Автор Тема: Енгибаров щял да прави алтернативен Дунав  (Прочетена 10008 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

millwall_fan

• Фен
  • Публикации: 2303
  • Одобрение: +1/-2
    • Профил
Re: Енгибаров щял да прави алтернативен Дунав
« Отговор #15 -: 24 Август, 2011, 14:14 »
Как някой не се сети да възстанови "Локомотив" Русе...след като "Дунав" беше възстановен , защо Енгибара не тръгна да възстановява "Локомотив" Русе,а отново ще ръга името "Дунав" с цифрички и буквички зад или пред него????

Очакваме включване от Орлин  8)
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
« Отговор #16 -: 24 Август, 2011, 20:55 »
ФК Урод няма да играе дори в Русе след като Спортни имоти са им отрязали достъпа до всички свои съоражения заради неплатени дългове.
Тук им пиша една червена точка :)
Only the dead fish follow the stream

heavy metal

• Напредващ
  • Публикации: 435
  • Одобрение: +12/-5
    • Профил
« Отговор #17 -: 26 Август, 2011, 20:41 »
Не е за неплатени сметки,а по нареждане на Пламен Нунев от ГЕРБ. Възстановяването /уж/ наФК Дунав чрез ФК Дунав 2010 е политически проект преди изборите на ПП ГЕРБ.Не искат да рискуват да се направи ревизия на старото ръководство,приемайки от него клуба,защото е обещано на Йотов ако  си трае в замяна на това да не  го юркат по съдилищата заедно с другия травестит Христов.Всичко е ДАЛАВЕРА.Ако някой си мисли,че е дошъл принца Симеонов и СИЕ на белия кон,жестоко се заблуждава.Доказва го и "нещото",наречено Дунав 2010.Следете кариерното и в бъдеще политическото израстване на Д-р Симеон Симеонов и близкото обкръжение.Това е накратко разсейване на облаците и мъглата,в която за пореден път Ви вкараха,заблудени фенове.Последното го казвам с искрено съжаление,защото не го заслужавате.Това е РУСЕ.  Така,че Енги няма как да се сбори с обезумели за власт идиоти,тъй като ще му съсипят и  бизнеса и нервите. Гласувайте по съвест на предсточщите избори :lol:

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #18 -: 26 Август, 2011, 20:49 »
Ама горкият Енги - възродител. Чуваш ли какви глупости говориш? За другото не знам, ама да ми пишеш одите за Енгибаров, хайде моля ти се...
Що пък чак сега се сетиха завалиите, че имало Дунав и каква е тая нелепа коалиция с тотално доказания олигофрен Стойне Стойнев, зад когото всички знаем кого стои? Тотално несериозна работа.
В нищо не сме въвлечени, а просто искаме да видим дали има някакъв начин нещата да започнат да се случват. Ако работата пак се изроди, то много ясно, че ще обърнем монетата от другата страна... Колкото до Дунав 2010 и политиката, то изричното условие за подкрепа беше клубът да не става арена на политически PR покрай изборите, независимо от кого. Симеонов може да си е дружка с когото си иска, може да има подкрепа от когото си иска, но всичко трябва да си има граници и това мисля се разбрахме много добре. Политиката си е политика, спортът си е спорт. Че има политика в спорта - има, но всичко с границите си. Такива плакатчета на мачовете, листовки и не знам си какво, както беше с баскетбола преди 4 години са недопустими и вярвам, че няма да се стигне до там сега. Принципите трябва да са над всичко ако искаме да вървим нагоре. Политическата подкрепа е добре дошла но само при ясни правила на играта и най-важното с действия, а не PR, това трябва да е ясно на всички. На този етап нещата се спазват и не виждам причина за редовния хейт в този форум, надявам се нещата да вървят в същото темпо и занапред.
За съжаление ние друг избор нямаме. Ако някой от нас имаше парите нали се сещаш, че сега тази дискусия нямаше да я водим, а щяхме да залагаме с кого ще играем в ЛЕ и да стискаме палци да не ни се падат Шалке например за сметка на Шамрок Роувърс да речем...
А това кой за кого ще гласува си е лична работа на всеки. И понеже темата може да отиде към политически дебат, искам все пак да напомня, че не сме политически форум и агитация за каквато и да била партия няма да се приеме добре.

millwall_fan

• Фен
  • Публикации: 2303
  • Одобрение: +1/-2
    • Профил
« Отговор #19 -: 26 Август, 2011, 23:27 »
Гласувам за Светльо Витков за Президент  :beer:  firstprize.gif

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #20 -: 27 Август, 2011, 10:52 »
Темата е вече неактуална, след като такъв отбор няма да има. Явно не им стига акъла дори да заявят стадиона в Басарбово или Средна кула, какво повече може да очакваш от тези пишман ръководители.
И понеже се прокрадват някакви жалки тези, че Дунав на Стойнев бил автентичният Дунав, ето какво пише по въпроса тук - http://bgclubs.eu/teams/Dunav%28Ruse%29

Цитат
създаден е на 5 август 2003 г. - обединява спортно-техническите ръководства и състезателите на Локомотив 2001 и Левски 2000; през 2004 г. наследява името и базата на бившия едноименен клуб

След фалита на единствения автентичен клуб, носещ името Дунав през 2003-та , то единствено феновете останаха носители на традицията и те могат сами да си определят кой отбор да подкрепят, а не някави нищожни личности като Стойнев, че и Игнат Младенов, който гледам днес се пени да казват кой бил автентичен и кой не бил, играейки си с чувствата на хората. Аз като фен на Дунав пък никога не бих подкрепил "нов" Дунав създаден от вече компрометирали се управници, които са участвали дейно в погубването на клуба, пък сега искат да сложат дрехите на овчици и все едно нищо не е станало! За това поведение турците са измислили една много звучна дума - гьонсуратлък!

нанко-1

• Напредващ
  • Публикации: 111
  • Одобрение: +1/-0
    • Профил
« Отговор #21 -: 29 Август, 2011, 13:20 »
Браво страхотно мнение

heavy metal

• Напредващ
  • Публикации: 435
  • Одобрение: +12/-5
    • Профил
« Отговор #22 -: 29 Август, 2011, 20:50 »
Дъртото Стойне никой не е предвиждал да го вкарва под каквато и да е форма в клуба.Ставало е въпрос да се покрият задълженията,които е оръсил докато е мърсувал в Дунав като президент,ама наужким и да стартира на чисто,обаче след данъчна и финансова проверка,което не е изгодно на никой в тая предизборна ситуация.... Колкото до Енгибара и Мариян Тодоров,които се спрягаха за водачи на отбора ако някой помни,те сами се махнаха от Дунав 2010,където ритаха с "ветераните" в "А" окъжна.Причината я казах в предишното мнение-политизиране и бъдещи дивиденти покрай футбола на някои от "радетелите" за "Ново време" в русенския футбол. Venseremos :4iki

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #23 -: 29 Август, 2011, 21:02 »
И кви задължения е натрупал Стойне ако мога да питам? Всичко е от времето на Ибалю и това го знае всяко хлапе, но това е без значение. Като са такива радетели да има ревизия, що не застанаха пред обществото и да кажат нещата, а си мълчат като...
А задълженията на този клуб са като извънземните. Всички знаят, че ги има, ама никой не ги е виждал. Един месец са 300 000 лв, другия са 200 000, на третия клубът е на печалба от 80 000 лв. И на най-големия наивник трябва да е ясно, че Валентин отдавна си оплете кошницата чисто юридически, а ревизия не знам как може да се изиска на сдружение, което не е общинска собственост. Навлизаме в омагьосан кръг, в който главните действащи лица отдавна са си оплели кошницата, а късата клечка остана за Стойне и компания. Последния не заслужава обаче никакво съчувствие, защото не аз съм го накарал да се хване на хорото. От алчност и тъпотия се стига до тук...
А за Енгибар, хайде да не се връщаме назад, ама теорията за чистите му помисли е доста преувеличена. Хайде да питаме примерно Винпрома колко отчета са получили между 2003 и 2005-та да кажем и разни такива неща и кой какви плакатчета раздаваше по едно време. Но къса памет, късааа...
Всъщност това е огромен проблем в Русе. С пълна сила важи приказката за дявола, казана с катран и българите...

spurs

• Напредващ
  • Публикации: 280
  • Одобрение: +0/-0
    • Профил
« Отговор #24 -: 29 Август, 2011, 21:07 »
След като за 1-ви път от както пиша тук (не помня от кога,ама го пише някъде :) ) , и ми бе изтрито мнение, и забелязвам ЯВНА ангажираност от RIVER към "новият" Дунав 2010 и съответно към новата сила на деня и заиграването и със СВЯТОТО име ДУНАВ , за пореден път от недоказали и нищо не постигнали за момента личности , без ясна за мен все още политика и отлагащи във времето цели,смятам да спра да разсъждавам в този форум до поне на пролет,когато според мен , ще е ясно кой , къде,какво и как :) За мен този форум в момента не е  до толкова свободен и безпристрастен,не е това което трябва да бъде един форум на ФК "ДУНАВ" РУСЕ.Има и хубави и свежи неща,но пак казвам....заигравали сме се 20+ години с това и винаги е имало нещо хубаво за което да се хванем....Ако трябва да се аргументирам и защитавам тезата си , бих заел много ненужно и безсмислено за мен към мномента място.Единственото , което искам да споделя с всичко е : ДАНО УСПЕЕ ИДЕЯТА ЗА СИЛЕН "ДУНАВ" !
Live And Let Die Tonight!!!Every Night!!!

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #25 -: 29 Август, 2011, 21:09 »
Кога пък ти е трито мнение?!? Всички сте ми много интересни като искате да изкарате, че тук се вихри някакъв див комунизъм? Ако беше така, каква е логиката да оставя сегашното ти мнение? Сега ме накара да се ровя из логовете на форума и го няма този филм, дето го прожектираш, ама хайде. И за да спрете наистина да се занимавате с мен и да манипулирате хората (ти и още един потребител), си трия правата от този форум да мирясате. "Репресията" приключи!

dunavfc

• Фен
  • Публикации: 1564
  • Одобрение: +38/-7
    • Профил
« Отговор #26 -: 29 Август, 2011, 21:42 »
spurs разбирам твоето недоверие към поредните спасители на Дунав,то е нормално и логично всеки да гледа на нещата малко песимистично,след като за последните години сме преживели такива гаври от кой ли не,но ти гарантирам,че нито един администратор или модератор тук не е зависим и никога няма да бъде зависим от X или Y,още по-малко River,който го познава добре,знае че този човек обича Дунав,като свое дете и е абсурдно да се мисли,че може да бъде покровителстван от някого.Незнам какво е станало с мнението ти,което е било изтрито,аз за себе си ти гарантирам,че не съм пипал нищо,но ако следиш темите ще видиш,че има много критики към новото ръководство и никой не е банван или пък сме трили мненията на някой.Аз ще ти кажя,моята позиция за ръководството,до този момент 29 август 2011 съм изкючително позитивно настроен към нещата които направиха,които правят в момента и които ще правят в бъдеще.За 2-3 месеца се направиха неща,които показват,че тези хора наистина гледат на отбора с професионално око и имат ясна и целенасочена перспектива да направят от този клуб нещо значимо.Няма смисъл да ти изброявам нещата,които се направиха през последните месеци,следиш форума,би трябвало сам да си ги видял.Аз ти гарантирам и друго,ако някога тези хора си позволят да се гаврят с отбора,както го правиха Севдалин,Стойне,В.Христов,Йотов и др. или пък се заиграват с нас феновете на любимият Дунав,дали за политически цели,дали за лични,този форум ще бъде най-големият им враг и опозиция,която може да съществува в Русе,защото знаем,че от "общественици",политици и медии,нищо добро не може да се очаква.Аз ще се радвам да продължиш да пишеш в форума и да не се сърдиш за такива глупости,защото си един от малкото останали истински фенове на този отбор  :beer:

spurs

• Напредващ
  • Публикации: 280
  • Одобрение: +0/-0
    • Профил
« Отговор #27 -: 29 Август, 2011, 22:27 »
От доста време не пишех по форума...не ровете логове.....мнението беше изтрито след случката във Варна и мое "по-фенско" мнение относно случилото се след мача на морето с левски....но беше изтрито...не ме боли това...боли ме , че се тръгва с много "форумна" надежда без грам покритие и приемането на минорните цели "ще градим отбор пък когато стане" .... Боли ме съгласието на повечето хора тук и най-вече на RIVER  за който най-явно се промени мнението за ставащото.Пак казвам,нито съм последна инстанция,нито нищо.Така го вижда човека,така го пише.Но много , прекалено много такива предизборни моменти е имало , да се вързваме.Няма опозиция,няма нищо.Даже и звезди да ни свалят,даже и 2х Домусчив да дойдат,трябва опозиция.На кого и за какво толкова да вярваме?Да...на терена това имаме и с това ще се борим....ще ходим и ще викаме и ще бием и ще ни боли....и ще падаме....по-малко вярно ......ама с тези никакви цели аз нямам място за обсъждане камоли за подкрепа.Не се виждам като човек подкрепящ ДУНАВ с която и да е група с цел : КАКВОТО СТАНЕ! SORRY AGAIN!> chair.gif
Live And Let Die Tonight!!!Every Night!!!

dunavfc

• Фен
  • Публикации: 1564
  • Одобрение: +38/-7
    • Профил
« Отговор #28 -: 29 Август, 2011, 22:39 »
Добре,не се задоволяваш с поставените цели до момента,аз също не съм съгласен да живуркаме във "В" група,но когато няма друг насреща,кое е по-добре - да имаме отбор пък макар и във "В" група с несигурно класиране за "Б" или да нямаме абсолютно никакъв ? След разпадането на отбора от общинските курви,месията и малоумника Стойне,какъв път според тебе трябваше да поеме клубът ? Преди началото на сезона,бях убеден,че няма да се класираме в тройката на първенството,сега само след два мача,мнението ми се обърна на 180 градуса и ще съм изненадан,ако не спечелим промоцията за "Б" група с убедителна игра и резултати.Съгласен съм,че винаги трябва да има опозицята,но когато новото ръководство е 200 пъти по-добро от предишните,тряба да се хванем за нещо насила ли ? Ако се класираме този сезон в "Б" група,ще бъдеш ли доволен ?

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #29 -: 29 Август, 2011, 22:49 »
На това, което му викате "опозиция" истинското му име си е опортюнизъм. Опозиция ще има, когато нещата спрат да се случват както трябва. Вие искате да плюем и да се хващаме за всяка простотийка, за да се каже, че има опозиция. Едно е от страни да плюеш, друго е да помогнеш с нещо нещата да започнат да стават както трябва. Просто е. Аз не ти казвам да вярваш, никой и не е тръгнал с големите приказки, защото сериозните неща се градят без много да се говори и афишира. Защото ако беше се тръгнало с голямата кошница, щяхте да сте недоволни щото е заради изборите.
Сега на кого и за какво по-точно да бъдем "опозиция"? Хайде, помогнете, кажете за какво да се хванем?
И пак казвам (любимата реплика на родните футболисти), всеки си избира на какво да вярва и какво да прави. Далеч съм от мисълта да убеждавам когото и да било в нещо си.