Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - kinggod

Страници: [1]
1
СВОБОДНА ЗОНА / Футболен уеб сайт
« -: 21 Август, 2018, 10:47 »
Привет! С мои братовчеди имаме идея да правим футболен уеб сайт и да вложим в него. Желаем да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Намерили сме и екип, който ще ни помага за някои неща. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1.   Как е по-добре  - да купим нов домейн или стар. Разгледах доста и все повече хора ме съветват да закупя стар, защото по-лесно ще може да се класира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да го взема и каква ще е неговата цена?
2.   Интересува ме линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да има ефект. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3.   В Интернет четох и за така наречените сателитни мрежи. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих тествал, за да видя какъв ефект ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.

2
Труден мач за Дунав, не мисля че ще победим нефтохимик направиха някаква селекция с доста нови играчи но не вярвам толкова бъзо да се обиграят. Домакини сме все пак интересно е дали ще дойде агитка на нефтохимик бургас  ;D

3
Добре звучи само да не си остане проекъ.

4
СВОБОДНА ЗОНА / Re: ЕП по волейбол 2015 г.
« -: 21 Декември, 2015, 21:41 »
Защо винаги стигаме да четвъртото място ,като че сме орисани .

Страници: [1]