществува в Русе,защото знаем,че от "общественици",политици и медии,нищо добро не може да се очаква.Аз ще се радвам да продължиш да пишеш в форума и да не се сърдиш за такива глупости,защото си един от малкото останали истински фенове на този отбор :beer: