Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
СЕЗОН 2020/2021 / Дунав (Русе) - Светкавица (Търговище) [04.10.20, 16:00]
« Последна публикация от vivanov - Днес в 12:03 »
Следва домакинство за първенство срещу традиционно корав и обигран в зоната съперник. Срещата ще се изиграе на ст. "Дунав" в неделя следобед. Времето ще е необичайно горещо за началото на октомври, прогнозите са за над 30 градуса.

Настъпи моментът, когато ще броим отново колко са най-верните привърженици на Дунав. 
2
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« Последна публикация от vivanov - Днес в 11:52 »
Имахме своите шансове, но физически и тактически има още много хляб да се изяде от момчетата.

Изпуснахме възможност да още този сезон да се изправим в официален мач срещу отбор от Първа лига.

Пролича си опита на футболисти със стаж в мъжкия футбол. От 2-3 положения Янтра вкараха 2 гола. Това говори за класа.

Иначе леко разочароваща посещаемост за предоставения удобен час за мач през седмицата.

Сензационно представяне като цяло на отборите от Трета лига. Досега 10 състава се класираха за 1/16 финалите за Купата на България. Досега само 4 отбора от Втора лига си осигуриха участие в следващия етап с отбори от Първа лига.

Както и да е. Животът продължава. Пътят ще е стръмен. По-важното на този етап е, че точно вчера последните задължения към бивши футболисти бяха изчистени и изплатени.
3
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« Последна публикация от biser1967 - Днес в 09:25 »
Смятам , колегата North има право . Няма смисъл да "предъвкваме една и съща дъвка " . На всички ни се иска да е по-добре , но уви " пари нЕма"  . Ясно е ,че ни споходи по-малкото зло .  Аз лично  ще подкрепям  Деян , Пламен , Андрей  и другите момчета от така нареченото ново ръководство . Поне хората направиха нещо за да имаме и това .
Разбира се , че ще е тежичко да се гледат загуби . Нормално е 16 ,17,18 годишни деца да правят груби и смехотворни грешки както и на терена , така и в живота . Нека не ги съдим  тежко - деца са все пак . Въоръжаваме се с търпение , стискаме зъби  и по възможост помагаме  с някой лев .
4
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« Последна публикация от BeCkSa - Днес в 00:12 »
Купата, че няма да я вземем е ясно. След бърдака създаден от Алпин концерт ГМбх нали не сте си представяли отбор готов за професионален футбол? Ясно беше, че ще се почне от много по-ниско ниво. Тая година ще е такава, възстановяване и плащане на дългове. Без сериозен бюджет и опитни футболисти е ясно, че 5-7 място в зоната е максимума. С тия млади момчета и само Диян Димов. Ако бяха останали Росен Колев, Кавалканте и Свилен Щерев друго щеше да е. С Търговище също ще е труден мач! Там пак имат опитен отбор. Повече от Х трудно ще вземем.
5
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« Последна публикация от North - 30 Септември, 2020, 23:39 »
След кривите резултати в последните мачове се надявам, че повече хора си дават сметка колко трудоемка и често непосилна е организацията и  поддръжката на един отбор, бил той дори в трета лига. Преди време бях набелязан за човек на доктора, тук във форума само защото не псувах по него и дори си позволявах да го защитавам, което явно е дошло като шок за много хора. По същия начин сега бих защитил новите хора начело на клуба защото си давам сметка колко трудно и изцеждащо е подобно начинание. За жалост не сме като Берое, където държавата директно ги финансира (то цялата икономика на Стара Загора бива директно субсидирана от държавата, чрез мините и тецовете, но да не задълбавам) Сериозен процент от хората следящи Дунав, приемат съществуването му за даденост, но за да го има отбора, някой, някъде полага много усилия и не е честно да бъде после раздиран по форумите. Казвам това защото хората плюещи по Симеонов до преди месец, много скоро ще започнат със същите неща и срещу новото ръководство. Ще има излишни интриги и конспирации, тровещи атмосферата. Призовавам към малко по задълбочен поглед към ситуацията и търпение, защото е най-лесно да надраскаш пред компютъра общи приказки от сорта на мошеници, далавераджии, крадци, мутри и т.н.
6
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« Последна публикация от tipin - 30 Септември, 2020, 20:52 »
 Изключително полезен мач. И за момчетата, но и за нас - да видим какви са ни моментните възможности.
7
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« Последна публикация от ЧИЧО МЪРИ - 30 Септември, 2020, 20:41 »
За пръв път имах възможност да гледам мач на младите дунавци този сезон, за което съм много благодарен на организаторите. Струва ми се, че се злоупотребява малко с това "неопитния отбор на Дунав, неопитните момчета  и т.н. неопитните и неопитните". Да , неопитни са все още но има и други слабости в отбора. Играчите ни в тази крехка възраст физически отстъпват на противниците си и поради това губят всяко единоборство. Също придвижването им по терена е доста хаотично, а и повечето пасове са крайно неточни. Дано по-скоро  преодолеем този мъчителен период от създаването на новия отбор на Дунав. Със свито сърце очаквам общото събрание на клуба , но все пак се надявам на положително развитие на събитията по-нататък.
8
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« Последна публикация от vivanov - 30 Септември, 2020, 12:41 »
Предварителната продажба на билети онлайн не върви особено добре. Усеща се константен спад от първата среща насам.

Очаквам близо 1.000 зрители на Градския тази вечер от 18:30. Очевидно ще има опашки на касите.

Нека се насладим на Купата на България и съперника ни от Габрово.
9
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Черноморец (Балчик) - Дунав (Русе) 3:0
« Последна публикация от SKCH - 29 Септември, 2020, 23:50 »
Както се казва - няма пряк път до мястото, до което искаш да стигнеш. Ако искаме устойчивост, ако искаме стабилност, не може да пропускаме стъпки в развитието. А това изисква време. Видяхме какво става като пропускаме стъпки - 4 сезона. Етър, дето щяха да следват модела Дунав, май плътно го следват - тоя сезон им се очертава последен в А група. Просто не става така, на всеки 5-6 години да почваме отначало.
10
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Черноморец (Балчик) - Дунав (Русе) 3:0
« Последна публикация от ISTINATA - 29 Септември, 2020, 14:34 »
Не мисля,че въобще ДУНАВ трябва да се поставя в една графа с измислени отбори като Бистрица, Царско село, Септмеври и прочие безумни хрумвания на някой чичко, че ако щете и с луноходец. ДУНАВ Е ИМЕ И ИСТОРИЯ И ТРЯБВА ДА В ЕЛИТА !!! За жалост обстоятелствата са такива, че и при нас така се получи, че един политически зависим човек позатри отбора, но пък и го вкара там където не бяхме 25 години... Нека сега всичко да е наред и да вървим напред и нагоре и да се върнем там където ни е мястото.
Страници: [1] 2 3 ... 10