Напълно е възможно на полувремето да бием 2:0. От там насетне какво ще се случи, само можем да гадаем.
Освен това играем трудно срещу този отбор и въобще срещу тази школа, дори в исторически план. Не ни е чак толкова удобен съперник, независимо от всичко. Аз ще съм доволен и на половин на нула, но е крайно време да започваме да побеждаваме, защото започнахме обезпокоително да буксуваме и затъваме. Не бих искал да съм на мястото на треньорския щаб, защото се вижда, че е време да се промени нещо и тук се иска майсторство да напипаш пулса и правилната конфигурация, която досега според мен не беше възможно най-добрата, а имаме някакъв капацитет за преконфигуриране все пак. Преследва ни и много лоша участ тази година - хем головете по някакъв магичен начин не влизат, хем защитата ни дръпна рязко назад, хем ни се пребиха най-добрите вратари едновременно. Много лош късмет! Дано поне Антонов да не е сериозно контузен. А с Луков какво става, не е ясно. И той като Владо Стоянов се мъчи и стана доста време вече.