Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
СЕЗОН 2019/2020 / Дунав (Русе) - Берое (Стара Загора) [24.11.19, 15:15]
« Последна публикация от vivanov - Днес в 19:46 »
Предстои поредна пауза в първенството, заради националните отбори. Няма да се играе контрола с друг отбор, а само учебна игра със старшата възраст U19, участваща в Елитната юношеска група.

Берое ще дойде като фаворит в Русе, който остава зад очакванията този сезон и особено след треньорската смяна е задължен да трупа точки, нужни за класиране в първа шестица. Нямам как Херо да не ги мотивира до краен предел и да не се раздадат на Градския стадион. На нас такава изходна ситуация по принцип ни отива и налучкахме нужната тактика и игра, за да се противопоставяме успешно. Всичко зависи според мен, как ще ни потръгне мача. Може да загубим с разлика, но също така може и да изкопчем точка, която ще узаконени излизането ни от емоционалната дупка след вътрешния саботаж и предизвикан финансов колапс.

Интересен факт е, че Берое имат повече загуби (9) от нас (8) след 16 официални срещи през този сезон и са допуснали повече голове (25) от колкото скромния ни състав (23). А знам как започнахме сезона. Ботев пък от друга страна, въпреки класата която имат в нападение, са отбелязали само 13 гола, а ние вече имаме 15 попадения. Както и да е, това е само статистика. В крайна сметка се гледат спечелените точки, които определят класирането.
2
СЕЗОН 2019/2020 / Re: Царско село (София) - Дунав (Русе) 1:2
« Последна публикация от biser1967 - Днес в 15:46 »
Честита заслужена победа на момчетата . Вчера изгледах мача в домакинския сектор на около 3-4 метра зад Никола Спасов и щаба му . След края на мача някой от тях така тресна една пласмасова бутилка в земята , че чак се стреснах :)
От близо наистина се виждаше , че нашите  са излезли мотивирани за битка и победа. Поздрави на всички тях и на Люси Киров .
Между другото не че адвокатствам на съдията , но доста пъти се опитваха да му въдействат словестно (включително и част от публиката) за отсъждания , но той яко им се развика . В края на мача   потреперах  , че освен за финалния натиск на  селото стана и много студено , но си струваше :) ;D ;D ;D
Между другото за  нежители на София , като мен , комплекса на Царско село си е на "гъза на геогрофията " . Отне ми около 2 часа да стигна до там от  централен квартал ,  прехвъпрляне  от метро на автобус и после доста топане пеша . ;D ;D
3
Работата е там, че съдията обявява минимално добавено време. След неговото изтичане той може да го удължи по свое усмотрение. Ако това допълнително удължаване се отчита на таблото, това може да провокира агресия сред публиката, особено ако отборът домакин е на път да загуби точка или две във времето до края на мача.
4
А кой ще отчита официално обявеното добавено време?

Спомняте ли си, как до преди няколко години не беше задължително да се обявява допълнително време от делегата и съдията на терена оставяше да се играе според негова лична преценка? Толкова много неща се променяват и то сравнително бързо. Сигурно следващо поколение ще се чуди, как се е играл футбол без ВАР, само с преценка на съдията, който не може да е навсякъде по време на срещата и види всичко от различни перспективи.

Да сменя малко темата, дали Стоилов е предал фаза 2 на Милков, за обновяване трибуните на Градския стадион с козирки от ляво и дясно на ВИП сектора? Проект има, също и финанси уж, само изпълнението беше отложено за по-късна дата.
5
СЕЗОН 2019/2020 / Re: Царско село (София) - Дунав (Русе) 1:2
« Последна публикация от vivanov - Днес в 12:27 »
Шокирахме всички „доброжелатели“ снощи, дори в коментаторското студио не успяха да скрият разочарованието си от загубата на Царско село, които трябваше окончателно да ни откажат и закопаят на местата за бараж, но уви.

Имахме шанс, който ни убегна в домакинствата срещу Етър ВТ и Ботев Пд. Ето, че във футбола всичко се връща в рамките на един дълъг сезон. Имаме отбор, който при финансово спокойствие и 2-3 равностойни резерви, не би имал проблем с оставането в Първа лига.

Все още няма окончателна яснота за бъдещето на клуба, само обещания, светлина в тунела, както се спомена няколко пъти от Люси Киров и Марто Ковачев в интервюта. Много се надявам, освен финансово спасение на парче, да се положат основи за едно устойчиво развитие на клуба с правилно управление, професионалисти в спортно-техническите въпроси, школа, финанси, маркетинг, работа с общество и медии. Пълна идентификация с Дунав като бранд и спортна емблема на Русе.
6
Дори бяха наказали "тирето", че дикторът събщи за повторение на дадена ситуация по Диема.

Наказанието беше за това, че дикторът повлия на публиката. Нахъска ги с изказването, че на повторението се видяла явната грешка на съдията, което покачи негативните емоции по трибуните. Това е умишлено насърчаване за агресия и няма общо с повторение на дадена ситуация по модерно светлинно табло.
Да, но ако на таблото се види, че съдията е допуснал грешка, ефектът върху публиката ще е приблизително същият. По същата причина има изискване таймерът на таблото да спира на 45:00 и на 90:00 съответно.
7
Дори бяха наказали "тирето", че дикторът събщи за повторение на дадена ситуация по Диема.

Наказанието беше за това, че дикторът повлия на публиката. Нахъска ги с изказването, че на повторението се видяла явната грешка на съдията, което покачи негативните емоции по трибуните. Това е умишлено насърчаване за агресия и няма общо с повторение на дадена ситуация по модерно светлинно табло.
8
ДНЕВНИК / Re: Ремонт на Градския стадион и политически обещания
« Последна публикация от tipin - 11 Ноември, 2019, 23:05 »
 Също и за новото табло. Уж всичко може да прави, ама изглежда не знаят как се работи с него.
9
ДНЕВНИК / Re: Ремонт на Градския стадион и политически обещания
« Последна публикация от some1 - 11 Ноември, 2019, 22:47 »
да ама някой трябва да му каже да не надува толкова....не е приятно за хората в ляво и в дясно от козирката...
10
ДНЕВНИК / Re: Ремонт на Градския стадион и политически обещания
« Последна публикация от tipin - 11 Ноември, 2019, 22:40 »
 Имаше оплаквания тук, че новата озвучителна система е калпава и не се чува навсякъде. На мача с Ботев се видя (чу), че не е така. Гърмеше яко. Изглежда чичката вътре не й дава много зор.
Страници: [1] 2 3 ... 10