Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Североизточна Трета лига - сезон 2020/21
« Последна публикация от Slex - 24 Ноември, 2020, 22:21 »
Вероятно са го дали под наем в Спартак.
2
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Североизточна Трета лига - сезон 2020/21
« Последна публикация от rusenec65 - 24 Ноември, 2020, 10:57 »
Сега виждам, че Митко Русанов играе в Спартак Плевен :o

А какво стана с Локо Пловдив ? И какъв е смисъла да играеш за Спартак Плевен ,а не за родния Дунав Русе
3
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Шумен 2007 (Шумен) - Дунав (Русе) 6:1
« Последна публикация от SKCH - 23 Ноември, 2020, 23:47 »
По концесионния договор, Доки е длъжен да пуска отбор от общината да ползва базата безвъзмездно. Този отбор засега е Дунав. Има риск винаги обаче, Доки да реши да е велик като Лечков в Сливен, да си направи Дунав 2000, да вземе 1-2 набора дечурлига и тях да пуска да играят на стадион "Дунав" и с това да изпълни концесията. Би било твърде скандално и твърде скоро веднага да изгони отбора от базата. Но нищо не го спира, освен че засега няма друг отбор който да бъде допуснат там.
В този смисъл клубът е винаги в шах по отношение на Доки. И това ще хвърля съмнения винаги, докато самият клуб не вземе базата... или докато не намерим трайно решение по друг начин. Доки може и да си прави тънки сметки, че ще прибира нещо, но и той не е чист - сигнали в НАП, в прокуратура. А беленската мумия дето го защитава и пази няма да е все на власт. Тей че и той е в шах от тая скандално дадена концесия. Малко като по комунизма - пускаме ви да си плащате на черно за видеокасети и дънки, ама вие няма да викате много за други неща, щото лесно може да ви ударим. Така държат и Доки.
Другото което е - засега Дунав е бреме за който и да е. Няма бизнес, няма печалби от нищо - нито от спонсори и дейност, нито от играчи. Няма и силна политическа фигура. В този смисъл клубът е безобиден в момента и може да го оставят да си играе на базата. Просто не пречи. За нататък ще видим и мислим кой, кога и как.
За новото ръководство. Дидо на всяко фалиране на клуба, а те хич да не е се посъбраха, винаги е предлагал сегашната схема. Подобна мислеха в Берое преди да станат държавен отбор, и в Ботев преди да станат играчка на Цветан Василев.Това е единственият начин да се случат нещата на някаква по-разумна база при нас. Сори, ама хора като Ковачев дето днеска са тука, утре не са и клеветят отбора, спонсори като Доки дето с едната ръка дават,а с другата и с двете на някой доверен взимат, не ни трябват. Или ще сме посмешище като 30 годишните на Спратак Плевен, асансьор между 2 и 3 група и без фенове, или ще сме отбора на Русе. С подкрепата на русенци. С общност. И не ми казвайте, че у нас не може да стане и няма да има резултат. По-добре ли е да сме ОФК и на всеки избори да почваме наново? Или да сме ФК Доки и на докитата като им писне да почваме отначало? Или да сме отбор, който печели-губи, го има. Отбор, зад който стоят реални фенове за повече от 1-2 важни мача.
За пример ще дам Хайденхайм в Германия. Градче по-малко от Търново, а загубиха плейофа за влизане в Бундеслигата. Тим зад който стои целият град, всички местни фирми, местната власт. И който си пълни стадиона и във втора бундеслига. Това не е ли по-добре, отколкото да минеш транзит 2-3 сезона опашкарската в А група и никой да не иска да те гледа, щото падаш? И да е празен стадионът?
Последно за новото ръководство. Дидо, за разлика от всички нас по форумите,дето много знаем, се зае да реализира визията си. Ама не като разби отбора, не като всяваше интриги, а като видя възможност. Ние уж сме много компетентни, ама нищо не направихме, а чакахме. И второ - планирано е за след края на сегашния сезон общо събрание, с което да се избере ново ръководство. Идеята е да се бият идеи, платформи, а не кой на кого е човек. И отборът да има смислено ръководство. Така че всеки е свободен да си изготви платформа, да си плаща членски внос и да се яви на избори.
