Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - El rio gigante

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 700
31

Цветомир Младенов:
Цитат
Не съм от хората,който споделят и пишат постове,но чувствам,че трябва в този момент да напиша нещо.Благодаря на д-р Симеонов за възможноста да водя ФК “Дунав” Русе в тези две седмици(най-хубавите в живота ми).С цялото си сърце благодаря на футболистите за уважението,доверието и отношението,което взаймно показахме.Вие сте много големи мъже...... БЛАГОДАРЯ ВИ!!! Може би не бях готов за тази отговорност,но мисля че се справих.Върнах мотивацията,желанието и усмивките на играчите и не загубихме мач,за което се гордея.Едва ли пак ще имам тази чест да водя отбор от Първа лига,но това което преживях особено вчера е безценно.Искам много неща да напиша,но ще спра до тук,за да не се обиди някой.И все пак важното е че разбрах,че мога да се справя и ЩЯХ ДА СЕ СПРАВЯ,но така е когато те приемат за чужд човек.Много успех и късмет,особено на “феновете”.Накрая радвам се,че имам такова семейство,което беше до мен в този тежак приод за мен.Сега е време за почивка и за “зареждане на батерийте”,както се казва [/size].[/color]

32
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 01 Октомври, 2018, 18:14 »
Заедно с новия треньор идва вече официално обявения Исмаил Иса и почти сигурно Илия Мунин.

33
Цялата операция по назначението на Люси в момента и поредните безкрайно закъснели и неадекватни действия на ръководството, правят това назначение поредното измиване на ръцете както със самия Людмил, така и с феновете. Ако наистина са убедени, че Цветомир е правилният човек в момента, играчите му имат доверие и ръководството ще работи за неговия авторитет и ще му позволи свобода да си наложи идеите, то тогава няма какво да се обсъжда.

Като цяло абсурдна ситуация, в която оставяме съдбите на двама души да зависят от един мач, обещават се някакви неща на единия и другия и изобщо за пореден път се доказва, че в този клуб няма никаква идея как да се работи, няма стратегия, няма нищо. Ден да мине, друг да дойде. Да угодим на тоя и оня, че после да му го начукаме. Еми няма смисъл в това нещо.


Иначе ако отборът се мъчи да играе кат днес, няма никакво значение дали треньорът се казва Людмил, Цветомир, Драган или Петкан.

34
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 29 Септември, 2018, 21:19 »
Цитат
За жалост малко останаха коректните хора,които си държат на думата.Въпреки всичко и всеки,аз ще си изпълня моралния ангажимент,защото така е правилно и така съм възпитан.


Цецо във Фейса. Явно ще има смяна, освен ако утре не паднем от Берое, което е просто безумно условие, както за Людмил, така и за Цецо. Шизофренията обаче е на ниво. Или се прави смяна, или не се прави. Не може да разиграваш хората така! Самият Цецо говореше в началото като, че да осъзнава, че е временен треньор. Явно Доки му е дал някакви напълно неоснователни надежди за друго, което наистина е некоректно. Жалко за момчето, защото на мен като цяло ми е симпатичен и може би си заслужава клубът да инвестира в неговото развитие и да му даде шанс на по-късен етап, когато е подготвен за това. Това, ако имахме едно ръководство с някакъв план как да ръководи този клуб, а не идими-дойде ми през 3 дни и половина. Същото важи и за хора като Мартин Цирков, Диян Димов в близко бъдеще, които също могат да бъдат кандидати да поемат тима в бъдеще и трябва да се готвят и обучават целенасочено за това.

35
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 29 Септември, 2018, 18:36 »
Според Доктора дали ще има смяна, или не, зависи от резултата на мача с Берое36
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 28 Септември, 2018, 23:27 »
Според последната информация се очаква съгласие от Нунев, за да може Людмил да поеме Дунав.

37
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 28 Септември, 2018, 19:27 »
Общо-взето все още няма окончателна договорка и е рано за фанфари.

38
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 28 Септември, 2018, 18:24 »
Нека все пак изчакаме официалния договор и съобщение от клуба.

39
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 28 Септември, 2018, 13:54 »
Така ще е докато Доктора не се разбере сам себе си какво точно иска, какви цели преследва и след това да си изясни как да ги постигне. Назначаването на Киров беше единственият възможен ход в момента (ръководството с недалновидните си решения от месеци насам доста се постара да си затвори всякакви алтернативи и варианти, които биха били по-добри). За съжаление сам по себе си е неспособен да реши нищо, освен да се яви като обединителна фигура, което е много голяма крачка напред, но вече далеч не достатъчна за успеха на Дунав. Трябва да сме реални и да видим колко е осрано положението. На Людмил ще му трябва цялата подкрепа на света. От феновете очевидно я има, сега въпросът е ръководството как ще действа и ще продължаваме ли да си натриваме носовете, или ще се обединим за разнообразие и да видим какво ще стане.


Едно ясно - очакванията до минимум и каквото стане, защото положението е повече от забатачено.

40
С класи сме под Берое и не съм сигурен, че отборът разполага с моралните качества да се бори да преодолее част от изоставането в класите, което е очевидно.

41
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 28 Септември, 2018, 10:16 »
Людмил Киров поема отбора, Ивайло Кирилов помощник

42
Сезон 2018/2019 / Re: Купа на България
« -: 26 Септември, 2018, 19:58 »
24 дузпи са бити, цели 11 изпуснати. Както винаги ние сме замесени в най-шантавия мач.

43
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 26 Септември, 2018, 18:16 »
Според Росен Моллов Людмил Киров е приел да води отбора, но Доктора е казал да изчака до зимата, че да не се обидил Цецо...

44
Сезон 2018/2019 / Re: Купа на България
« -: 26 Септември, 2018, 18:00 »
1:1

45
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 26 Септември, 2018, 17:57 »
Феновете са издигнали трансперант, че искат Людмил Киров в Дунав.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 700