Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Footman

Страници: [1]
1
2008 / Браво за Хедъра!
« -: 02 Март, 2008, 23:30 »
Не го знам туй хедър ли се казва но браво! Много добра инициатива момчета!

2
Група 8
Италия
БЪЛГАРИЯ
Ейре
Кипър
Грузия
Черна гора

edit->
2008 година

06.09 Черна гора – България
11.10 България – Италия
15.10 Грузия – България

2009 година

28.03 Ейре – България
01.04 България – Кипър
06.06 България – Ейре
05.09 България – Черна гора
09.09 Италия – България
10.10 Кипър – България
14.10 България - Грузия

3
Както знаете от мнооого години се обсъжда проект за изграждането на нова голяма спортна зала в Русе, което много ще допринесе за русенския спорт! Ето какво пише днес в Русе Инфо.нет

Цитат на: "RuseInfo.net"
Проект за Спортната зала приет от комисии на Общински съвет - Русе сега

Един от вариантите на т.нар. предварителен проект за подробен устройствен план на зоната около недостроената спортна зала в Русе бе приет на извънредно съвместно заседание на постоянните комисии по ТСУ и младежта и спорта, което приключи преди четвърт час. На снимката е показан подвариант на вариант № 2 /по новому № 5/, който предвижда разгърната застроена площ от близо 80 000 м2. Предвижда се застрояване и на Колодрума. Към този план има допълнение от архитектурната колегия ниската част в посока "Ялта" да бъде заменена от още един висок корпус.

Останалите 4 варианта не станаха предмет на сериозно обсъждане. Първият от тях обхващаше района на незастроената Спортна зала без Колодрума, като при реализацията му имаше възможност за разгърната застроена площ от 53 395 м2.

Арх. Венцислав Илиев сподели, че той единствен е участвал в Експертния съвет по устройство на територията, който първи гледа плана. Той постави пряко въпроса за съществуването на Колодрума. В отговор председателят на Спортната комисия Е. Игнатов и главният експерт по младежта и спорта в Общината В. Симеонова коментираха, че спортната общественост в града ни е склонна да има Спортна зала и да се застрои Колодрума. По този начин в Русе ще се създадат предпоставки за провеждане на прояви от национален и международен характер, което сега става предимно във Варна и София.

Съветниците от комисията по ТСУ подкрепиха с 9 гласа и 2-ма въздържали се проекта, а колегите им от младежта и спорта - със 7 гласа "За", 0 - "Против" и 0 - "Въздържал се".

Комплекс "Ялта" има възможност да бъде надстроен с още 2 етажа /около 15 дка. площ/, където да има гаражи за 1 200 МПС. Това е един от вариантите за голям паркинг в района. Проектите са готови. Това съобщи арх. Цвети Русинов.

Предстои обществено обсъждане на 25 май.

Ето го и проекта:

Страници: [1]