Напркат
4
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Североизточна Трета лига - сезон 2020/21
« Последна публикация от Arch - 23 Ноември, 2020, 21:31 »
Никола Спасов изигра няколко сезона и за Дунав. Беше някъде към началото на 80-те, като през всичкото време не преставаше да бележи и да ни радва. Силно се надявах един ден  да му дойде ред да се завърне отново при нас, уви Съдбата решила друго.
  Обърни Бате Коле! Занапред ще ни гледаш от Небето.
5
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Интер (Добрич) - Дунав (Русе) 0:4
« Последна публикация от Slex - 23 Ноември, 2020, 20:42 »
Честно казано, на мен мачовете през този сезон ми носят повече емоция, отколкото през последния ни сезон в А група. Предпочитам да гледам този Дунав. Колкото до промоцията в Б, беше ясно още преди да почнем участие, че тази година това няма да се случи. Не знам какво се натискате да се връщаме на всяка цена в А. Да се изсипят една камара пари за футболисти, които днес са тук, утре ги няма, за да сме просто един пълнеж. Там порциите вече са раздадени, едни олигарси си ги мерят, а другото е за декор.
6
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Интер (Добрич) - Дунав (Русе) 0:4
« Последна публикация от Arch - 23 Ноември, 2020, 20:03 »
Аз пък предпочитам точно този път на развитие. Каквото и да си говорим, поне едно нещо остава несъмнено - сега това наистина е нашият Дунав. При всички негативи този младежки тим ми е по-симпатичен от поредната скъпа сбирщина барабар с N-тото далавераджийско проектче. Но което е много по-важно, ако стратегията на новото ръководство успее, то най-после ще имаме шанс да се превърнем в сериозен и наистина професионално функциониращ клуб.
Приемам с уважение всяко становище изказано от хора, които считам за съмишленици, но според мен има и по-ценни неща от бързото завръщане в елита (само какъв елит!) на всяка цена, а и никога не съм одобрявал мислене по схемата "по-добре яйце днес, отколкото кокошка утре".
7
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Североизточна Трета лига - сезон 2020/21
« Последна публикация от tipin - 23 Ноември, 2020, 11:38 »
Сега виждам, че Митко Русанов играе в Спартак Плевен :o
Дано знае какво прави това момче.
 Но пък едно 16 годишно момче направи дебют в отбора - капитанът на 17-годишните.
---
 Сега прочетох че Никола Спасов го няма вече...
 
8
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Североизточна Трета лига - сезон 2020/21
« Последна публикация от ЧИЧО МЪРИ - 23 Ноември, 2020, 09:47 »
Сега виждам, че Митко Русанов играе в Спартак Плевен :o
9
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Интер (Добрич) - Дунав (Русе) 0:4
« Последна публикация от ЧИЧО МЪРИ - 23 Ноември, 2020, 09:30 »
Отливът от форума е факт от доста време. И причината не е резултатът от един или друг мач. Липсата на реална и близка перспектива за връщане на клуба на истински професионални "релси" е причината за това. Поне за сега не се чува нищо за сериозни спонсори, което за мен е доста обезкуражаващо.
Загубата от Шумен беше напълно предвидима, но не и с такъв разгромен резултат. Загубите от Нови Пазар и Попово обаче, бяха недопустими. Съвсем спокойно сега можеше да сме в челната тройка ако бяхме спечелили тези мачове. Такова класиране би дало някаква надежда на феновете, че се гони бързо завръщане в по-високото ниво на българския футбол. Сега обаче е ясно, че това няма как да стане и то най-малко поради мястото ни в таблицата за класиране. Все пак Русе не е Търговище или Силистра и търпението на феновете се изчерпа напълно след трите сезона на оцеляване.
10
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Интер (Добрич) - Дунав (Русе) 0:4
« Последна публикация от NITRO - 22 Ноември, 2020, 23:13 »
Какъв интерес трябваше да предизвика мачът срещу тоталния аутсайдер в групата? И защо загубата от Шумен се приема като удобен повод от някои привърженици да оттеглят подкрепата си? Само да припомня разгрома ни като лидер в Б група от оригиналното ЦСКА (тогава във В група) с 0:6 в контрола, играна в столицата. И тогава ли трябваше да сложим кръст на всичко?
Страници: [1] 2 3 ... 10