Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - wehrmacht

Страници: 1 [2] 3 4 ... 23
16
В сегашната ситуация при нас тези тесли са като на умряло куче нож да вадиш...

17
Монологът на Бала: Няма как Ники да не играе, баща му ми е ШЕФ!
Викат Илиев срещу силния отбор на Англия, а се надяват че срещу по-скромните отбори няма да напълнят кошницата на Михайлов.
Поредната излагация и шуробаджанащина на “ четвъртите в света” !


18
Браво на нашите и от мен!
Тактиката "умряла лисица" добре сработи в този случай.
Предстои интересен сезон, умерен оптимист съм...
Не съм съгласен с определението "умряла лисица". В първите минути на мача - може би, но след това бяхме позабравеният "разярен дракон" отпреди 2-3 сезона. Дори и статистиката показва, че сме отправили повече удари в посока вратата на противника. Ако броим чистите положения - имахме поне още 2 освен головете, докато "Арда" - нито едно за целия мач.

През първото полувреме владението на топката бе 71:29 % в полза на Арда. като изключим гола, който стана в 45' мин., друг удар в очертанията на вратата нямахме и нищо кой-знае колко градивно не показахме (второто полувреме бе друго яче).
В комбинация с натрапчивото акцентиране върху напускането на Доко и евентуалната финансова нестабилност - мисля, че си бе класическа постановка на умряла лисица, естествено не през целия мач, иначе в резултат би бил направо умрял отбор с не особено положителен краен резултат.

19
Браво на нашите и от мен!
Тактиката "умряла лисица" добре сработи в този случай.
Предстои интересен сезон, умерен оптимист съм...

20
Добре, че мачът е в Пловдив, а не в Кърджали.

Да, ама е в неделя.  ;)
И нали знаеш турци как се извозват с автобуси за масови мероприятия (не само избори).

21
СЕЗОН 2019/2020 / Re: Купа на България 2019/2020
« -: 26 Септември, 2019, 13:04 »
Според букмейкърите сме подчертан аутсайдер в срещата:
1
1.80
X
3.20    
2
3.20

22
Час по-скоро трябва да се разрушат тези соц-стадиони и да се построят нови, приветливи, където хората да ходят с удоволствие. Само какво разруха беше, това което се видя.
Ако го сравниш този стадион обаче с тези в Плевен, Шумен и някои други градове, ще ти се стори като бижу. На национално ниво като сравня нашия Национален с тези в Баку и Скопие например, ме хваща срам.
Че то в Крайова и Клуж стадионите са като бисери в сравнение с кочината в центъра на София.

Ако говорим за Румъния бих добавил и националният им, както и този в Плоещ, дори в Гюргево и др.

23
Без особени усилия запазваме равенството, ако продължим със същия ритъм отнасяме безпроблемно точката у дома, предстои да разберем...

25
Доста любопитни коефициенти, изкарват ни подчертан домакин аутсайдер:
1
3.05    
X
3.10    
2
2.00
 :o

26
Свинекомплекс "Червен задник" контролираха изцяло мача, но с глуха защита и известна доза късмет нашите взеха точица, за което получават адмирациите и на светло и на тъмно сините  ;)

27
СЕЗОН 2019/2020 / Re: Купа на България 2019-2020
« -: 23 Август, 2019, 15:23 »
Само Суворово!  8)

28
За Влакомотив европейската приказка завърши и освен изморени, както се коментира, те ще са и безкрайно демотивирани за нашето фалшиво първенство, особено пък с/у нашия тим. Именно това ни дава основното предимство и резултат различен от 1 е напълно възможен...

29


Рефер на двубоя тази вечер ще е Георги Кабаков.
Не мога да преценя, този повече корумпиран ли е или некадърен - преди няколко дни го скъсаха на тестовете за рефер на УЕФА ...

Комбинация от 2-те и корумпиран и некадърен. Така или иначе му предстои да се пържи в ада, днескашното жежко време му се явява загрявка...

30
Завършваме последни кръга с домакинство на поддържащия до момента постоянство в представянето си отбор на Витоша Бистрица, а именно 4 мача - 4 загуби; да се надяваме се и този мач да не развалят серията си и да ги закръглят на 5.
Прогноза - безпроблемна победа с около 2 гола разлика.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 23