Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - vivanov

Страници: [1] 2 3 ... 374
1
Твърде тихо е преди толкова ключов мач. От Русе знам, че 4 привърженици ще пътуват за Враца. От София или други градове ще има ли подкрепление? Имам чувството, че малко хора осъзнават важността на мача утре.

2
Дочух, че общината ще гласува тези дни финансиране на Дунав до края на сезона.

3
Информацията е от служител в клуба.

И аз мисля, че много неща зависят от изхода на изборите, въпреки, че се отрича.

4
Искам само да добавя, че д-р Симеонов може и да не се оттегли, ако не се намери друг собственик.

5
Ръководството си продължава да работи. Търсят се спонсори. Клубът няма да бъде оставен в безтегловност.

6
Били дори мотивирани с изказването, че за да се намери спонсор или купувач, трябва да покажат максимума на това което могат. Не за първи път играем умрялата лисица. Националните медии вече ни отписаха и погребаха. Букмейкърите също ни водят пълен аутсайдер срещу Ботев Враца.

7
Д-р Симеонов не е напуснал ръководната длъжност все още. Докато няма ново обявено ръководство, няма да има вътрешни промени. Наближават избори все пак. Няма как да не се усети, че се търси предизборно нагаждане към очертаващи се политически промени в Русе. Последно се спомена търсене на спонсор или намиране на купувач. Ако се намери спонсор (да речем с политическа помощ), д-р Симеонов май по-скоро няма да остави отбора.

8
СЕЗОН 2019/2020 / Ботев (Враца) - Дунав (Русе) 0:0
« -: 17 Септември, 2019, 13:12 »
Едно от най-важните ни гостувания през есенния полусезон. В никакъв случай не бива да губим във Враца. Ахмедов отпада за този мач, заради 5 събрани жълти картони. Медиите и букмейкърите направо ни отписват вече. Това е и шансът, който толкова ни приляга, да изненадваме, когато никой не го очаква. Настроението в отбора е добро, така чувам. Ще имаме хора в сектора за гости.

9
Близо 1000 продадени билети, отделно картодържатели, пропуски и деца. Прилична посещаемост за актуалната Първа лига като цяло.

10
Засега няма ново ръководство и съответно няма промени в ръководните позиции на клуба. Стюардеси има в самолета, чичо Мъри и засега не са по монокини. Д-р Симеонов все още не си е тръгнал. Как никой от Диема не е запознат, да зададе въпрос за концесията върху базата.

Изпуснахме победа над Славия, но както каза вече някой, в момента е по-важен въпроса с дългосрочното ръководене и финансиране на клуба.

Споменах, че са нужни 4 точки от мачовете със Славия и Ботев Враца, значи сега трябва да бием там, но реално и на точка ще сме доволни. Важно е да задържим позицията в класирането и да не даваме точки на преки конкуренти.

11
Не става ясно, Монтюпе спонсорира ли все още отбора и с какви екипи и емблема ще се играе сезон 2019/20?

12
В договорът за концесия пише, че трябва да се поддържа представителен отбор.

13
СЕЗОН 2019/2020 / Дунав (Русе) - Славия (София) 0:0
« -: 09 Септември, 2019, 14:56 »
Най-старият софийски клуб е само на точка пред нас и при домакинска победа ще го изпреварим в класирането.

В следващите две срещи, домакинство на Славия и гостуване на Ботев Враца, са ни нужни 4 точки, за да си запазим позициите спрямо последните 4 места в Първа лига.

Коварен противник е Славия, както може да ги бием, така може и да паднем от тях. Изисква си майсторство от Люси, за да нареди правилната тактика и стигне до успеха.

14
Значи поредният хаос и неползотворна подготовка през паузата на първенството. :(

15
ДНЕВНИК / Re: Елитна група U19 - cезон 2019/2020
« -: 09 Септември, 2019, 14:04 »
Не знам дали участие в едно областно първенство е по-полезно за един излизащ от юношеския футбол футболист спрямо Елитна група, където се среща с най-добрите си набори от цялата страна.

Последните 10-15 години има ли излязал от школата на Етър успял професионален футболист?

Страници: [1] 2 3 ... 374